Pikkus

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

sips

Re: Pikkus

Lugemata postitus Postitas sips »

Kas kasutaja oldmaniac pole kursis asjaoluga,et kasutaja Sips on algaja st noor-loll- ja roheline :wink: Seega andke aega atra seda :oops: JA praegust kellaaega arvestades :ner: (togi)
Täiesti võimalik, et asusin kaitsepositsioonile, sest palju olen kuulnud sellest kuidas algajad ja naised rumalate küsimuste eest asfaldile laiaks astutakse :)

A siit tuleb loll küsimus - mis ajast chopperi ja bike vahele veetakse võrdusmärk?

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

oldmaniac kirjutas:

...kui jutt chopperite peale läheb. :)

sips

Ah.... :oops: :oops: kui...

bezdomn6i
Tsikkel: SR500
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas bezdomn6i »

Ehk on abi ratta valikul http://cycle-ergo.com.
Pole võrreldav proovisõidu või peale istumisega, aga mingi pildi vast saab.

fotograf
Tsikkel: HondaGoldwing ja HondaCrosstur

Lugemata postitus Postitas fotograf »

Töeliselt suur ratas on Yamaha Venture,kahe meetrine mees tundub poisikesena tsikli kõrval.

Äännn
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Lugemata postitus Postitas Äännn »

fotograf kirjutas:

Töeliselt suur ratas on Yamaha Venture,kahe meetrine mees tundub poisikesena tsikli kõrval.

kris ja yamaha royal venture http://www.motolist.ee/liikmed/kesonkes.php?105. naisterahvana ei julgeks sellist asja väga nügida, kui pikkus jõuga võrdses proportsioonis pole :)

Bud
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Bud »

Kasvult suurtele tüdrukutele soovitaks Honda mudelit VTX 1300. Venturest 15 kg kergem ka. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... x1300c.htm

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Mitte just ülearu pika meesterahvana arvan ka, et iseäranis naisterahva jaoks moodustab ratta kaal ootamatult suure osa selle kasutusmugavusest. Raske jurakaga on pikka otsa lasta mugav, aga miskipärast arvan, Sips vähemalt algaegadel teeb pigem lühemaid trippe, mille puhul ratta sangutamine tagurpidi kusagilt parklast välja etc moodustab märgatava osa päevast. Milleks teha oma elu ebamugavaks?
Riideteema... ei tea, milline see "keskmine" inimene üldse on? Nt nii lühikestele jalgadele (a krt, mõnel on ju veel lühemad) kui mul, parajaid pükse ei tehtagi! Või kui, siis mingi 44 number, millega pole niikuinii midagi teha. Viimased püksid (üldmõistena!), mida poleks vaja olnud lühemaks teha, ostsin kusagl vene ajal. Kõik kauplejad ajavad oma "keskmist" taga, aga olen jummalast kindel, et vähemalt 60% inimestest selle keskmise hulka ei kuulu ühel või teisel põhjusel.
Naine mul ka selline väiksemat sorti, sellistega ongi täpselt nii, et odavama otsa tootjad neile mitte midagi ei paku.
Siit ka minu soovitus - kui ikka enne kevadet ei saa normaalse hinnaga, siis vannu end tühjaks ja osta kallimad - need vähemalt toodavad rohkem suurusi ja saad ikka midagi selga. Meie lõpetasime selle 2-aastase epopöa (minu naise osas) Rukka pükstega, mis hinna poolest küll üle jõu käisid, aga samas kuradi mugavad on. Vist. Ei ta külmeta, ei ta vetti ja eelmisel suvel suutis ta neid maha ajamata isegi ringi liikuda, st ka palav pole. Erinevalt minu odavavõitu kummiülikonnast.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

sips

Justament Sips on pisut nõrgavõitu naisterahvas :) Ja Sips ei taha kulutada oma niigi nappi aega, masina sikutamiseks välja parklast, kui tal jõud sellest üle ei käi :lol: Seega püsime :) ... siiski mõistlikuse piirides.

Mm olen leindud endale ideealse ratta... :) Vähemalt pildi peal tundub ok...välimus ja näitajad. Millalgi tuleb siis tegelikkuses ka pilk peale visata :) Aga arvan et see ratas on röövinud mu südame :roll: (w)

Varustuse koha pealt - nii mõnedki on soovitanud osta siis pigem kallimast klassist st võib leida igasuguseid numbreid. Aga oskab keegi tartus asuvaid motovarustust müüvaid poode..firmasid...Siis saaks äkki hakata juba ringi vaatama.Internetis võin ju vaadata küll aga poes saab vähemalt proovida ja saaks ka mingi aimu, palju pappi ma välja käristama pean :D

Äännn
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Lugemata postitus Postitas Äännn »

Motohoov.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

sips kirjutas:

...
Mm olen leindud endale ideealse ratta... :) Vähemalt pildi peal tundub ok...välimus ja näitajad. Millalgi tuleb siis tegelikkuses ka pilk peale visata :)

Mnjaa. Tegelikkuses võivad plasti ja metalli toonid ja peegeldused olla hoooopis teistsugused kui pildi peal. Paras peavalu see ratta valimine :roll:.

