"Vabandust, kuhu poole Kreeka jääb?" e. offroad Vahemereni

Teema algataja
swaan
Tsikkel: pole :(

Re: "Vabandust, kuhu poole Kreeka jääb?" e. offroad Vahemereni

Lugemata postitus Postitas swaan »

jup küsis arvamust Uvex Enduro kiivri ja küljekohvrite kohta mis reisil kasutusel olid. Kuna neid Eestis naljalt ei kohta siis räägin teile ka:

Uvex Enduro (http://www.uvex-sports.de/en/motorsport ... del=enduro) on täitsa ok kiiver. Valge muidugi läheb kähku mustaks aga mulle see istub. Võtsin 'smoke' visiiriga mis on kõige universaalsem. Peas istub hästi. Tuuletõke on hea. Uduseks ei läinud algul - 9000km hiljem oli see aga kasutu. Eks sihtotstarbeline kasutamine tolmus ja mudas räsis korralikult. Visiir ei seisa enam vähepealsetes asendites hästi, eriti kui hoog (tuul) on suurem. Kuna nkn on vaja tellida, siis soovitan kohe ka lisavisiire võtta. Vihmaga püsib seest kuiv, kuid kui visiir lahti ei seisa siis udu vastu võidelda pikemal sõidul on raske ka anti-fog vahendit kasutades. Tugev vihm retsis noka nurkadest värvi maha, samas juhus see ka mqs'e Husky värviga. Saadaval ka Enduro Carbon.

See kohver on ehitatud Led Light Groupi poolt. (http://llg.ee/transpordikohvrid.html). Maksin kokku 3600. Raami ja kohvrikinnitused ehitas Tsumm. Kohvrid tehtud 8mm vineerist - pommikindel. Aga mul ei ole seda pommikindust teglikult vaja ja kohvrid läksid prognoositud 5 kilost palju raskemaks - 8,8kg/tk. Soovitan 6mm'ga teha. Kvaliteet on hea, kuigi sangad pandi ühte pidi mis võib mõnda visuaalselt häirida. sisu soovitaks kindlasti millegi pehmega katta. Alumiiniumiga on see asi, et kui see pole töödeldud siis vibratsiooniga tekib palju alumiinumpulbrit. Vihma eest kaitsesid hästi. Tänu avariile Rumeenias on kohvrid aga päris katki. Asjad jäid aga kõik terveks - pehmete kohvritega oleks vastupidi olnud. Võibolla annab remontida, eks varsti viin LLGsse. Ja arvatavasti müün maha sest minu sõidustiiliga on sellised kohvrid overkill :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”