Huumorit

Kasutaja avatar

ping

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas ping »

The wife came home early and found her husband in their bedroom
making love to a very attractive young woman. ......

Google tõlgituna näeb see välja nii: :lol:

Tõlge inglise keelest eesti keelde
Naine tuli varakult koju ning leidis, tema abikaasa oma magamistuba
armatsemine väga atraktiivne noor naine.
Ta oli vihane. "Sa oled lugupidamatu siga!" hüüdis ta. "Kuidas sa julged seda mulle - truu abikaasa, ema oma lastele! Ma sõidan sulle. Ma tahan lahutust kohe! "
Mees vastas: "Oota just minut mett, nii vähemalt ma võin teile öelda, mis juhtus."
"Fine, edasi minna," ta nuuksus, "kuid they'll viimased sõnad sa ütled mulle!"
Mees hakkas - "Noh, ma olin sattumist auto koju sõita,
ja see noor daam siin küsis minult lift. Ta tundus nii Deekiksellä ja kaitsetu, et ma võtsin kahju tema ja lase tal autosse.
Märkasin, et ta oli väga kõhn, mitte hästi riides ja väga määrdunud.
Ta ütles mulle, et ta ei söönud kolm päeva. Niisiis, minu kaastunne, ma tõin ta koju ja soojendada Enchiladas tegin sulle eile õhtul, mida te ei söö, sest sa kardad sa kaalus juurde. Vaeseke söödud neid hetki.
"Kuna ta on vaja hea clean-up, tegin dušš, ja kuigi ta tegi, et ma märkasin tema riided olid määrdunud ja auke täis, nii et ma viskasin nad away.Then, nagu ta on vaja riideid, ma andsin oma disainer teksad, et te olete olnud paar aastat, kuid ei kulumise sest te ütlete nad on liiga tihe.
Ma ka andsin talle aluspesu, mis oli oma aastapäeva Praegu
mis te ei kanna, sest "mul ei ole hea maitse."
Ma leidsin seksikas pluus mu õde andis teile jõuludeks et te ei kanna lihtsalt tüütama teda, ja olen ka annetanud need saapad ostsite juures kallis butiik ja ei kanna, sest keegi tööl on paari sama. "

Mees võttis kiire hinge ja jätkas - "Ta oli nii tänulik, minu arusaam ja aidata, et nagu ma kõndinud ta ukse, et ta pöördus minu pisaraid tema silmis ja ütles:
"Palun ... Kas teil on midagi muud, et su naine ei kasuta?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”