Pikkus
Moderaator: Moded
Re: Pikkus
Kas kasutaja oldmaniac pole kursis asjaoluga,et kasutaja Sips on algaja st noor-loll- ja roheline Seega andke aega atra seda
JA praegust kellaaega arvestades
Täiesti võimalik, et asusin kaitsepositsioonile, sest palju olen kuulnud sellest kuidas algajad ja naised rumalate küsimuste eest asfaldile laiaks astutakse
A siit tuleb loll küsimus - mis ajast chopperi ja bike vahele veetakse võrdusmärk?
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
oldmaniac kirjutas:...kui jutt chopperite peale läheb.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
Ehk on abi ratta valikul http://cycle-ergo.com.
Pole võrreldav proovisõidu või peale istumisega, aga mingi pildi vast saab.
-
- Tsikkel: HondaGoldwing ja HondaCrosstur
Töeliselt suur ratas on Yamaha Venture,kahe meetrine mees tundub poisikesena tsikli kõrval.
fotograf kirjutas:Töeliselt suur ratas on Yamaha Venture,kahe meetrine mees tundub poisikesena tsikli kõrval.
kris ja yamaha royal venture http://www.motolist.ee/liikmed/kesonkes.php?105. naisterahvana ei julgeks sellist asja väga nügida, kui pikkus jõuga võrdses proportsioonis pole
Kasvult suurtele tüdrukutele soovitaks Honda mudelit VTX 1300. Venturest 15 kg kergem ka. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... x1300c.htm
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Mitte just ülearu pika meesterahvana arvan ka, et iseäranis naisterahva jaoks moodustab ratta kaal ootamatult suure osa selle kasutusmugavusest. Raske jurakaga on pikka otsa lasta mugav, aga miskipärast arvan, Sips vähemalt algaegadel teeb pigem lühemaid trippe, mille puhul ratta sangutamine tagurpidi kusagilt parklast välja etc moodustab märgatava osa päevast. Milleks teha oma elu ebamugavaks?
Riideteema... ei tea, milline see "keskmine" inimene üldse on? Nt nii lühikestele jalgadele (a krt, mõnel on ju veel lühemad) kui mul, parajaid pükse ei tehtagi! Või kui, siis mingi 44 number, millega pole niikuinii midagi teha. Viimased püksid (üldmõistena!), mida poleks vaja olnud lühemaks teha, ostsin kusagl vene ajal. Kõik kauplejad ajavad oma "keskmist" taga, aga olen jummalast kindel, et vähemalt 60% inimestest selle keskmise hulka ei kuulu ühel või teisel põhjusel.
Naine mul ka selline väiksemat sorti, sellistega ongi täpselt nii, et odavama otsa tootjad neile mitte midagi ei paku.
Siit ka minu soovitus - kui ikka enne kevadet ei saa normaalse hinnaga, siis vannu end tühjaks ja osta kallimad - need vähemalt toodavad rohkem suurusi ja saad ikka midagi selga. Meie lõpetasime selle 2-aastase epopöa (minu naise osas) Rukka pükstega, mis hinna poolest küll üle jõu käisid, aga samas kuradi mugavad on. Vist. Ei ta külmeta, ei ta vetti ja eelmisel suvel suutis ta neid maha ajamata isegi ringi liikuda, st ka palav pole. Erinevalt minu odavavõitu kummiülikonnast.
Justament Sips on pisut nõrgavõitu naisterahvas Ja Sips ei taha kulutada oma niigi nappi aega, masina sikutamiseks välja parklast, kui tal jõud sellest üle ei käi
Seega püsime
... siiski mõistlikuse piirides.
Mm olen leindud endale ideealse ratta... Vähemalt pildi peal tundub ok...välimus ja näitajad. Millalgi tuleb siis tegelikkuses ka pilk peale visata
Aga arvan et see ratas on röövinud mu südame
Varustuse koha pealt - nii mõnedki on soovitanud osta siis pigem kallimast klassist st võib leida igasuguseid numbreid. Aga oskab keegi tartus asuvaid motovarustust müüvaid poode..firmasid...Siis saaks äkki hakata juba ringi vaatama.Internetis võin ju vaadata küll aga poes saab vähemalt proovida ja saaks ka mingi aimu, palju pappi ma välja käristama pean
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
sips kirjutas:...
Mm olen leindud endale ideealse ratta...Vähemalt pildi peal tundub ok...välimus ja näitajad. Millalgi tuleb siis tegelikkuses ka pilk peale visata
Mnjaa. Tegelikkuses võivad plasti ja metalli toonid ja peegeldused olla hoooopis teistsugused kui pildi peal. Paras peavalu see ratta valimine .
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
mis asja siis sips välja valis?
bitter kirjutas:sips kirjutas:...
