Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
indumen kirjutas:ma ei tea kas just rumal küsimus,aga sai hiljuti kolitud uude elamisse ja siia on jäetud eelmisest omanikust paras hunnik lastele mõeldud asju, eriti on mingeid pehmeid mänguloomi,
küsimus seisnebki selles et kuhu võiks need anda, ära küll ei taha visata, kuid kahe poissmehe korterisse nagu ei sobi hunnik topitud mänguasju
TÜ Lastefond
http://www.lastefond.ee/index.php?id=11034
villy kirjutas:indumen kirjutas:ma ei tea kas just rumal küsimus,aga sai hiljuti kolitud uude elamisse ja siia on jäetud eelmisest omanikust paras hunnik lastele mõeldud asju, eriti on mingeid pehmeid mänguloomi,
küsimus seisnebki selles et kuhu võiks need anda, ära küll ei taha visata, kuid kahe poissmehe korterisse nagu ei sobi hunnik topitud mänguasju
Kui keegi siit ei taha siis võid viia ka http://uuskasutus.ee/
Endal paar aastat tagasi uuskasutuskeskusega see kogemus, et nende motoks võiks olla "suhtlemine on nõrkadele". Meilid kaovad kui musta auku ja ka telefonile ei vastatud.
Tallinnas veel: http://www.hot.ee/emmaestonia/html/kontakt.html
daub kirjutas:Renault'l käib nt nii, et 4 kohaline kood. Vajutad nr 1 kanalinuppu nii mitu korda, kuni esimese koha peal on õige nr, jätkad järgnevatega. Kui kõik 4 nr ees, siis kinnitamiseks vajutad 6. kanalinuppu.
Tegu oli jah Renault väikekaubikuga - (nais)töökaaslane proovis arvatavalt õiget koodi sisestada-salvestada, aga raadio veel mängima ei hakanud - selle asemel olevat küsinud L-tähte neljakohalise numbri-koodi ette ja tema ei osanud tähte sisestada...? See pole mingi tähtis asi, aga, kui keegi sai selle jutu põhjal mingist veast aru, siis oleks huvitav teada.
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
liisa kirjutas:villy kirjutas:indumen kirjutas:ma ei tea kas just rumal küsimus,aga sai hiljuti kolitud uude elamisse ja siia on jäetud eelmisest omanikust paras hunnik lastele mõeldud asju, eriti on mingeid pehmeid mänguloomi,
Kui keegi siit ei taha siis võid viia ka http://uuskasutus.ee/
Endal paar aastat tagasi uuskasutuskeskusega see kogemus, et nende motoks võiks olla "suhtlemine on nõrkadele". Meilid kaovad kui musta auku ja ka telefonile ei vastatud.
Tallinnas veel: http://www.hot.ee/emmaestonia/html/kontakt.html
neist kolmest tundub praegu kõige mõistlikum, võtan lähiajal ühendust
kontakt nr. +372 52 58 244
Mida näitab see kui mootorratta teh. passi lisasse on kirjutatud "CJM. Q-erivõimsus 0.190 kw/kg"?
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
Jaanus555 kirjutas:Mida näitab see kui mootorratta teh. passi lisasse on kirjutatud "CJM. Q-erivõimsus 0.190 kw/kg"?
Kui ma õigesti mäletan, siis see näitab miku kw on iga ratta kilogrammi kohta!
Sellega sai lahjade lubadega sõitmisel lähtuda!
kui palju xj600 tutikad süütepoolid võiksid maksta?
ebais ja mujal aint kasutatuid pakub, hinnad 9usd-75usd komplekt
kas neid juhtmeid eraldi ei annaks ära vahetada?
tnacc kirjutas:kui palju xj600 tutikad süütepoolid võiksid maksta?
ebais ja mujal aint kasutatuid pakub, hinnad 9usd-75usd komplekt![]()
kas neid juhtmeid eraldi ei annaks ära vahetada?
leidsin ise üles- 38 eur/tk
Kas inimene võib pohmaka kätte ära ka surra ?
JanaR1 kirjutas:Kas inimene võib pohmaka kätte ära ka surra ?
