STREETMOTO orienteerumissari 2011

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Re: STREETMOTO orienteerumissari 2011

Lugemata postitus Postitas randel »

Viinamüüki pole plaaninud, aga (külma) õlut ja ginni saab küll senikaua, kuniks õllejanused suudavad korraldajaid ärkvel hoida.
Veel on aega ka oma erisoove Harju Ära alkoosakonnale esitada! :ner:

Ja kõigile neile, kes veel pole end registreerinud - ees ootab ainulaadne võimalus pealinnas ja selle külje all heas seltskonnas oma kaardilugemisoskus proovile panna. Osalemiseks ei pea omama võidusõitja litsentsi ega oskama tagaratta peal sõita, ka äsja autokooli lõpetanud mootorrattur saab hakkama!

Rega ennast siin: http://harjuara.blogspot.com/ ja saa osa toredast motopäevast! :bsmile:

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

randel kirjutas:

Viinamüüki pole plaaninud,

Oh Randel Randel, me oleme siin aastaid vaeva näinud ja üritust propageerinud ja nüüd Sa lased ühe lausega kõik töö ja vaeva potist alla :mrgreen:

Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Oh pagan, no ma ka ei õpi :D

Aga me lubame, et kõik, kes omale kangema napsu kaasa võtavad, saavad oma joogi meie poolt jahutatud, teistele pakume kohapeal jahedat õlut ja ginni, 0,33l taaras, 1€ purk.

Ja veel: Tracklog http://www.tracklog.us pakub meile demokorras tasuta kasutada 10 trackerit, mille abil siis sõbrad ja abikaasad saavad reaalajas võistlejatele kaasa elada ja saab ka ise tagantjärgi oma edenemist teistega võrrelda. Kes on huvitatud, andku meile teada ja 10 kiiremat saavad trackeri omale taskusse.
Ürituse veebileht on siin: http://www.tracklog.us/event/26/

MotoMari
Tsikkel: Zephyr 750; WR250F, TDM850
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas MotoMari »

Kruus-asfalt...asfalt, kruus?? Selles on küsimus! Põrguline alates eila õhtust taas motorist, kuid nüüd on kruusa jaoks juba väheke sobilikum ratas (crash) ehk siis kohtume laupäeval!!!

Kasutaja avatar

kraut
Tsikkel: XT660Z
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kraut »

Noh, eelseisev etapp on ses mõttes ainulaadne, et punktid on mõlemale klassile ühised ja kõik võivad sõita seal kus ise tahavad, olenemata klassist.

Pilt

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Suurürituseni on jäänud vähem kui 25 h. :bsmile: :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
jUHO

Lugemata postitus Postitas jUHO »

kraudi jutt nagu ikka puhas kuld!

Arvestus käib kahes klassis, kruus ja asfalt, aga kaardid on kõigile samad. Kaardil on erineva väärtusega punktid, millede väärtus on natuke seoses raskusastmega looduses. On ringid, kolmnurgad ja ruudud, mis omavad loogikat, et mida rohkem nurki, seda raskem/kallim. Asfaldirattaga seega kohe ruutu jahtima pole mõtet minna.

Auhinnalaua pikkus jääb ca 10.000 eegi või ca 650 euro kanti, seega manti jagub.
Kõikidele osalejatele Streetmoto poolt üllatus!
Karikad siravad ootavalt päikeses.
Õhtusöök saab täna viimase nuuma.
Saunapuud on veetud.
Tünnisaunas värske vesi.
Tiigivee saime ilmataadi abil mõnuletavaks.
Õllekesed jahtuvad...
Ilm tuleb agu kell !!! :wack:

Kordaminekuid soovides ;)

jUHO @ 1200gs, 300exc

MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Üks väike meeldetuletus veel võistlejatele:
Võtke pastakad kaasa, lisakatsel on vaja ka natuke kirjutada!

antia

Lugemata postitus Postitas antia »

Linnapea tervitused ohtra killustiku näol on ka ilusasti depoo juurde kohale jõudnud :bsmile: Start saab huvitav olema.

