Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2

üks täiesti isevärki ürituse liik, erinevalt tavalistet motomeeste üritustest on siin ka naisi.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

ziggy
Tsikkel: Yamaha YZF-R1

Re: Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2

Lugemata postitus Postitas ziggy »

Nii nyyd ise ka kodus. Väga korda läinud üritus tuli. Geilas sain kokku 50 ratast, kui ma exin siis parandage mind:D Neidudele tundus ikka väga meeldivat. Yllatav oli see, et see kord oli lisakiivreid ikka kõvasti rohkem kui neide. Õnneks jätsid SEPP-a rehvi alt tulnud kivid mu kiivri ja visiiri ka terveks (w) Ja mis huligaanitsemisest jutt käib, jummala ok sõit oli ju :ner: Krt tulevase pruudi rööv jäi ka ära, sõidu alguses kui intruuder koos pruudiga fotograafi tagant ära kiirendas mõtleisn et nüüd tuleb ära ka, aga ei aeti jälle tühja kõvaks (lol) Aga aitähh kõigile kes osalesid (w)

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Väga äge üritus. Loodetavasti saime naisbikereid juurde ;)
Eriti kõva oli siis kui me sinna maja ette saabusime, kuidas kajas :bsmile:
Teine kordki

Kasutaja avatar

T.T.
Tsikkel: MV Augusta F4RR

Lugemata postitus Postitas T.T. »

Päris äss oli, sai jälle ämblikud torudest välja (lol)
Eriti chill kui Sepp Viti sirgel kõrvale tuli.. number saba alla rulli lükatu ja märku andis, et nüüd lajatame 8)
Intruderi seier käis ca 220 peal korra ära enne kui mingi kuut muraste juures kõrval teelt ette keeras :wack:
Paldiski mnt ja Humala ristis ei jäänud palju puudu kui oleks pruudiga mingi kaevuluugi pärast külili käinud, sai päris korralikult külge visatud (crash)
Aga mis põhiline, nii nagu Merit spetcial palus - täpselt kell 19.00 oli pruut kullo ees :bsmile:

Cruise-Suzuki M1800R, Cross-Husqvarna 250, Speed-Kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV 1000, MV Augusta F4RR, City-Kawasaki Z750

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

Tahan ka mainida, et VÄGA korda läinud üritus oli.
Nüüd pole isegi vaja põdeda, et ma homme Pärnusse minna ei saa, tänane sõit tegi selle kõik sajakordselt tasa.

Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

Shrek

Lugemata postitus Postitas Shrek »

Väga lahe sõit oli 8)

Loodetavasti pruudid sheerivad pärast mõne lingi ka koos piltidega :wink:

Kasutaja avatar

simurg
Tsikkel: Midnight Star XVS1300A

Lugemata postitus Postitas simurg »

selliseid pruutide ja näitsikute sõitutamisi võib sellise seltskonnaga tiheminigi teha :)
Minu selja taha tulnud näitsik jäi küll rahule :).. hea sõita, kui saab sõõmu ja elevust pakkuda.. ja peaasi - et seda ka nauditakse, missest, et enne pole tsikliga sõidetud :)
Kuna homme niikuinii Pärnusse ei saa minna, siis see oli Pärnu sõidu eest.. ja ma usun, et etemgi :)

Elu pole mõtet liiga tõsiselt võtta.. niikuinii sa sellest eluga ei pääse... :)
Yamaha Midnight Star XVS1300A
Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

T.T. kirjutas:

Paldiski mnt ja Humala ristis ei jäänud palju puudu kui oleks pruudiga mingi kaevuluugi pärast külili käinud, sai päris korralikult külge visatud (crash)

See läks tõsti napilt. Tihedalt kulgesime ja tiba jäi puudu, et oleks teise neiuga otsa põrutanud. Adrenaliini siis kõigile :D
Lõpp hea kõik hea!

Üritus oli ikka korralik paraad, oodatust kordadest rohkem rattaid :bsmile:

Järgmis korrani! :twisted:

Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'

Teema algataja
meritmex

Lugemata postitus Postitas meritmex »

Hei maailma kõige ägedamad mehed....Teate mis...ma olen täiesti sõnatu......olen varemgi tsikli seljas sõitnud....aga see mis toimus eile....see oi midagi siukest mida lihtsalt mina ei suuda sõnadesse panna.Kiirus, väga lahe seltskond...nagu tellitud ilm....mida veel tahta...ka mina laekusin peo pealt just koju..koos pruudiga..oleme mõlemad elu ja tervise juures..ma sain kaks sinikat ja telefon varastati ka ära--..ühesõnaga kordaläinud õhtu :D:D:d
Aga...kokkuvõttes...ma ei oska sõmades seletada seda tunnet , mis mind valdas kui te kõik 50 tsiklit hoovi sõitsite!..Fantastiline...vaatan siiani seda TEIE saabumise videot...see on meeli ülendav...Pildid katsun saada lähipäevil..katsun kõigepealt ise konditsiooni saaada ja siis annan lingi kus pildid üleval.
kui siukse kamba saaks kokku igapäev..abielluks ma ka igapäev. ühesõnaga..kui keegi "seljakotti " tahab olen käpp.
Kokkuvõttes....TE OLETE MAAILMA PARIMAD JA SUURED TÄNUD, ET AITASITE MU ÜRITUSE TÄIUSLIKUKS KUJUNDADA.MA OLEN SIIANI TÄIESTI SÕNATU....PRUUDIST RÄÄKIMATA. AITÄHHHHHHHHHHHHH (krt kes mu telefoni piista pani)