Jah. Südamehaigused võimenduvad pohmakaga. Saad ataki või infarkti tõenäolisemalt, kui on eeldusi. Pohmakat tasub vältida joomatsükkli pikendamisega seni kuni süda ja veresoonkonna haigused on ravitud
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
JanaR1 kirjutas:Kas inimene võib pohmaka kätte ära ka surra ?
Üldiselt jahh .
Kui väga jube olla pole lõppu mõtet ootama jääda ja soovitan minan näiteks Maxi loomakliinikusse ja lasta ennast magama panna.
Cado kirjutas:JanaR1 kirjutas:Kas inimene võib pohmaka kätte ära ka surra ?
Üldiselt jahh .
Kui väga jube olla pole lõppu mõtet ootama jääda ja soovitan minan näiteks Maxi loomakliinikusse ja lasta ennast magama panna.
Samas võid ka haiglasse minna, tehakse kerge magneesiumi süst maksumaksja taskust ja järgmine päev peaks juba tiptop olla olema. Haiglasse ei soovita tsikliga sõita.
Kui aga pohmakas muutub krooniliseks(iga nv, iga päev jne), siis on magamapaneks parem lahendus ja ei ole nii koormav eesti meditsiinisüsteemile.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Kas mitte magneesiumi süst ei mkasa umbes 20 euri ja haigakassa ei toeta seda.
Ma nagu mõningate klientide suust sellist versiooni kuulnud.
Cado kirjutas:Kas mitte magneesiumi süst ei mkasa umbes 20 euri ja haigakassa ei toeta seda.
Ma nagu mõningate klientide suust sellist versiooni kuulnud.
Eks vb näo järgi kasseeritakse sisse Samas võib olla küll(hinda olen ka sama kuulnud) nii et maksab, lihtsalt osad mehed/naised ei mäleta et maksid
mitmetelt inimestelt olen kuulnud, et just pohmakaga meeldib neile kiirtoit....mina seda nii ei saa võtta kuna mulle meedib see koguaeg...aga miks on siis nii, et pohmakaga tuleb kiirtoidu isu ärge arvake nüüd, et ma siin istun ja põen pohmakat mul on kõik fine
lihtsalt aega vähe üle ja pea nö rumalaid küsimusi täis
JanaR1 kirjutas:mitmetelt inimestelt olen kuulnud, et just pohmakaga meeldib neile kiirtoit....mina seda nii ei saa võtta kuna mulle meedib see koguaeg...aga miks on siis nii, et pohmakaga tuleb kiirtoidu isu
ärge arvake nüüd, et ma siin istun ja põen pohmakat mul on kõik fine
![]()
Kui küsimused teoreetilised siis aitab praktika
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
mart211 kirjutas:JanaR1 kirjutas:mitmetelt inimestelt olen kuulnud, et just pohmakaga meeldib neile kiirtoit....mina seda nii ei saa võtta kuna mulle meedib see koguaeg...aga miks on siis nii, et pohmakaga tuleb kiirtoidu isu
ärge arvake nüüd, et ma siin istun ja põen pohmakat mul on kõik fine
![]()
Kui küsimused teoreetilised siis aitab praktika
Actimel aitab
Kus kohast vaadata Derbi senda 50 SM aku mõõte? Kunagi siin bikeris nägin lehte, nüüd ei leia.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
kevin1995 kirjutas:Kus kohast vaadata Derbi senda 50 SM aku mõõte? Kunagi siin bikeris nägin lehte, nüüd ei leia.
Eeldatavasti on tal YB4L-B aku
Voltage: 12v
Battery type number: YB4L-B
Battery type: Dry charged battery
Cold-start performance: 56EN
Maximum charging rate: 0.5 Amp
Weight (filled): 1.5kg
Terminal layout: Left: - Right: + (With the terminals on the edge nearest to you)
Dimensions
Length: 120mm
Width: 70mm
Height: 92mm
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Selline mure, et sai ebayst tellitud tsiklile uus paak. Uuel paagil on nn. bensuluuk ka peal, kuid kuna võtit ei ole, tahtsin oma vanalt paagilt ümber tõsta luugi, kuid tuleb välja et selle jaoks peab enne selle luugi võtmega avama, kui saab selle eemaldada (mis on iseenesest loogiline )
Küsimus nüüd järgmine, et kuna mul võtit ei ole, kuis selle luugi lahti saan? Uue paagi luku võib minupoolt ära lõhkuda, niikuinii läheb vana sisse. peaasi et paak ja selle kinnitused ja muu selline terveks jääks. Mõtlesin enne siit igaks juhuks järgi küsida, enne kui jõuga kallale lähen
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Raiki kirjutas:Puurid südamiku läbi.