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

mis asja siis sips välja valis? :)

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

sips

bitter kirjutas:
sips kirjutas:

...
Mm olen leindud endale ideealse ratta... :) Vähemalt pildi peal tundub ok...välimus ja näitajad. Millalgi tuleb siis tegelikkuses ka pilk peale visata :)

Mnjaa. Tegelikkuses võivad plasti ja metalli toonid ja peegeldused olla hoooopis teistsugused kui pildi peal. Paras peavalu see ratta valimine :roll:.

Point pole mitte konkreetne ratas vaid ratta tyyp :roll: :wack: Sest selleks ajaks kui ma oma säästud kokku saan kraabitud on ilmselt see konkreetne ratas müüdud aga ma vähemasti tean, MIDA ma tahan..eksole :wink:

Ja välja valisin ma SELLE http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=781741

Kas nüüd tambitakse sips asfaldisse? :wack: (togi)

pyta

sips kirjutas:

:

milline naine :twisted: :twisted: (w)
:wink:

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

bezdomn6i
Tsikkel: SR500
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas bezdomn6i »

sips kirjutas:
sips kirjutas:

...

Point pole mitte konkreetne ratas vaid ratta tyyp :roll: :wack: Sest selleks ajaks kui ma oma säästud kokku saan kraabitud on ilmselt see konkreetne ratas müüdud aga ma vähemasti tean, MIDA ma tahan..eksole :wink:

ei ole mõtteski kuhugi kedagi tampida. mulle meeldiseid ka vanasti sinist tüüpi rattad. praktikas olen musta tüüpi rataste otsa sattunud... :wink:

sips

:) Ma tänan positiivsete arvamuste eest :bsmile:

Mu enda mees kodus arvab, et see ratas " pole päris see, millega naisterahvas sõita võiks" (crash)

Tegelikult ma ka kunagi arvasin, et kas must või punane ...aga see sinine oli justkui välk taevast :D

Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

sips kirjutas:

Mu enda mees kodus arvab, et see ratas " pole päris see, millega naisterahvas sõita võiks" (crash)

.. erm...
Kui ta ei oleks su mees, siis ma ütleks sulle: saada oma mees puu taha.

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

sips kirjutas:

Minu meelest on ka pikkus...hmm :wack: õigemini kasv probleemiks...
Kas 189 cm pikkune naisterahvas leiab endale kergelt varustuse kui ka sõiduki? :roll:

Varustus küll probleem ei ole - meilt saab tellimise peale igasuguses pikkuses või laiuses. Oleme müünud rodu XXS suurust ja 6 ja 8XL ka päris mitu aga praegune absoluutne rekord kombe on 12XL :mrgreen:

Ja seni oleme palju rattaid madalamaks teinud - pole probleem vastupidist teha... esimesele soovijale teeme siis soodushinnaga :wink:

Kasutaja avatar

boordy

Lugemata postitus Postitas boordy »

sips kirjutas:

Tegelikult ma ka kunagi arvasin, et kas must või punane ...aga see sinine oli justkui välk taevast :D

Sinine on päris ilus, mul sõbrannal on ka suht sarnane bike ja täitsa soovitan, päris seff näeb välja :).
Minu lemmikud on ka siiski mustad ja valged biked :) Üks minu unistustest :arrow: :D ärge ainult naerma hakake :) Evil Twin
Tegelt tahan täitsa ringrada sõitma hakata... :)
Pilt
naiste värk... :)

pyta

naistel on maitset :bsmile:

fotograf
Tsikkel: HondaGoldwing ja HondaCrosstur

Lugemata postitus Postitas fotograf »

Võid rahulikult magada üxki baiker ei osta seda Triumph Sprinti ...kui muidugi värv küünelakiga kokku ei lähe.. raske kujutada mis selle jupid maksavad,ehk masinatega midagi Ferrariga võrreldes. :shock:

sips

fotograf kirjutas:

Võid rahulikult magada üxki baiker ei osta seda Triumph Sprinti ...kui muidugi värv küünelakiga kokku ei lähe.. raske kujutada mis selle jupid maksavad,ehk masinatega midagi Ferrariga võrreldes. :shock:

Sarkasm kumab läbi aga Sips ei tee välja :D Sips on endale nii paksu naha kasvatanud, et varsti nagu elevant :D
Ja kuna Sips räägib ka endast targematega, siis Sips väga tervmeelitsajaid ei pelga :roll:

Aga valget bike ma polegi meie tänavapildis kohanud...

Ja sips ei laki küüsi..ja kui lakikski siis mitte sinist värvi... (togi)

snah
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas snah »

Sips.Valik on Sul hea,aga mine vaata kohapeal ära.Pildi peal teinekord on nad tõesti ilusamad kui tegelikuses.No ja müüjaga saad Sa ka läbirääkida juhul kui ratas tõesti meeldib.See on minu arvamus.

