Mis arvate sellest et alles 21aastaselt saab täis A kat load

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Tiristasid mööda parklat ringi 20kmh R1'ga ? Seda me oskame kõik ....ega 1000ccm tsiklid ei ole viirus mis tapab nii kui peale istud ja võtmest käima paned . Lihtsalt 1000ccm bike kiirendus suht jõhker ....sa ei jõua mjäuuu öelda kui spidokal on yle 100kmh .

Minu esimeseks rattaks oli 1000ccm V2 mootoriga super bike ja vanust mul 19......Noh ELUS MA VEEL OLEN aga ennem seda sai ühte autot tagant räsitud ja korra kurvist välja käidud ....nii ,et ratas kykitas 20m võsas ja mina veel 20m edasi. Aga mis oleks juhutunud kui ma oleks enne ylekäigurada tsikli peeneks lasknud ja inimesed oleks parajasti seal olnud .....ning ei oleks pidurdamisega hakkama saanud .......1000ccm bike kaalub piisavalt ,et oma kaaluga ära tappa inimesest . Ikka mõeldakse mitte ainult sinu ohutusele aga ka teiste ohutuse peale keda võib ära tappa sinu bike mis on juhitavuse kaotanud tänu sellele ,et sa ei saanud tema piitsutamisega hakkama. Et vist ikka ei tohi alla 21aastasele anda kilost tsiklist ....yldsegi.

PS: korke on ka r1 sõitnud ja SIRGEL peeneks lasknud...aga kui oleks kurv tulnud ? .....siis oleks jälle lappinud haavu

võiks see piir käija niii
16a kuni 18a .....kuni 11kw
18a kuni 21a .....kuni 45kw
21a kuni 24a .....kuni 80kw
üle 24a ja aint neile kellel on tsikli load olnud yle 4 aasta käes ....siis piiramatu.

maniac kirjutas:
surnuks võib sõita ka rolleriga ,nii et minuarust võiks 18a ilma piiranguteta olla.Ise sõitsin esimest korda R1-ga kui olin 17.Ega vanus ei näita sõiduoskust.

Mine “Vaba teema”