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Õhtune ilm oli tõesti supper nagu vahemere ääres peaaegu juba. Paremat on raske tahta septembris.
Seltskond oli ka väga lahe.
Usun ,et saime siia foorumisse nii mõnegi nais kasutaja juurde.
Kas nad aktiivselt siin sõna võtavad on iseasi aga pidid hakama mehi luuramas käima :lol: nii nad vähemalt väitsid.
Lõpuks olid nii eufoorias juba ,et tahtsid Seppa tsikli sõidule kutsuda Sepa endalt laenatud rattaga. (lol)
ja Lõpus naiskoor Viru väravates oli ka naljakas . Mööda käiad ei saanud mõhkugi aru . :D

Nägi välja umbes nii:
Pilt

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda

Teema algataja
meritmex

Kaszpar kirjutas:

Väga äge üritus. Loodetavasti saime naisbikereid juurde ;)
Eriti kõva oli siis kui me sinna maja ette saabusime, kuidas kajas :bsmile:
Teine kordki

SEE OL MINU ELU ÜKS ÄGEDAMAID HETKI, TAHAN VEEEEEEEEEEEEL :P

Teema algataja
meritmex

Mex tänab kõiki osavõtjaid..ning kui kellelgi kunagi seljakotti peaks tarvis minema..oleb tulija:)
SUUR SUUR AITÄHHHHHHHHH

Teema algataja
meritmex

lemps80 kirjutas:

Niisiis mina ka kodus tagasi. Ma arvan, et selline sõit võiks iga tsiklimehe unistus olla. No mida veel tahta ühelt grupisõidult, kui parajal hulgal huligaansust ja kiirusi, suures seltskonnas mööda teid ja asulaid veeremas, surepärane ilm, palju publikut (eriti viruväravas) ja mis kõige tähtsam- kenadele näitsikutele (eriti muidugi pruudile) nende soovide täitmist tsiklisõidu näol. Tundus, et nad jäid rahule, seda võis virutänaval nende kõigi silmist välja lugeda:) Mis veel hea oli, aga muidugi see, et ühtegi sinise triibuga rahvaautot ei kohanud. Näiteks pirita teelt oleks vist kõiki jalameheks teha saanud (lol)
Lõpus oli jut, et pildi link riputatakse siia foorumisse varsti ülesse :!:

'

Jõudsin alles koju...katsun uurida kes mu telefoni ära varastas..ning katsun pildid kiirelt sebida. veelkord tänud.olete parimad :P kes mind viiks juba sõitma––

Kasutaja avatar

Cado

Täna on Pärnus suur paraad kohe väga suur . Sebi ennast kellegile sabale siis näeed alles õiget paraadi.
kas telefon läks kaduma sõidu käigus või klubis.
ning ka sa oma telefoni positsoneerida ei saa? äkki veel levis ja leiad üles.

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

randos
Tsikkel: Honda CBR 900RR FireBlade

Lugemata postitus Postitas randos »

Punt oli tõesti üllatavalt suur ja tuleb tunnistada, et paraad oli ikka omaette adre pauk! :D Mõni sõiduõpetaja saaks neli infarkti järjest, kui oleks pidanud kõik selle kaasa tegema. :D

meritmex kirjutas:

Hei maailma kõige ägedamad mehed....Teate mis...ma olen täiesti sõnatu......
kui siukse kamba saaks kokku igapäev..abielluks ma ka igapäev. ühesõnaga..kui keegi "seljakotti " tahab olen käpp.
Kokkuvõttes....TE OLETE MAAILMA PARIMAD JA SUURED TÄNUD, ET AITASITE MU ÜRITUSE TÄIUSLIKUKS KUJUNDADA.MA OLEN SIIANI TÄIESTI SÕNATU....PRUUDIST RÄÄKIMATA. AITÄHHHHHHHHHHHHH (krt kes mu telefoni piista pani)

See on nüüd koht, kus meie peaksime sõnasabast kinni haarama!!! :D
Lisaks meritmex´le sai üks neiu sealt veel piisavalt motivatsiooni, et ise ka abielluda, sest ennem äratulekut, kui viimased kallistused ja head aega ütlemised käisid, lausus ta kuldsed sõnad: "Järgmise korrani!" ;)
Ja kui ma ei eksi, siis Kullo esisel trepil oli ka üks neid, kes otsis täiesti vabat motomeest! ;)

Igaljuhul, kordaläinud üle 300km läbitud üritus minu jaoks ning pruudile veelkord palju õnne ja pikka kooselu! ;)

snah
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas snah »

Sõit oli ülimalt tore,eriti maalt tulnutele .Minu arust paraadi moodi oli sõit algul,pärast juba sõidu kaifimine,aga vägev.Osaleks teine kordki.Tüdruk kes Sa sõitsid musta YAMAHAGA ja algul väga kartsid,oled sa kombes.