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Tallinnas sõidab ringi naisterahvas valge MV Agustaga, vot.

Viimati muutis tali, 09 Nov 2010, 13:06, muudetud 1 kord kokku.
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

sips kirjutas:
fotograf kirjutas:

Sarkasm kumab läbi aga Sips ei tee välja :D Sips on endale nii paksu naha kasvatanud, et varsti nagu elevant :D
Ja kuna Sips räägib ka endast targematega, siis Sips väga tervmeelitsajaid ei pelga :roll:

Tallinnas sõidab ringi daam valge MV Agustaga, vot.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

andre460
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas andre460 »

sips kirjutas:
fotograf kirjutas:

Hei! Ära lase enda kallal ,,hilkuda,, :D See ratas, mis väljavalisid on igati ok.
Muidugi selle ratta hooldamine ei ole eriti odav aga rataste puhul ei olegi
see esmane :mrgreen: Peaasi, et endale meeldib ja oled rahul :lol: Ise
söidan ka rattaga, mis paljude jaoks on ,,ulme,, Loodan Sind näha järgmine
hooaeg teedel! Ole siis tubli :bsmile:
Tervitades Andres.

Kawasaki EN500-Suzuki DL650-BMW R1200GS(siiski mõningane edasiliikumine)

Väike tuur ka see-aasta. Enamalt ikka vana-hea Euroopa
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km
Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

Mitte ei saa vait olla. Kas need, kes väidavad, et Triumphi jupid maksavad nagu Ferraril, on ise kunagi sellist ratast pidanud või juppide hinda uurinud üldse?
Tundub täpselt selline "igast autost saab ükskord Opel" jutt.
Mina sõitsin paar aastat (ca 30000km) 955i Tigeriga millel sarnane mootor nagu Sprindil ja ei mäleta, et oleks üldse mingeid juppe eriti vajanud. Tavapärased õlivahetused ja muud kuluosad maksavad nagu igal teisel rattal.
Lisan juurde, et Triumphi 955 on väga mõnus mootor, mida ma siiani veel taga igatsen. Hea valik! :)

Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

mis pikkusest te räägite 1.96 m , 1,89... ma olen 205 cm pikk ja sõidan 2009 aasta zx10r -ga ja see on mulle kõige sobivam ratas hetkel , eelnevad olid nagu laste jalgrattad , väikesed.Varustusest soovitaks kindlasti nahka , sest olgem ausad ( juhub ikka vahest) tekstiiliga ma kukkuda küll ei tahaks enam aga nahaga olen see hooaeg 4x asfaldil lohisenud ja häda ei miskit .

Edu valikute tegemisel :D

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

sips

Hei hei :)

Mul on väga hea meel, et enamus, tegelikult kõik vastajad on andnud Sipsu valikule positiivse tagasiside ( On ka tore lugeda neid lõõpimisi, teemadel nagu naised valiksid ratas küünelaki järgi....) Ja ma arvan, et toetudes siin targemate ja asjatundjamate inimeste vastustele jääb minu kaalukauss siiski selle ratta poole kaldu...ja ma arvan, et paljude rataste omamine ja hooldamine ei ole just odav lõbu.Ja mis kasu on mulle ratta ostust, mis mulle absull ei meeldi?

Sellepärast on mingi aeg kavas ka müüjaga ühendust võtta ja ka rattas oma silmaga, mis pidi ju kuningas olema - üle vaadata. Sest tõepoolest pilt võib erineda kardinaalselt tegelikust masinast, kuid loodame et siin see nii ei ole.

Muide, andre460 - mix teenis sinu ratas kohe sellise "ulme" kategooriasse liigituse?

Tervitades,Sips

NB! Rääkisin siis abikaasalee ka minu mõttest soetada mulle see Triumph Sprint ja tema otsesed sõnad olid, et "see liiga võimas kallikene sinu jaoks pean silmas, et sina peaksid alustama 250cm3 ja siis suuremate peale minema..liigu ikka etappide kaupa isegi mina ei ostaks omale 1000 cm3 bike..."

Aeega kas olen ikkagi hulluks läinud?

sips

Ja kuna ma vist ärritasin meest teemaga et tahan seda ratast soetada, siis räägib ta mulle järgmist, et
ma keelan kategooriliselt esimeseks tsikliks osta 1000 :evil:
ja kui ma seda teen, võtab ta selle mul käest ära :ner:
isegi mina ei ostaks 1000 bike ja sina arvad et tuled toime et palun natukene reaalsust :evil: :shock: (oma arust olen vägagi reaalne, sest lähtusin enda soovide järgi)
ma ei ytle et ilus ei oleks aga siiski liiga suur ja võimas mootor :roll:
kes see hull sind julgustab esimeseks nii võimast võtma ???? (ma ei kommenteerinud seda küsimust) Aga oma ette irvitan küll.

Nii et mehed, kes arvab samamoodi kui minu abikaasa? :wack:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”