Mure akuga.

mart211

Re: Mure akuga.

Lugemata postitus Postitas mart211 »

argo1987 kirjutas:
mart211 kirjutas:

Minul täpselt sama asi. Pidavat saama küll uuesti voolu sisse, kuid mingi "erilise" laadijaga. Panin vana vene laadija külge, selle seier ei võpatanud ka. Mingit voolu sees ei ole, akulaadija samas voolu annab, kuid aku vastu ei võta. Esmaspäeval proovin ühe teise laadijaga ja kui see ei toimi, siis proovin ühe tuttava seda erilist laadijat.

Milline see "eriline" laadija on siis ka? :D Kas Sul see vene laadija selline, kust saab ampreid ise peale keerata ja millel käivita? Mul ongi veel lootus sellisega proovida, aga kui ei miskit, siis ma küll ei tea mis teha..

Ma ausaltöelda ei teagi, kuid sõber väitis et tal oli sama jama ja oma "erilise" laadijaga sai aku ellu äratatud. Mis see eriline on, seda ei oska öelda, kuid eks proovin ära. Endal oli see eriline utiil millel sai 6v ja 12v vahel valida. Teises garaašis on see punane starteriga laadija ka, kui see ei aita, siis pöördun sinna erilise juure :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”