Huumorit

Kasutaja avatar

Tulitera
Tsikkel: TseeBeeErr 1K ErrErr Tulitera
Kontakt:

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas Tulitera »

Juku tuleb koolist koju ja ütleb isale: "Isa, sa pead homme kooli mata õpsi juurde minea." Isa küsib, et mis siis juhtus. Juku: "No õpetaja küsis, et palju on 6 korda 9. Mina vastasin 54. Siis küsis õpetaja, et palju on 9 korda 6. Mina vastasin, et mis t*** sea"l vahet on?" Isa siis arvab ka, et ei ole ju vahet ja lubab homme koolist läbi käia. Järgmine päev tuleb Juku koolist koju ja ütleb isale: "Kas sa koolis käisid?" Isa ütleb, et ai, kuramus, meelest läks. Juku: "Mine siis homme, aga sa pead kehalise õpsi juurest ka läbi minema." Isa küsib, et mis seal siis juhtus. Juku "Tegime harjutusi ja õps käskis parema käe üles tõsta. Tõstsin. Siis vasak käsi. Tõstsin. Siis parem jalg. Tõstsin. Siis vasak jalg. Ma küsisin õpsilt, et kas ma pean t*** peal seisma või." Isa vangutab pead ja lubab homme koolist läbi minna. Järgmine päev tuleb Juku koju ja küsib: "Kas koolis käisid?" Isa ütleb, et kuramus, läks jälle meelest. Juku: "ah, ega sa ei peagi minema enam, mind visati koolist välja" Isa küsib, et mis pagan sa nüüd siis tegid. Juku: "No kutsuti direktori juurde ja seal istus mata õps, kehalise õps ja kunstiõpetaja. Ma küsisin, et mida t*** see veel siin teeb!"
:bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”