Millist kindlustusfirmat soovitate?
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Millist kindlustusfirmat soovitate?
harimal kirjutas:Oil-Cooled kirjutas:Milline oleks kõige normaalsem firma kus tsikkel kindlustada?
Mul ja paaril tuttaval kõige meeldivamad kogemused IF'i ja ERGO'ga. Meeldivad selles mõttes, et jama korral ei nussita ajusid ja korrektse paberimäärimise juures liiguvad rahad kiiresti.
BTA'ga on jällegi paaril tuttaval olnud persenussi nii, et aju käbikehagi tunneb end puudutatuna. Ise olen neile tagantjärele targutanud, et saad seda, mille eest maksad.
Mis sellest kasu on kui sa oma vara IF-s kindlustad aga õnnetuse põhjustaja on oma vara kindlustanud mingis suvalises kindlustusfirmas.
Kui sa ei ole süüdi, siis sinu kahjud kannab ju õnnetuse teise osapoole kindlustusfirma... ehk siis kui on teisel osapoolel mingi pläust firma, siis ootadki ja jaurad et asi korda tehtaks või rahad kätte saaks. Ise süüdi oled, siis ise ka maksad oma vara remondi. Loomulikult, kui jutt käib KASKO kindlustusest, siis asi teine.
ERGO kasuks räägib liikluskindlustusega kaasa tulev sõiduki tasuta transport lähimasse remonditöökotta euroopa piires minumeelest isegi. Ise olen läbi aastate IF-s kindlustanud kuna sealne teenindus on olnud mulle meeldiv ning ka hinnapakkumised on olnud alati paremad kui IIZIS või kust iganes olen saanud erinevate kindlustusfirma pakkumised.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.