Pikkus

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Pikkus

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ei usu mina ka, et 600-ne Monster esimesel aastal lahjaks jääb. No mitte ei usu. Mul veel väiksem masin, sõitnud aastaid, ei suuda ka mina seda ligilähedaseltki lahti pöörata. Ma ei nimeta "lahjuseks" seda, kui 100 pealt kuuenda käiguga sirgel teel gaasi põhja keeran, ja siis "ei lähe". Selle 5500 pöörde pealt ei lähe veel ükski baik ja see ei saa olla alus hindamiseks, et lahja on. RAEV algab pööretel 7500 +, kõveral asfaldil, märksa madalama käiguga, krt nagu nuiaga annab selga, ja nahavahe on märg mõne minutiga ning pea väsib oi kui ruttu, andku Suur Vaim vaid mõistust vähemalt mõistuse lõppemine ära tunda ja enne seda paarutamine järgi jätta. Ei suuda neilt 600-telt ratastelt "kõike võtta" isegi tippsportlased, muidu poleks ju mõtet ega pinget ka neil sellistega sõita.
Mis puudutab mootori suurust, siis mõistlik inimene sõidab kõigega.
Mis puutub ratta kaalu, siis ka naine VÕIB sõita raske rattaga. Aga siin ongi valiku koht: Kui suudan, siis see ei tähenda, et pean. Rattaga, millest jõud (puhas mass) üle käib, väsid vähem Ei pilla seda maha. Ja see väsimus on ka see, mis raiskab su aega liikluses (Randmeväände mõistes) ja teeb sind endale ja teistele ohtlikuks. Ja veelkord, see linnas sangutamine, kui seda pidevalt teha, ajab higiseks. No ajab. Ja veel midagi - custom võib olla raskem, sest ta raskuskese on all ja pole vaja näha nii palju vaeva ta püstihoidmisega. 350 kilone mölakas Guzzi, pikk kui trollibuss, oli kergem hoida ja manööverdada kui mu enda 209 kilone bike.
Hm, ma SUUDAN minna jalgsi Tartust Tallinna. Aga sõidan siiski masinaga, sest see on mugavam.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”