Pikkus

Kasutaja avatar

sang

Re: Pikkus

Lugemata postitus Postitas sang »

(Endal pikkust 1.96)

Pmst mahub pikk inimene igasuguse tsikli selga ära, küsimus on pigem selles, millise tsikliga sa tahaksid sõita, kus sa tahaksid sõita ja kui kaua korraga sa tahaksid sõita. Kui sulle ikka väga meeldib näiteks baigiga sõita, siis roni selga ja sõida, üldjuhul ei ole pikkus probleemiks.

Enda kogemustest. Linnas meeldib mulle sõita näiteks CB500ga, mis on paras ka naisterahvastele õppesõiduks. Aga lühikeste otste laskmiseks on mu jaoks see väga mugav. Pikemaid otsi olen sõitnud põhiliselt BMW 11GS-iga, mis on vaatamata oma näilisele kõrgusele paras umbes nii 1.80 kasvu inimesele, vajadusel on abiks nii lenksu kõrgendused, jalaraudade pikendused kui ka lambanahk sadulal.

Füüsiliselt liiga väikseks on osutunud üks 125cc värgens, kus lenks oli liiga madalal ja lähedaö, nii et pööramise käigus pidin põlve kõigepealt välja keerama, et lenks liikuma mahuks. Täitsa baigisõidu tunne tuli peale parklakiirusel :). Ja ka ühe vanema-raskema enduuro puhul kippus lenks põlvega kokku puutuma, aga see võis olla ka liiga madalale keeratud lenksu süü.

Igatahes, olenemata tsiklistiilist leiad sa kindlasti mingi lahenduse, kuidas tsiklile ära mahtuda, kas siis korrigeerides sõiduasendit või kasutades tehnilisi abivahendeid lenksu, jalatugede, sadula jms asendi kohendamiseks.

Mu arust on nii pikkade inimeste puhul hoopis olulisemaks küsimuseks see, kust saaks paraja pikkusega sõiduvarustust, mis ei oleks mõeldud 150+kg isenditele?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”