Mida teha kui...
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
Re: Mida teha kui...
Rancid kirjutas:Ma võtan siin reeglina suhteliselt vähe sõna - aga kui ikka niimoodi aknapesuveega pritsitakse tuleks ikka küll "sooja tegemiseks" jalaga küljepeegel naahui virutada ja siis igemed haljaks taguda sellisel autojuhil. Kurat siin vihasemad baikerid juba selle eest kärsa lõõtsa löönd autojuhil, et küljeaken lahti, sigaretti rooli taga tõmbas ning tsiklivennal ving läbi kiivri ninna tungis.
Jaa.. Rancid, kui peegel küljest löödud ja autost väljub selline tüüp, keda ainult õudukatest mäletad, siis ütled, oot- kohe panen su peegli tagsi... see oli lihtsalt kogematta... ma tegelt kuri biker olen ju... Aga ta ei tee kuulmagi ja kohe juhtub sinuga selline "avarii" mida su kiiver ja kaitsmed ei päästa... Sest autoga sõidavad ju ainult mingid töllid??? kes vahest ka klaasi pesevad! Ei tasuks siin väga provotseerida
Olgem ikka mõistvad koos liigeldes ja elage ennast välja mujal kui linnaliikluses
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.