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

äkki on veidi parem kui need kilomeetri sügavused augud mis seal ennem haigutasid 50 tk ühe m2 kohta.
Mul pole stardiga kiiret kuskile, mul mingi 17-18 templit juba olemas sõidulehel (togi)

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Kontrollpunktid on paika viidud, kaardid ette valmistatud, homme läheb lahti!
Kõik kes veel kahtlevad kas osaleda, siis pole midagi paremat kui päev mootorrattaga looduses ja just seda orienteerumine pakubki! :bsmile:

Lühike video ka tänasest ettevalmistustööst metsas, rõhuga küll rohkem metsapunktidele, aga asfaldirahvas ärge muretsege, ka teie kontrollpunktid on täitsa olemas :D

http://www.youtube.com/watch?v=SkLtJth2MSY

Laid

Lugemata postitus Postitas Laid »

Lühike video ka tänasest ettevalmistustööst metsas, rõhuga küll rohkem metsapunktidele

Selle metsa taga ei ole mets on.... . Näikse päris sexy olevat! Lubab kerget vihmasabinat ka, niiet lahe.

Kasutaja avatar

motoratsutaja

VÕIMAS AUR !!! Tänud korraldajatele :bsmile: :bsmile: :bsmile:
oot, kas oli täna palav ka või mulle ainult tundus... :roll:

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

Jonc
Tsikkel: TDM 850, LC4 adv

Lugemata postitus Postitas Jonc »

Part tänab korraldajaid kvaliteetaja eest tolmustel Harjumaa kruusateedel, metsasihtidel ja ühes mudaaugus. Kahju, et hilisõhtusele prallele ei õnnestunud jääda (pidzaama ununes koju). Lisakatse oli päris huvitav, õhtusöök maitsev ja Leili piisavalt kuum. Kokkuvõttes igati kordaläinud päev.

Kasutaja avatar

motoratsutaja

millal võib Harju Ära etapi tulemusi interneedusest leida ?

Yaaa-maaa-haaa......

tavs

Lugemata postitus Postitas tavs »

Tänud korraldajatele.
Väga hea orgunn ja rada.

Lisatänud Neemele, kes reede õhtul veel tagaratta sirgu ajas ja kodaraid vahetas.

Kasutaja avatar

Inartšik
Tsikkel: Yamaha XJ6

Lugemata postitus Postitas Inartšik »

Tõsiselt tore päev oli, mina ka tänan kõiki (w) .
Autojuhid oli rannaäärsetel aladel parajalt uimased päikesest, paar uisutamist oli libedal sulanud asfaldil aga õnneks jäin ikka püsti.
Mul on väike protest ka! Kas saaks teha kontroll lehed metallist ja siduda need ketiga võistleja külge või papist ja naeltega selja külge :D , mis tagaks, et iga võistleja peab ise jõudma kontrollpunktini, mitte ei anna kontroll lehte oma sõbra kätte, kes on kiirem, osavam või parema läbivusega rattal! Ja see võiks olla kirjas ka reeglites/kohustustes, et kontroll lehte ei tohi anda teise võistleja kätte.
Kui võistled individuaalselt, siis jää ikka ausaks või sõida niisama kaasa!

Kasutaja avatar

Lillekesekene

Lugemata postitus Postitas Lillekesekene »

ühinen Inartsiku protestiga. Kahjuks pean ütlema et olin eelmisel etapil tunnistaja kahele sellisele korrale kus osaleja ei käinud kontrollpunktis. Eks see rohkem oma südametunnistuse asi on kuidas sa võistlusel osaled, kas sõidad ise, ausalt või lased kellegil oma lehele templid lüüa ja võtad auhinnalise koha vastu, aga halb mekk jääb manu.
Aga tänan Harju Ära korraldajaid! Päev oli vaffa ja kõik super.
Nats kahju on et naisteklassi enam eraldi ei ole :( , ega nende meestega jõua võistelda :) . Võibolla tuleks siis ka naisi juurde kui oleks eraldi arvestus, siis stiimulit rohkem ja tahtmist pingutada ka.
Järgmisel etapil näeme :bsmile:

Kasutaja avatar

motoratsutaja

Kas see protesti väide kuidagi ka kinnitust leiab... ?
kui jah siis see ei lähe kohe mitte, kui keegi nii sahkerdab...

