Kawasaki Z1000 vs zxr9/zxr10

Kasutaja avatar

T1m
Tsikkel: Zx-9r

Re: Kawasaki Z1000 vs zxr9/zxr10

Lugemata postitus Postitas T1m »

Tallinn-viljandi ots ühe paagitäiega????

Mis te sõidate 2 käiguga ve?? Paak on 18 l kanti ja sellega saab sõita julgelt 260km!! sealjuures sõidustiil ei ole mul tagasihoidlik. Oman ZX-9R juba 4 a. Algul oli kütusekulu suur aga siis sai karpad
üle käidud ja sellega probleem lahenes. Välimus on täiesti maitseasi. Enne seda ratast oli gsxf 600 mis on ka gondliga ja puha... aga nende kahe ratta vahe on ikka üüratu:gsxfil nagu polekski gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] olnd, aga see selleks. Juhitavus on minu arvates väga hea, kindlasti on vaja rooliamorti. Ise olen natuke lühem (175cm) aga sõiduasendi üle ei kurda. Tallinn Viljandi otsa korral ei pea ka vahepeatust kasutama, muidugi kui sa suitsumees ei ole v kusehäda peale ei pressi. Kiiruse ja kiirendusomadusi pole mõtet mainida. Võid ise arvata kui 200kg rattal on seal 100 ja natuke rohkem kw.
Tegin ka sama rattaga ARK'i eksami ja kui sa oled juba niikaua sõitnud, et täislubasid teha siis ei ole mitte mingit probleemi ei slaalomi ega millegi muuga.
Karpade eelis on vb see, et kui jama ei pea kohe arvutiga kallale tormama.

Aga tegelikult on nii et eks iga mats kiida oma pilli. Vali see mis sulle lihtsalt rohkem meeldib. Ei usu et antud ratastel nüüd mingeid lapsevigasid küljes oleks.

Müün enda ninja see kevad maha kuna sooviks osta järgmist. Vanus veel piisavalt noor, et minna ikka kiirema ja võimsama poole(kainelt mõeldes on muidugi hetke rattast maa ja ilm)

Aga kui sa tahad ikkagi head linnaratast ja maanteel sõita normaalselt, vahepeal ''kiirustades'' natuke kiiremini võta parem mingi naked 600 milledel on ca 60-80kw sest küll, endal kogemused fzr 600'ga....

planeta 5; gsxf600; zx-9r

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”