tsikli transport
Moderaator: Moded
Nonii lugesin teema läbi ja sain omajagu targemaks.
probleem nüüd aga järgmine, pole ei autot millel konks, käru ja koormarihmad ka puudu.
Auto ilmselt orgunnib, kas statoili käruga saab kaasa koormarihmi ja kas selle käru ja koormarihmade olemasolul veab võhik ka turvaliselt oma ratta ära, tundub et justkui midagi ülemaailma keerulist ei tohiks olla ja loogilisest mõtlemisest peaks piisama?
Tänud ette
theres' a child in all of us, mine just likes to go fast
CTR kirjutas:Nonii lugesin teema läbi ja sain omajagu targemaks.
probleem nüüd aga järgmine, pole ei autot millel konks, käru ja koormarihmad ka puudu.
Auto ilmselt orgunnib, kas statoili käruga saab kaasa koormarihmi ja kas selle käru ja koormarihmade olemasolul veab võhik ka turvaliselt oma ratta ära, tundub et justkui midagi ülemaailma keerulist ei tohiks olla ja loogilisest mõtlemisest peaks piisama?
Tänud ette
Statoil vaevalt annab, küsi spets. firmadest näiteks www.rendihaagis.ee ehk nemad annavad. Kasuta tõsiseid rihmasid, nt. Prismas müüdavatega saad tordikarbi kinni siduda, raskemate asjade jaoks need ei kõlba.
no kui üheks korraks vaja, siis ei ole odavatel rihmadel ka häda midagi (ca 40 kr/tk), rihm peab lihtsalt terve ja värske olema. Nende tõmbejõud on kordades suurem kui tsikkel kaalub.
Vähemalt minu Caponordi (230kg) pidasid kolm rihma väga ilusti paigal. Kummagi luti külge ja kinnitusega põrandasse, nii et esiamort sai kinni surutud ja kolmas rihm üle tagaratta rehvi samuti käru põhja külge kinni.
Ahjaa, külgjalg oli ka maha toetatud.
Oli see nüüd parim kinnitusviis või mitte, kuid asja ajas ära.
Niiet pange rahulikult tsikkel kasti/kärusse, võtke mõned rihmad ja küll te kohapeal välja mõtlete, kuidas kindlalt paigale jääb. Pole seal eriti keerulist midagi.
Minu suurim hirm oli raske tsikkel tervelt kärule lükata.
Mina võtsin http://www.123rent.ee esimese haagise, selle Respo 751. Tugijalgadega, kallutav, katte ja kinnitus-aasadega. Sinna juurde 6 kõige lihtsamat koormarihma Autoringist -- ja ilma muude abivahendite või abistajateta tõin ratta ära. Kallutatud asendis sai täiesti vabalt mööda tagaluuki nii peale kui maha sõita, Esiratas mõlemale poole kinni, lenksust teine paar rihmu ja viimase paariga tagumine ots maha.
Ja võin kinnitada Pihelga juttu: sõber tegi sama reisi, aga ei viitsinud esiratast fikseerida.. tulemus: poole sõidu pealt libises esiratas alt ära (need kärud on päris libedad, eriti kui sajab laadimise ajal..) ja tulemus oli päris kurb. Kindlasti on võimalik ratast kuidagi diagonaali ajada jms, aga minu jaoks oli kõige lollikindlam ja lihtsam variant otse peale ja maha ning 6 rihma
Nongrata kirjutas:CTR kirjutas:Auto ilmselt orgunnib, kas statoili käruga saab kaasa koormarihmi
Statoil vaevalt annab, küsi spets. firmadest näiteks www.rendihaagis.ee
2007 kevadel vastati mulle statoilist, et nemad ei tegele enam ka kärude rendiga.
Kui kellelgi vaja abi tsikli transpordil Tallinnas ja lähiümbruses ja miks mitte ka kaugemalt toomises, siis saab aidata www.krk.ee
-
Targutan ka nats, või jagan kogemust (kuidas nüüd võtta).