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Kae nalja:) mismoodi see templitoomine siis nüüd käibki? et istun ja ootan, kuni keegi minu lehega punktis ära käib ja siis ma saan veel auhinna kah...? Kruusaklassis tundub selline teguviis küll räige ajaraiskamisena kui just üle mõistuse tasemel ajastust ja orgunni taga ei ole.

Aga noh, meil ju on kasutada olnud trackerid paaril viimasel etapil. Kui neid veel lahkesti kasutada antakse, siis kahtlastele tegelastele selline asi kaasa ja mured peaksid olema lahendatud. :twisted:

Ja muidugi extra tänud tasemel raja ja orgunni eest! HarjuÄra etapil on alati nii palju erinevat tegemist olnud, et tundub, nagu jääks kõigeks korraga aega ilgelt väheks ja õhtu saab kole ruttu kätte... (w)

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Mul on väike protest ka! Kas saaks teha kontroll lehed metallist ja siduda need ketiga võistleja külge või papist ja naeltega selja külge :D , mis tagaks, et iga võistleja peab ise jõudma kontrollpunktini, mitte ei anna kontroll lehte oma sõbra kätte, kes on kiirem, osavam või parema läbivusega rattal! Ja see võiks olla kirjas ka reeglites/kohustustes, et kontroll lehte ei tohi anda teise võistleja kätte.

Nuu-jahhhh.
Päris huvitav. Tahaks ka kuulda-näha seda petuskeemi autorit. :mrgreen:
Loodan väga , et Inara minu pihta ei tulistanud seda sappi. :wack:
Tunnistan ülesse, et tegin ka sedaviisi. Võtsin vana kamraadi Rauli lehe kaasa ja kepsutasin läbi Jägala jõe teisele poole pitsatit korjama. (w)
Aga tegu oli igati normaalse diiliga millele eelnes pikk ja konstruktiivne( rusikateni ei jõudnud asi) arutelu, et kumb läheb.
Selle tulemusel valvas Raul Rokk rattaid pahatahtlike Slaavi päritolu kelmide eest ja mina nautisin jalgupidi veerõõme.
Kogu selle diili tulemusel lubas teine lepingupartner veel 0,5 ltr kesvamärga välja käristada. Aga vat seda viimast ma tema käest laupäeva õhtul mitte kohe ei saanud. Mis on muideks äärmiselt inetu lepingu rikkumine. :nono:
Aga lõpp hea-kõik hea.
RAUL-OOTAN ÕLLI IKKAGI. :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Korraldajad tänavad ka kõiki osalejaid, kes sellest üritusest just sellise tegid, nagu ta oli :bsmile:
Tulemustega palun natuke veel kannatust, just jõudsime templiportsudega metsast tagasi ja koduuksest sisse. Esialgsetel kinnitamata andmetel on 5 templit omale uue omaniku leidnud. :(
Kontroll-lehe sõbra kätte andmine on igaühe südametunnistuse asi, mis kindlasti ei käi kokku ausa võistluse põhimõtetega. Järgmisel Harju Äral laseme templid igal võistlejal oma kehale lüüa, siis on kohtunikel kah finišis huvitavam kui kortsus paberihunnikutes tuhnida ja templeid kokku lugeda :ner:
Kohtumiseni 2.juulil Poodi Mano Sõidul!

uduangerjas

Lugemata postitus Postitas uduangerjas »

Ma hakkan ära harjuma, et HarjuÄra on lihtsalt super :) Rada huvitav ja mõtlemisvõimet testiv, maastiku igale maitsele. Afterparty koht super ja ilm mega. Seltskond vinge. Oeh. Aitähaitähaitäh. (w)

Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Meeldetuletuseks ka, et 10 orienteerujat kasutas trackereid, mis salvestasid nende teekonna. Kõik saavad nüüd vaadata, millise loogikaga keegi rajal oli, vaatepilt on igatahes täiesti märkimisväärne :D
http://www.tracklog.us/event/26/
Sõltuvalt osalejate huvist ja tagasisidest on võimalik antud rakendust ka järgmistel etappidel kasutada.

Kasutaja avatar

annela
Tsikkel: Transalp, Honda XR125,BMWf650
Tänanud: 2 korda

STREETMOTO orienteerumissari 2011

Lugemata postitus Postitas annela »

Inartšik kirjutas:

Saan aru, et protest puudutab linnakatse lõppu : mina (Maiu) seisin lisakatse stardi ootel ja kontrollleht oli sel ajal kenasti kohtunike käes :)
Ootasin kaaslast, kes käis enda lehele veel punkti nr 04 toomas ja finišis kõigist mööda kihutas (häbi-häbi).

