Aprilia MX 125 Supermotard
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aprilia MX 125 Supermotard
Oleks soov teada kas kellegil on infot selle ratta kohta ja kas keegi seda Eestis omab. Tean et tehnilist infot saab aprilia lehelt kuid soov just teada seda mida keegi sellest rattast kuulnud on.
Olen varsti vist ostja kui keegi ümber ei veena.
Kas keegi pakuks samasse klassi sobivat paremat isendit ja miks?
Terv Urmas
Olen varsti vist ostja kui keegi ümber ei veena.
Kas keegi pakuks samasse klassi sobivat paremat isendit ja miks?
Terv Urmas
ma seda isendit konkreetselt ei tea, aga kui mõtled hakata sõitma supermotot, siis alla 400 cc rattaga on open klassis küll võimatu midagi ära teha.
aprilia esindus on muidu nõmmel raudtee tänaval, aga sealne teenindus ja asjaajamine on suhteliselt kehvad.
streetmoto (neeme ervin) tooks sulle hoopis 600 cc mz baghira, millega neeme kavatseb ka ise sel hooajal võistelda.
aprilia esindus on muidu nõmmel raudtee tänaval, aga sealne teenindus ja asjaajamine on suhteliselt kehvad.
streetmoto (neeme ervin) tooks sulle hoopis 600 cc mz baghira, millega neeme kavatseb ka ise sel hooajal võistelda.
-
Teema algataja
Tegelikult tahan osta seda tänava (maastiku) sõiduks.
Võistlema pole plaani hakata. üle 125 ccm ei saa kuna ei ole neid lube veel.
Soovitage siis veel midagi 125 ccm klassi kuuluvat. Näiteks kas bike või enduro. (pole kumbagi proovind) Aprilia esinduse kohta pole mul ühtegi head sõna ütelda kuna mul endal Aprilia roller ja juhtumisi on ikka seotud selle poega palju olnud.
Terv Urmas
Võistlema pole plaani hakata. üle 125 ccm ei saa kuna ei ole neid lube veel.
Soovitage siis veel midagi 125 ccm klassi kuuluvat. Näiteks kas bike või enduro. (pole kumbagi proovind) Aprilia esinduse kohta pole mul ühtegi head sõna ütelda kuna mul endal Aprilia roller ja juhtumisi on ikka seotud selle poega palju olnud.
Terv Urmas
-
Teema algataja
Uut jah või vähe kasutatud.
Isa ei taha eriti tglt bike osta kuna ütleb et ma ei saa sellega väljaspool suurt teed sõita . Arvan et see on ilmselt õige kah.
Bike muidugi nats ilusam kaa kuigi sel aprilial pidi rs mootor peal olema
125 bike omajad võiks ütelda et kas saab ka mujal sõita ja kumba kokkuvõttes soovitaksite. Oleks plaan suvel ikka matkamas mööda eestit käia kuid samas elan linnas mitte maal.
Terv Urmas
Isa ei taha eriti tglt bike osta kuna ütleb et ma ei saa sellega väljaspool suurt teed sõita . Arvan et see on ilmselt õige kah.
Bike muidugi nats ilusam kaa kuigi sel aprilial pidi rs mootor peal olema
125 bike omajad võiks ütelda et kas saab ka mujal sõita ja kumba kokkuvõttes soovitaksite. Oleks plaan suvel ikka matkamas mööda eestit käia kuid samas elan linnas mitte maal.
Terv Urmas
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
see ju selge et aprilia ja mz on võrreldamatud. 11 kw aprilia tipp kiirus on mitukümmend kilomeetrit kiirem (see on sellepärast tähtis et madala kubatuuriga mootorattad ei liigu kiiresti) muidu muidugi top kiirust ei vaadata. Kiirendus on ikka tubli mitu sekundit parem ja eks supermoto vastu enduro näiteks nii kergesti ei saa.
Ei tahtnud kedagi solvata muidu.
Ei tahtnud kedagi solvata muidu.
-
Teema algataja
eks see ole selge et aprilia natu ärksam aga igalühel on oma maitse
aga siiski ei pea 125 ccm iga 150 km/h peenestamist õigeks kuna see ratas ei ole tegelikult ehitatud sellise kiirusega sõitmikseks v.a võistlusrattad kui thad kiiret sõitu tuleb suurem ratas osta kiirendusevahe peaks olema väga minimaalne 0-50km/h on vahe võibolla paar kümnendikku ja 0-80km/h võibolla sek paar
muidugi igaüks jääb oma arvamusle
kaldun siiski 4 takti poole
aga siiski ei pea 125 ccm iga 150 km/h peenestamist õigeks kuna see ratas ei ole tegelikult ehitatud sellise kiirusega sõitmikseks v.a võistlusrattad kui thad kiiret sõitu tuleb suurem ratas osta kiirendusevahe peaks olema väga minimaalne 0-50km/h on vahe võibolla paar kümnendikku ja 0-80km/h võibolla sek paar
muidugi igaüks jääb oma arvamusle
kaldun siiski 4 takti poole

Kui sellist tahad mis edasi liigub siis kindlasti Aprilia enne. Kahetaktise saab ikka tööle.
Selle neljasega pole midagi teha kui juhtumisi onu Yoshimuras ei tööta.
Agas sellisel juhul oleks su nimi mingi Taikedo ja me saaks sulle vastata sest hieroglüüfidest ei jaga muhvigi
Aprilia on minu soovitus, või mine vaata Derbit. Uued mudelid on ikka peris vägevad neil.
Selle neljasega pole midagi teha kui juhtumisi onu Yoshimuras ei tööta.
Agas sellisel juhul oleks su nimi mingi Taikedo ja me saaks sulle vastata sest hieroglüüfidest ei jaga muhvigi

Aprilia on minu soovitus, või mine vaata Derbit. Uued mudelid on ikka peris vägevad neil.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.