Ühele neiule keskkooli lõpetamisel küüti vaja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 34
- Tsikkel: K - 750
Ühele neiule keskkooli lõpetamisel küüti vaja
Tervist
Kuna transportida on vaja ainult ühte inimest, ei hakanud ürituste osa alla teemat tegema.
Oleks siis vaja sõbranna peale gümnaasiumi lõpuaktust saba peale võtta Rocca Al Mare koolist (Vabaõhumuuseumi tee 8 ) ning toimetada edasi kesklinna. Enda esialgne plaan ise käpp olla ei tööta, sest üks siduriketas lahkus parematele jahimaadele. Lõpetamise päevaks on 18. juuni, aktus lõpeb umbes kell 18.30. Neiul puudub sõiduvarustus nii et vähemalt kiiver peaks tsiklistil pakkuda olema. Kes on nõus neiut tuulutama ja ilusti sätitud soengut sassi ajama palun saatku meil otse sõbrannale meiliaadressil liiger@gmail.com, mulle paluks privasid mitte saata. Loodan et keegi saab sellel päeval sõidu enda peale võtta, kahtlen et ise selleks ajaks liikvele saan.
Tervitades,
Arno
edit: smiley sai aadressiks parandatud
Re: Ühele neiule keskkooli lõpetamisel küüti vaja
Muuda kohe heaga teemat ja korralda ikka paraadi moodi sõit,olgugi et ainult yhte lõpetajat vedada on vaja.Terve kolonn saateks on ikka palju effektiivaem i
No postpubeka võin ma saba peale võtta küll. Paradeerijad vaadaku ise, kuidas sabas püsivad
Eh huvitav mitu pakkumist neiu juba praeguseks saanud on
Kahjuks on ainult 1 pakkumine tehtud. Ise lähen homme reisile ja tulen tagasi 15.06. Ootan meelsasti pakkumisi, et kui tagasi jõuan oleks meilboxi vaatades hea meel.
Paraadi vastu pole mul küll midagi , aga organiseerimine on lihtsalt tülikam.
-
reimps kirjutas:No postpubeka võin ma saba peale võtta küll. Paradeerijad vaadaku ise, kuidas sabas püsivad
pärast ei julge see enam ratta selga ronida
hannes1337 kirjutas:reimps kirjutas:No postpubeka võin ma saba peale võtta küll. Paradeerijad vaadaku ise, kuidas sabas püsivad
pärast ei julge see enam ratta selga ronida
Või tekib vastupidine reaktsioon - urban speed junky. Teist kiivrit ei ole, aga kui vaba õhtu on, võin tulla sappa ja vaatan kas püsin kaasas! Ma vahepeal harjutanud veits!
B.
et mehepojad õblukest naist kohe ära ei hirmutaks tulen ka kohale
Et kisub vaikselt jälle mingi paraadiks ära?:D Egas midagi ka kohal kui nii on. Koguneks enne kuskil seal neste ja mäki parklas?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.