Super loll küsimus aga siiski...
ilmselt on vist asi selles et idamaised on kindlapeale tehtud masinad ja on arvetsatud sellega et ei kasutata head õli.
detailid suured ja kohmakas
ja läänemaised on tehtud võimalikult kerged ja väiksed ja tahavad head õli et need hõblukesed asjad järgi ei annaks
olen ise palju kilomeetreid maha veerend igasugu idamaistega ja ei ole veel üksi virisend selle pärast et ma kasutan diisel õli või viimasel ajal mingit majandisse tassitavat mootori õli.
isegi peale teist suurt remonti mis kolvi ja vända jooksule sai tehtud ei ole käimaga midagi teha vaja old
bensiini sisse kasutasin varem diisel õli ja nüüd 2T õli
detailid suured ja kohmakas
ja läänemaised on tehtud võimalikult kerged ja väiksed ja tahavad head õli et need hõblukesed asjad järgi ei annaks
olen ise palju kilomeetreid maha veerend igasugu idamaistega ja ei ole veel üksi virisend selle pärast et ma kasutan diisel õli või viimasel ajal mingit majandisse tassitavat mootori õli.
isegi peale teist suurt remonti mis kolvi ja vända jooksule sai tehtud ei ole käimaga midagi teha vaja old
bensiini sisse kasutasin varem diisel õli ja nüüd 2T õli
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.