Kawasaki Z1000 vs zxr9/zxr10

Willie
Tsikkel: FLH

Re: Kawasaki Z1000 vs zxr9/zxr10

Lugemata postitus Postitas Willie »

KIBU kirjutas:
willie kirjutas:
direktor kirjutas:

Algul oli nagu kindel plaan bike võtta, et ikka jõhkralt kihutada, aga nüüd hakkas see z1000 ka kipitama. Asi selles et natuke vaatasin videosi ja tuli välja et sellega saab ka edukalt kihutada.

Eeee ..., eee ..., kus kandis kihutad, teaks eemale hoida?

kuhu sa sellise imala moraalilugemisega jõuad??? ema ema keegi ütles foorumis sõna kihutama. kui sa pead tsikliga kihutamist või sellest rääkimist taunitavaks siis ütle otse mitte ära aja mingit eemale hoidmise iba. mina näiteks kipun vahest kihutama tallinna lähiümbruses kas sa nüüd tõsimeeli hoiad eemale vä???

Ära tõmble. On suur vahe kihutamisel ja kiiresti sõitmisel. Mul on jäänud teema-algataja senistest postitustest mulje, et tal pole eriti palju kiiresti sõitmise kogemusi, sealt ka naljaviluks see noomimine.

Kui Sina kihutad, siis ei usu ka Sind olevat teab-mis eriline sõitja. Paugutad ümber Tallinna ja Tallinas ja nüüd tegija? Olen näinud oma silmadega liiga palju hukkunud tsiklimehi, kahju kui keegi omast lollusest surma saab.

Aga siis seda emme-emme värki kommenteerides arvan, et oled seda hiljuti ise kasutanud. Huvitav, miks?

Sorry, direktor, Sinu teemast on asi mööda läinud.

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”