Pikkus

sips

Re: Pikkus

Lugemata postitus Postitas sips »

Hei hei :)

Mul on väga hea meel, et enamus, tegelikult kõik vastajad on andnud Sipsu valikule positiivse tagasiside ( On ka tore lugeda neid lõõpimisi, teemadel nagu naised valiksid ratas küünelaki järgi....) Ja ma arvan, et toetudes siin targemate ja asjatundjamate inimeste vastustele jääb minu kaalukauss siiski selle ratta poole kaldu...ja ma arvan, et paljude rataste omamine ja hooldamine ei ole just odav lõbu.Ja mis kasu on mulle ratta ostust, mis mulle absull ei meeldi?

Sellepärast on mingi aeg kavas ka müüjaga ühendust võtta ja ka rattas oma silmaga, mis pidi ju kuningas olema - üle vaadata. Sest tõepoolest pilt võib erineda kardinaalselt tegelikust masinast, kuid loodame et siin see nii ei ole.

Muide, andre460 - mix teenis sinu ratas kohe sellise "ulme" kategooriasse liigituse?

Tervitades,Sips

NB! Rääkisin siis abikaasalee ka minu mõttest soetada mulle see Triumph Sprint ja tema otsesed sõnad olid, et "see liiga võimas kallikene sinu jaoks pean silmas, et sina peaksid alustama 250cm3 ja siis suuremate peale minema..liigu ikka etappide kaupa isegi mina ei ostaks omale 1000 cm3 bike..."

Aeega kas olen ikkagi hulluks läinud?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”