Rihmad lähevad lõdvaks ja siklid kukuvad tavaliselt mitte seetõttu, et rihm sitasti kinni on vaid seepärast, et kuigi amordid tõmmatakse pea põhja kinni, siis mingil määral kipuvad need ikka mängima, mille tulemusel hakkavad tsikli rattad käru põhjal libisema (külgsuunas). Selle vältimiseks olen ise (harilikul kärul) lasknud juba rihmadega kinnitatud tsikli ratasete kõrvale (vastu rehvi käru põhjale) tavaliste cyproki kruvidega paar distants liistu juppi- rattad külkliikumise vastu ära stoperdanud. Seni ei ole ükski tsikkel kärus kukkunud.
Sõbrad on teinud veel sihukesi vigu: 1. Tõmmati koormarihmad lihtsalt üle, kuigi ühel tehti ka üks tiir ümer raami (tulemus- kukkus kärus); 2. tõmmati tsikli tugijala poolt rihmad kõvemini, kui teiselt poolt (tulemus- tsikkel kukkus kärust välja!).
Ja kummalgi korral polnud ka fikseeritud käru põhjas velgi.
Ps: vabandan, kui "papakoid panin" ! Ei jõud tervet teemat läbi lugeda.
1.
on käru rent pakkuda , kallutab ja kaasa saab ka rambi kui vaja,
hind on 200.- - 4h ja 24h 300.-
käru asub tallinnas
tel .56488063
bikeri kaardi omanikele eelis vöimalus laenata.
Käbi
ja kinnituse kohapealt mina seon tsikli ühe rihmaga kinni ja mitte kuhugi pole ta läinud . see on vist oluline näitaja et mitu km nii söitnud oled . ma panen ka siis 1000 ndeid kaemme . mittme ratta korral siis on spets rihmad ,et kinnitada eest ja tagant.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
K2bi kirjutas:1.
on käru rent pakkuda , kallutab ja kaasa saab ka rambi kui vaja,
hind on 200.- - 4h ja 24h 300.-
käru asub tallinnas
tel .56488063
bikeri kaardi omanikele eelis vöimalus laenata.Käbi
ja kinnituse kohapealt mina seon tsikli ühe rihmaga kinni ja mitte kuhugi pole ta läinud . see on vist oluline näitaja et mitu km nii söitnud oled . ma panen ka siis 1000 ndeid kaemme . mittme ratta korral siis on spets rihmad ,et kinnitada eest ja tagant.
käbi, miinusesse jääd oma äriga - käru on minu käes ja praegu kehtib teine hinnakiri
aga vihjeks sulle - garaaźis pole vaja isegi ühe rihmaga ratasti kinni siduda teisisõnu ära t*** hüppa siin oma krossika transpordiga
Krossitsikleid on pidevalt 2 rihmaga transatud - otse vastu serva ja prillidest või lenksust diagonaalis ette ning amort pooleldi sisse. Ei lähe kusagile.
1 korra on kukkunud ja seda peenikeste rihmade usaldamise tõttu. mina neid 3cm laiusi õhukestest plekist lukkudega rihmu ei usalda enam. Isegi mitte uuena. Mul läks linnas kurvi peal 1 rihm keskelt pooleks ja tsikkel kukkus lenksuga aknast välja bussis.
Peale seda kasutan ainul korraliku firma korralike lukkudega rihmu, Certexist ostan, ca 4cm laiad, sinised, korralike lukkudega, hind ca 150kr rihmakomplekt.
Vead, mida tehakse tsikli peale panekul:
- rihmad valesse kohta
- tsikkel küljejala peale
- rihm pole tsikli küljes fikseeritud (tehakse ujuvalt ümber toru)
- rihma ots kinnitatakse kusagile haaki, kus see allapoole välja kargab
- amorti pingutatakse liiga vähe.
- rihmade alumised punktid kinnitatakse liiga taha (lenksuga samasse tasapinda või tahapoole)
- nõrgad rihmad või lukud
- tsikkel ebamäärases asendis
Re: tsikli transport
Vajan transpordi abi
Tsikkel jäi külma tõttu seisma ja ei taha nüüd käivituda. Oleks vaja see võtta auto peale, sõita sellega pesulasse (lasta kähku puhtaks pesta) ja seejärel toimetada ühte motopoodi müüki.
Kogu asi Tallinna kesklinna piires. Aega kuluks mitte rohkem kui 2h. Kujutan ette, et mingi tagaluugi ja tõstukiga kaubik oleks hea ...
Ratas ise Yamaha, tuhandene FZ.