Mm olen leindud endale ideealse ratta...Vähemalt pildi peal tundub ok...välimus ja näitajad. Millalgi tuleb siis tegelikkuses ka pilk peale visata
Mnjaa. Tegelikkuses võivad plasti ja metalli toonid ja peegeldused olla hoooopis teistsugused kui pildi peal. Paras peavalu see ratta valimine
.
Point pole mitte konkreetne ratas vaid ratta tyyp
Sest selleks ajaks kui ma oma säästud kokku saan kraabitud on ilmselt see konkreetne ratas müüdud aga ma vähemasti tean, MIDA ma tahan..eksole
Ja välja valisin ma SELLE http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=781741
Kas nüüd tambitakse sips asfaldisse?
-
sips kirjutas::
![]()
milline naine
sips kirjutas:sips kirjutas:...
Point pole mitte konkreetne ratas vaid ratta tyyp
![]()
Sest selleks ajaks kui ma oma säästud kokku saan kraabitud on ilmselt see konkreetne ratas müüdud aga ma vähemasti tean, MIDA ma tahan..eksole
![]()
ei ole mõtteski kuhugi kedagi tampida. mulle meeldiseid ka vanasti sinist tüüpi rattad. praktikas olen musta tüüpi rataste otsa sattunud...
Ma tänan positiivsete arvamuste eest
Mu enda mees kodus arvab, et see ratas " pole päris see, millega naisterahvas sõita võiks"
Tegelikult ma ka kunagi arvasin, et kas must või punane ...aga see sinine oli justkui välk taevast
sips kirjutas:Mu enda mees kodus arvab, et see ratas " pole päris see, millega naisterahvas sõita võiks"
.. erm...
Kui ta ei oleks su mees, siis ma ütleks sulle: saada oma mees puu taha.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
sips kirjutas:Minu meelest on ka pikkus...hmm
õigemini kasv probleemiks...
Kas 189 cm pikkune naisterahvas leiab endale kergelt varustuse kui ka sõiduki?
Varustus küll probleem ei ole - meilt saab tellimise peale igasuguses pikkuses või laiuses. Oleme müünud rodu XXS suurust ja 6 ja 8XL ka päris mitu aga praegune absoluutne rekord kombe on 12XL
Ja seni oleme palju rattaid madalamaks teinud - pole probleem vastupidist teha... esimesele soovijale teeme siis soodushinnaga
sips kirjutas:Tegelikult ma ka kunagi arvasin, et kas must või punane ...aga see sinine oli justkui välk taevast
Sinine on päris ilus, mul sõbrannal on ka suht sarnane bike ja täitsa soovitan, päris seff näeb välja .
Minu lemmikud on ka siiski mustad ja valged biked Üks minu unistustest
ärge ainult naerma hakake
Evil Twin
Tegelt tahan täitsa ringrada sõitma hakata...
naiste värk...
-
naistel on maitset
-
- Tsikkel: HondaGoldwing ja HondaCrosstur
Võid rahulikult magada üxki baiker ei osta seda Triumph Sprinti ...kui muidugi värv küünelakiga kokku ei lähe.. raske kujutada mis selle jupid maksavad,ehk masinatega midagi Ferrariga võrreldes.
fotograf kirjutas:Võid rahulikult magada üxki baiker ei osta seda Triumph Sprinti ...kui muidugi värv küünelakiga kokku ei lähe.. raske kujutada mis selle jupid maksavad,ehk masinatega midagi Ferrariga võrreldes.
Sarkasm kumab läbi aga Sips ei tee välja Sips on endale nii paksu naha kasvatanud, et varsti nagu elevant
Ja kuna Sips räägib ka endast targematega, siis Sips väga tervmeelitsajaid ei pelga
Aga valget bike ma polegi meie tänavapildis kohanud...
Ja sips ei laki küüsi..ja kui lakikski siis mitte sinist värvi...
Sips.Valik on Sul hea,aga mine vaata kohapeal ära.Pildi peal teinekord on nad tõesti ilusamad kui tegelikuses.No ja müüjaga saad Sa ka läbirääkida juhul kui ratas tõesti meeldib.See on minu arvamus.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Tallinnas sõidab ringi naisterahvas valge MV Agustaga, vot.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
sips kirjutas:fotograf kirjutas:Võid rahulikult magada üxki baiker ei osta seda Triumph Sprinti ...kui muidugi värv küünelakiga kokku ei lähe.. raske kujutada mis selle jupid maksavad,ehk masinatega midagi Ferrariga võrreldes.
Sarkasm kumab läbi aga Sips ei tee välja
Sips on endale nii paksu naha kasvatanud, et varsti nagu elevant
Ja kuna Sips räägib ka endast targematega, siis Sips väga tervmeelitsajaid ei pelgaAga valget bike ma polegi meie tänavapildis kohanud...