Või pöördud autovaraste poole, kellekäest saad titanvõtit laenata. Lisaks võid muidugi lukufirmadest küsida, need muugivad aegajalt ka lukke lahti. Enda jaoks kõige lihtsam valik on tegelikult tõesti vana luku südamiku läbi puurimine.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Lukufirmad küsivad palju raha selle puurmise eest. Titaanvõti võib luugi krussi keerata
Võtad paraja läbimõõduga puuri ja lased tiftid läbi ning keera kas või kruvikeerajaga lukk lahti. Max. 2min. tööd
-
Soovitaks pigem noaga lahti keerata. Löö terav nuga( eriti hea on ehituse pussnuga) luku sisse ja keera. Seni kõik Thule boksid ja bensupaagilukud lahti saanud sedasi. Võtmed kipuvad liigagi tihti kaduma kahjuks
www.gewelekter.ee - elektrimaterjalide hulgimüük
Tere,
Seoses eelmiste omanike looma jõuga olen nüüd seisus kus on vaja uusi pidurisuportis klotse hoidvaid polte.. Masinaks CBR 900 RR SC28 ehk 92-96 aga netis kolades jäi silma, et väga paljudel sama mõõt neil "Brake Pad Pin" -del. Kuna originaalis on 5mm sise kuuskant ja kübar peal veel aga tagumisse suportisse on keegi juba taolise
instaleerinud siis huvitaks kas ja kuskohast oleks eestimaa pinnal võimalik selliseid vidinaid saada nagu pildil... Mõõtude poolt siis niipalju, et üldpikkus on 76 mm, pulga osa 48 mm, pulga läbimõõt 6 mm ja keere 10x1 mm ning mutter otsas 8 mm. Igasugune info oodatud ja see pulk ise võib ilmselt ka pikem kui 48 olla aga mitte lühem...
Peeter
-
- Tsikkel: Jah
- Kontakt:
pets4524 kirjutas:Tere,
Seoses eelmiste omanike looma jõuga olen nüüd seisus kus on vaja uusi pidurisuportis klotse hoidvaid polte.. Masinaks CBR 900 RR SC28 ehk 92-96 aga netis kolades jäi silma, et väga paljudel sama mõõt neil "Brake Pad Pin" -del. Kuna originaalis on 5mm sise kuuskant ja kübar peal veel aga tagumisse suportisse on keegi juba taolise
![]()
instaleerinud siis huvitaks kas ja kuskohast oleks eestimaa pinnal võimalik selliseid vidinaid saada nagu pildil... Mõõtude poolt siis niipalju, et üldpikkus on 76 mm, pulga osa 48 mm, pulga läbimõõt 6 mm ja keere 10x1 mm ning mutter otsas 8 mm. Igasugune info oodatud ja see pulk ise võib ilmselt ka pikem kui 48 olla aga mitte lühem...Peeter
Kasutaja AndrusB käest võib saada sellise.
-
Kas paljaks kooritud (plastikud maas, kuid tuuning ja sertifitseeritud tuled viled olemas) bikega ehk streetfighteriga saab ka ametlikult TÜVist läbi?
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 47 korda
Supermoto stunts kirjutas:Kas paljaks kooritud (plastikud maas, kuid tuuning ja sertifitseeritud tuled viled olemas) bikega ehk streetfighteriga saab ka ametlikult TÜVist läbi?
Aga miks ei peaks?
-
Täna kuulsin kuulujutte et ei saa, ehk siis mootorrattas peab olema selline nagu ta tuli tehasest
Supermoto stunts kirjutas:Täna kuulsin kuulujutte et ei saa, ehk siis mootorrattas peab olema selline nagu ta tuli tehasest
Eks selle ülevaatusega ole nii, kuidas kellelgi joppab. Mina sain läbi küll juunis(mõtetu raharaisk, ainult kärus sõidab )