Kirjutage: retro@retroprint.net, tel 56 234 500
TEEMA LUKUKS! Aitäh kasutajale "Supermoto stunts"! Töö kiire ja korralik
_
-
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Teemasse siis 2 rihma ja selline junn: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=69&item=972
või siis 1 rihm ja selline junn: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=69&item=1046
Toimivad imehästi...
-
Äkkist kellegil vaja , garaazis võtab ruumi ja kogub tolmu järelhaagis zubrjonok, olen seda kasutanud tsikli vedamiseks(tagaluuk avatav). Korras, olemas katte, TÜ kuni 07.2010. Vahetaks mingi huvitava tehnika vastu (pitbike) või siis raha.
tervist.
vajan tsiklile transporti soome, raisio - eesti,pärnu. ratas VT600. väga kiire ei ole
tel +358 44 941 2596
LM kirjutas:tervist.
vajan tsiklile transporti soome, raisio - eesti,pärnu. ratas VT600. väga kiire ei ole
tel +358 44 941 2596
kergitame teemat veits.
asjaga hakkab juba varsti kiire.
vöin ka ratta helsingisse toimetada
-
- Kontakt:
Sebi ta siis juba niipalju,et keegi lükkab laevale.Siitpoolt saan kaubikuga abiks olla mõistliku raha eest.
Hei,
oleks tarvis homme (laup) toimetada 2 pilli Tallinnast Keilasse talveunne ning selleks tarbeks rendiks kellegilt kaubikut kus oleks ka vahendid tsiklite sisse ja välja saamiseks ning kinnitamiseks. Samas kui kellegil veel säärane plaan siis vast mahub neid kongi ka rohkem! Kõik pakkumised teretulnud.
Sven
5511399
-
- Kaupmees
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
swaan kirjutas:Hei,
oleks tarvis homme (laup) toimetada 2 pilli Tallinnast Keilasse talveunne ning selleks tarbeks rendiks kellegilt kaubikut kus oleks ka vahendid tsiklite sisse ja välja saamiseks ning kinnitamiseks. Samas kui kellegil veel säärane plaan siis vast mahub neid kongi ka rohkem! Kõik pakkumised teretulnud.
Sven
5511399
meilt saaks rentida käru selleks otstarbeks koos rihmadega...http://www.motard.ee/varuosa.html?id=151
Võisiis täna liigun ise ka Tallinnast Pärnu, võibolla saaks midagi kokkuleppida...
PIRELLI ja MITAS rehvid.
http://www.motard.ee/
Pirita tee 20 Tallinn
+372 55967775
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
swaan kirjutas:Hei,
Sven
5511399
Minu käest saaksid hommiku poole käru. 55572204 Martin
Võibolla oleks terve transport kah mõeldav
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Paraku on kärust vähe abi sest autot ei ole :/ Nii, et mootorit läheb ka ikka vaja
Täna paraku ei saanud tsikleid kätte ka veel. Plaan on homme lõuna paiku Tallinnast peale korjata ja siis Keilasse tassida.
Tekkis küsimus, kas keegi euroaluse peal ka tsiklit pikemat maad on transportinud?
Tahaks mai alguses ühe bike saata 12m rekka peal euroalusel Saksamaale (ainult üks suund, seepärast ei taha mingi puuriga saata). Ilmselt oleks mõistlik ratastele teha mingid puust toed, et ta ennast rihmadest lahti ümber ei kandiks...
Mes sul on mingi meetrine tsikkel või? Rekkajuhid üldiselt tõmbavad tsikli rihmadega kinni ja kogu muusika, milleks seda alust vaja peaks minema?
lisavarustuseks GSR600
Meetrine päris ei ole Aga netis surfates leidsin juba lahenduse ka - lasen teha puidust pikema aluse ja sinna saab ilusasti rihmadega peale kinni panna. Alust on seepärast vaja, et saaks tõstukiga maha laadida. Sihtkohas pole estakaadi võtta.
MrR kirjutas:Tekkis küsimus, kas keegi euroaluse peal ka tsiklit pikemat maad on transportinud?
Tahaks mai alguses ühe bike saata 12m rekka peal euroalusel Saksamaale (ainult üks suund, seepärast ei taha mingi puuriga saata). Ilmselt oleks mõistlik ratastele teha mingid puust toed, et ta ennast rihmadest lahti ümber ei kandiks...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.