Tallinnas sõidab ringi daam valge MV Agustaga, vot.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
sips kirjutas:fotograf kirjutas:Võid rahulikult magada üxki baiker ei osta seda Triumph Sprinti ...kui muidugi värv küünelakiga kokku ei lähe.. raske kujutada mis selle jupid maksavad,ehk masinatega midagi Ferrariga võrreldes.
Sarkasm kumab läbi aga Sips ei tee välja
Sips on endale nii paksu naha kasvatanud, et varsti nagu elevant
Ja kuna Sips räägib ka endast targematega, siis Sips väga tervmeelitsajaid ei pelgaAga valget bike ma polegi meie tänavapildis kohanud...
Hei! Ära lase enda kallal ,,hilkuda,, See ratas, mis väljavalisid on igati ok.
Muidugi selle ratta hooldamine ei ole eriti odav aga rataste puhul ei olegi
see esmane Peaasi, et endale meeldib ja oled rahul
Ise
söidan ka rattaga, mis paljude jaoks on ,,ulme,, Loodan Sind näha järgmine
hooaeg teedel! Ole siis tubli
Tervitades Andres.
Väike tuur ka see-aasta. Enamalt ikka vana-hea Euroopa
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Mitte ei saa vait olla. Kas need, kes väidavad, et Triumphi jupid maksavad nagu Ferraril, on ise kunagi sellist ratast pidanud või juppide hinda uurinud üldse?
Tundub täpselt selline "igast autost saab ükskord Opel" jutt.
Mina sõitsin paar aastat (ca 30000km) 955i Tigeriga millel sarnane mootor nagu Sprindil ja ei mäleta, et oleks üldse mingeid juppe eriti vajanud. Tavapärased õlivahetused ja muud kuluosad maksavad nagu igal teisel rattal.
Lisan juurde, et Triumphi 955 on väga mõnus mootor, mida ma siiani veel taga igatsen. Hea valik!
mis pikkusest te räägite 1.96 m , 1,89... ma olen 205 cm pikk ja sõidan 2009 aasta zx10r -ga ja see on mulle kõige sobivam ratas hetkel , eelnevad olid nagu laste jalgrattad , väikesed.Varustusest soovitaks kindlasti nahka , sest olgem ausad ( juhub ikka vahest) tekstiiliga ma kukkuda küll ei tahaks enam aga nahaga olen see hooaeg 4x asfaldil lohisenud ja häda ei miskit .
Edu valikute tegemisel
tel.56 452 700
Hei hei
Mul on väga hea meel, et enamus, tegelikult kõik vastajad on andnud Sipsu valikule positiivse tagasiside ( On ka tore lugeda neid lõõpimisi, teemadel nagu naised valiksid ratas küünelaki järgi....) Ja ma arvan, et toetudes siin targemate ja asjatundjamate inimeste vastustele jääb minu kaalukauss siiski selle ratta poole kaldu...ja ma arvan, et paljude rataste omamine ja hooldamine ei ole just odav lõbu.Ja mis kasu on mulle ratta ostust, mis mulle absull ei meeldi?
Sellepärast on mingi aeg kavas ka müüjaga ühendust võtta ja ka rattas oma silmaga, mis pidi ju kuningas olema - üle vaadata. Sest tõepoolest pilt võib erineda kardinaalselt tegelikust masinast, kuid loodame et siin see nii ei ole.
Muide, andre460 - mix teenis sinu ratas kohe sellise "ulme" kategooriasse liigituse?
Tervitades,Sips
NB! Rääkisin siis abikaasalee ka minu mõttest soetada mulle see Triumph Sprint ja tema otsesed sõnad olid, et "see liiga võimas kallikene sinu jaoks pean silmas, et sina peaksid alustama 250cm3 ja siis suuremate peale minema..liigu ikka etappide kaupa isegi mina ei ostaks omale 1000 cm3 bike..."
Aeega kas olen ikkagi hulluks läinud?
Ja kuna ma vist ärritasin meest teemaga et tahan seda ratast soetada, siis räägib ta mulle järgmist, et
ma keelan kategooriliselt esimeseks tsikliks osta 1000
ja kui ma seda teen, võtab ta selle mul käest ära
isegi mina ei ostaks 1000 bike ja sina arvad et tuled toime et palun natukene reaalsust
(oma arust olen vägagi reaalne, sest lähtusin enda soovide järgi)
ma ei ytle et ilus ei oleks aga siiski liiga suur ja võimas mootor
kes see hull sind julgustab esimeseks nii võimast võtma ???? (ma ei kommenteerinud seda küsimust) Aga oma ette irvitan küll.
Nii et mehed, kes arvab samamoodi kui minu abikaasa?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.