Hea touring ratas?

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Hea touring ratas?

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Võtan meeldevaldse võrdluse enda elust. Kaalu 100 kilo ringis, pikkust 180 sentimeetrit ja paar pealegi.
Yamaha TDM 850ga sai sõidetud pea kaks aastat. Ammu juba küll, so siis aastat 4 tagasi. Touringuks seda on minu meelest natukene palju nimetada küll. Pigem selline hea omaette vuramise ja linnas autode vahel sipsimise moto siiski. Ja kruusateel ka päris hea vurada, ning võpsikus, kui mõned kärnamad Heidenau rehvid all. K60 vist, kui ma ei eksi.
Aga kahekesi pole just suurem asi ratas matkamiseks.
Siis läks natukene aega ja üks tsikkel mööda ning kolisingi touring ratta peale üle. Mis oli minu jaoks tõesti ka touring. BMW K1200RS. Matkamise osas oli tõesti pea kõigist vaatenurkadest TDMist üle. Suurem, raskem, maanteel stabiilsem ( ei seganud teda ei külgtuul, torm ega muud koledad loodusnähtused ). Ruumi laialt rohkem, jõudu rohkem. Tagaistujagi ei vaju selga nagu TDMi peal tihti juhtus olema.
Nii et, kui tõsisemat touringut otsid, siis soovitaks TDMi otsa mitte väga vaadata.
Minu kogemus-arvamus.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”