otsin House of Kolor värve
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 7
- Tsikkel: harley davidson dyna FXDX
- Kontakt:
otsin House of Kolor värve
plaan aerograafia turul veidi konkurentsi pakkuda.Olen üsna algaja alles ning katsetanud ainult HoK värvidega. http://www.facebook.com/pages/Airbrush- ... 2151044190
Re: otsin House of Kolor värve
Siinmail ei tea ühtki pakkujat aga Saksas Petzoldts http://www.petzoldts.de/ müüb.
Endal oleks ka tarvis lähiajal HoK-i värvidega vanatehnikat võõbata.
Meelis ma küll ei väidak, et sa algaja oled. Eriti kõvad on portreed!
-
- Kontakt:
tänud! tegelt ma palju rohkem ei olegi teinud kui seal üles riputatud
.on veel veidi arenemisruumi
aga ikkagi tahaks teada kuidas eestist saada HoK värve.
Mul toimisid auto laki alla käivad nö. vesivärvid. Kui juba proovinud ei ole, tasub katsetamist. Ah, ja, kui leiad 3m väikese projektori, kasuta julgelt. Autole(rattale) ja projektoriga saad väga hea tulemuse, su oskused on täiesti piisavad. Osta veidi pehmem pliiats, kõige tumedamad kohad aja mustaks. Aja ninad, suud ja silmad ühele joonele ja ongi ilgelt hea ja effektne. Ära projektorit häbene, see käib aerograafi tööriistakasti on sinu truu sõber. Kujuta nüüd ette, et sul on rekka külg, mille pead silma järgi õigeks ajama, ühest otsast teise jõudes läheb juba meelest, mis elukas see nüüd oligi. Kunagi tegin isale silma järgi aerografi jaoks alusjooniseid, no ilge n...sss. Nüüd on isal projektor ja niipalju rääkisin arvutist, et saab ka sellega hakkama. Edu.
-
- Kontakt:
skulptor kirjutas:Mul toimisid auto laki alla käivad nö. vesivärvid. Kui juba proovinud ei ole, tasub katsetamist. Ah, ja, kui leiad 3m väikese projektori, kasuta julgelt. Autole(rattale) ja projektoriga saad väga hea tulemuse, su oskused on täiesti piisavad. Osta veidi pehmem pliiats, kõige tumedamad kohad aja mustaks. Aja ninad, suud ja silmad ühele joonele ja ongi ilgelt hea ja effektne. Ära projektorit häbene, see käib aerograafi tööriistakasti on sinu truu sõber. Kujuta nüüd ette, et sul on rekka külg, mille pead silma järgi õigeks ajama, ühest otsast teise jõudes läheb juba meelest, mis elukas see nüüd oligi. Kunagi tegin isale silma järgi aerografi jaoks alusjooniseid, no ilge n...sss. Nüüd on isal projektor ja niipalju rääkisin arvutist, et saab ka sellega hakkama. Edu.
huhh! see oli kull minu jaoks uudis,ei olnud kuulnudki sellest. koik on seni vaba kåega tehtud. igal juhul teeb see elu lihtsamaks. tånud vihje eest!
www.jawel.co.uk
Olen nedega kokkupuutes ja peagi hakkab sealt kaup Eesti poole tulema
Hei, kas teed veel seda airbrushi. Tahaks natuke oma tsikli paaki tuunida. Anna teada. Vaatasin su tehtud töid, laheda. Kirjuta mulle meilile: karin30@hot.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.