kawasaki zx6r 04. ei käivitu
Re: kawasaki zx6r 04. ei käivitu
Kui sul juba FI tuli põles mingi aeg tagasi siis see tähendab, et viga on ajus talletatud. Selleks, et sa saaksid teada, mis viga konkreetselt on, tõmba alla repair või service manual ning loe läbi teema kuidas siseneda dealer mode reziimi ja siis saad teada mis veaga tegemist oli. See peaks sind aitama natuke lähemale.
Hetkel ma ei oska öelda, kas 04 kawal on ühe juhtmega see võimalik või ei, tasub uurida.
Kui esmapilgul arvata siis ma järeldaks ECU ahelat. Kuna ütlesid, et säde oli, bena tuli ka peale, no küll õhk ka tuleb, seega jääb probleemiks vaid ajastamine ning segu õiged koostised jne. Kas küünlad käivitamise järel üldse niisked olid, kui ei siis võiks kahtlustada, et sul pihustite taga ei ole piisavata rõhku ja sealt saavad asjad alguse ka, kuid eeldame, et värvimise järel sul pumbaga pole midagi juhtunud.
Minu soovitus kiirelt, ECU kaitse ülevaadata ja ECU relee samuti, piisab, et relee ei toimeta korrlaikult ja ahel on katki.
BTW: manuaalis on kenasti kõik kirjas, tiri alla ning loe, saad näpuga järge ajada ratta juures, see ju lausa kirss tordil
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.