Mida teha kui...

Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Re: Mida teha kui...

Lugemata postitus Postitas svenzik »

Kuulge...ma ei suuda uskuda mida ma loen. Nagu delfi kommentaarium.

Kui ma tulen pikemalt sõidult tagasi siis olen putukaid, aknapesuvedelikku ja muud sodi täis. Eriti hull on terves tee laiuses freesitud asfaldi kohad, mida on kastetud... eile sõitsin just selliset kohast läbi ning olin pärast muda ja muud jama täis :( Kui sul pole katust pea kohal, siis on see PARATAMATUS.

Siin võrreldi vihma aknapesuvedelikuga ning keegi leidis, et see on erinev asi. Kuidas? Mõlema puhul oled märg, aga jah, ühe puhul on sul võimalus kedagi süüdistada (vaata minu esimest lauset).

Nõus olen sellega, et tuleks rohkem jälgida teisi liiklejaid ning arvestada nendega sh jalakäiate, veoautojuhtide ja mopeedidega. Ise üritan alati teiste liiklejate elu kergemaks teha ehk edaspidi jälgin aknapesu ajal, et mul kedagi taga ei oleks (kasvõi jalgrattur). Kas teie ise ka nii suhtute?

Vara lõhkumine jäägu viimaseks lahenduseks. Seda saab aktsepteerida alles siis kui teadlikult ja pahatahtlikult on sinu elu ohtu seatud. Muidu oled ise see, kes pahatahtlikult teist ründab! Kui udupea keerab sulle peateele ette, siis on igaühe otsustada, kas on mõtet talle kohe kallale minna.

ABS - 8 elu 9-st alles

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”