Kasutaja avatar

motoratsutaja

sellest skeemist ei saanud küll mitte midagi aru... :oops:

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

villu.
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas villu. »

Väga põnev mototeemaline nädalavahetus. Kiitus korraldajad teie ikka teate kuidas asi huvitavaks teha.

Oma teekonda vaadates tuleb küll naer peale :lol: Kahjuks jäi enda LK1 pooleli kuna mõistus sai otsa. Olin kogu aeg õiges kohas, kuid minu loogika ütles, et kui telliskivi märk ja suur kopp on teepeal ees ei tohi sellel teel sõita, eksisin krt.
Järgmisel orienteerumisel vilistan kõigile telliskividele ja koppadele, kui on ikka vaja läbi sõita võtan julguse kokku. :twisted:

Upitaja- Ma tean mida sa tunned :bsmile:

Soovitan kõigil proovida trackereid, raja analüüsimine sa minu jaoks täiesti uue leveli.

Kasutaja avatar

Inartšik
Tsikkel: Yamaha XJ6

Lugemata postitus Postitas Inartšik »

Ei no mis mina asjast ka tean, mul endagagi tegemist. Kaks ratast, 1 jääb eemale seisma, 1 tuleb templit võtma. Mõtlesin, et sõber sõidab niisama kaasa. Järgmises punktis kuulen selgelt, et mõlemad kontroll lehed 1 inimese käes. Ma ei tea miks, äkki polnud 1 ratas väga maastikusõbralik või oli sõitja lihtsalt väsinud. Kui me lisaksime neile nüüd kiivri ühenduse, saaksime nendevahelist vahemaad suurendada ja saaksime punktide otsimise ära jagada. Sellele, kes liigub kontroll lehtega, saab järgmise või siis ülejärgmise peidupaiga ette laulda. Veel parem, kutsun kellegi eesotsast resturaani ja teen diili...ise joon 5h õlut, laekun õigeks ajaks õigesse kohta ja võidan Uduangerja ära (you know what I mean) :bsmile: ja saan nänni :)
Aga päriselt ka, mis värk selle naiste arvestusega on...kas muutub stabiilseks, et 3 parimat või iga kord erinev teema? Mina, kes ma olen võitlushimuline, ma lihtsalt ei tea, kas hakkan ennast kokku võtma (teen trenni jne :) ) või hakkan mõtlema, et niisama ma võin ükskõik kus sõita.

Kasutaja avatar

desmorado
Tsikkel: M900 & LC8 Adventure
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas desmorado »

Tere,
Suured tänud Juho, Randel, Jänks, Neeme ja veel teistelegi korraldajatele (keda ei tunne) väga erilise raja eest ja põnevalt üles ehitatud lisakatse eest.
Taktika läks mul metsa asemel nihu. Oleks pidanud kohe metsa minema - seal oli neid väärtuslikke ruute omajagu.
Aga eriti suured tänudtahaks edastada Laidile ja Upitajale, kes aitasid mu välja (ilselt terve raja ainsast) muda august (punkt 47). Oh man, kontrollajani oli veel 35 min jäänud ja silme ees terendas räme hilinemine ning mul pole olnud kunagi nii hea meel, nähes tsikli esituld metsavahel minu poole liikumas. Laidi sai finishis tänatud, kuid Upitajat ei jõudnudki ära oodata, ning tänuõlu läks juba soojaks. Nii et järgmisel korral. :bsmile:

Viimati muutis desmorado, 13 Juun 2011, 14:50, muudetud 2 korda kokku.

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Omik!
Vahva oli! Ma sain kõike, mille järgi tulin, Aitäh!

Naisteklassist, praegu pole korraldajate vahel kindlat kokkulepet, et kes kellele ja kui palju nänni jagab. Kindel kokkulepe puudutab ainult kruusa ja asfaldi klassi. Sama lugu on reeglitega, iga korraldaja võib üritust käsitleda omamoodi. Aga, piisava surve korral võib ju alati uusi kokkuleppeid sõlmida.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”