Kasutaja avatar

Cado

randos kirjutas:

.... ise ka abielluda, sest ennem äratulekut, kui viimased kallistused ja head aega ütlemised käisid, lausus ta kuldsed sõnad: "Järgmise korrani!" ;)
Ja kui ma ei eksi, siis Kullo esisel trepil oli ka üks neid, kes otsis täiesti vabat motomeest! ;)..........

I

Irww siis me peaks kõik nad ära võtme sest seda öeldi siira näoga kõigile. :lol:

Nüüd siis ikkagi Pärnu poole punuma.
rehvi põletusest on veel rehvi alles jäänud sõidab ära küll.

Ps. Minu meelest olid kiirused täietsi normaalsed ja sai natuke siia sinna töristatud.
no muidugi grupp lagunes ära ka fooride tagant.
Erinevatel inimestel erinevad mälestused. ;)

Kasutaja avatar

T.T.
Tsikkel: MV Augusta F4RR

Lugemata postitus Postitas T.T. »

randos kirjutas:

Punt oli tõesti üllatavalt suur ja tuleb tunnistada, et paraad oli ikka omaette adre pauk! :D Mõni sõiduõpetaja saaks neli infarkti järjest, kui oleks pidanud kõik selle kaasa tegema. :D

8) Sry mehed, kuna Meriti karm nõue oli korduvast üleküsimisest hoolimata, pruut PEAB OLEMA kell 19.00 Kullos siis läks nii nagu läks :wink:
Ehk siis alguses mõned paraadi pildid ja minek :) nii mõistuse piires, polnud vaja ju ka enne 19.00 kohal olla :bsmile:
Aga muhe sõidu punt oli sellel korral tõesti, teiega paneks joonele teinegi kord 8)
Terv
Taff

Cruise-Suzuki M1800R, Cross-Husqvarna 250, Speed-Kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV 1000, MV Augusta F4RR, City-Kawasaki Z750

Galeon
Tsikkel: Hayabusa

Lugemata postitus Postitas Galeon »

Kurat,et ma seda lugu olles praegu loen :twisted: Oleks ka ühinenud,just eile autoga Keila poole koju sõites vaatasin,et ilm on siga hea ja peaks sõitma minema... :evil:

Kasutaja avatar

ghost-r
Tsikkel: SV (63,91€) S

Lugemata postitus Postitas ghost-r »

Väga Äge oli. Aitäh mehed :bsmile:

Ootan pilte

These things we do.That others may live!

Shrek

Lugemata postitus Postitas Shrek »

randos kirjutas:

Minu platsisõidu õpetaja oli ka pundis muuseas, ei olnud ta midagi infarkti äärepeal (lol) Täiesti normaalne oli :D

Kasutaja avatar

randos
Tsikkel: Honda CBR 900RR FireBlade

Lugemata postitus Postitas randos »

Siis ta on õnnega koos, et ta minu sõitu ei näinud :D

Kasutaja avatar

Teek
Tsikkel: KawaZ;busak9;Duc

Lugemata postitus Postitas Teek »

... ja meie taga muudkui tõmbasime saba kokku :lol:

T.T. kirjutas:

Päris äss oli, sai jälle ämblikud torudest välja (lol)
Eriti chill kui Sepp Viti sirgel kõrvale tuli.. number saba alla rulli lükatu ja märku andis, et nüüd lajatame 8)
Intruderi seier käis ca 220 peal korra ära enne kui mingi kuut muraste juures kõrval teelt ette keeras :wack:
Aga mis põhiline, nii nagu Merit spetcial palus - täpselt kell 19.00 oli pruut kullo ees :bsmile:

Teema algataja
meritmex

Telefoni ikka ei kuskil:D
Kadus ära mmmm kojutulles :) Võeti ära st.

Aga siiski...kui teemasse minna siis sõit oli võimas...Katsun nüüd pilte haarata.
NB! Kõik tüdrukud on normis!!! V.a. väike peavalu :)

Teema algataja
meritmex

Burn rubber, not your soul, baby!!!

Teema algataja
meritmex

Cado kirjutas:

Täna on Pärnus suur paraad kohe väga suur . Sebi ennast kellegile sabale siis näeed alles õiget paraadi.
kas telefon läks kaduma sõidu käigus või klubis.
ning ka sa oma telefoni positsoneerida ei saa? äkki veel levis ja leiad üles.

Ma ärkasin alles..jäin vist hiljaks :D

Kasutaja avatar

Sam55
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sam55 »

Sepp paugutab siiani ??? polegi täna siia veel postitanud... (lol)

1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200

lemps80
Tsikkel: SUZU INTRUDER 1400, Honda VFR

Lugemata postitus Postitas lemps80 »

Sam55 kirjutas:

Sepp paugutab siiani ??? polegi täna siia veel postitanud... (lol)

Üks bikede 4-5 ne punt, kus esimene oli sinine bike, tuli pärnu maanteel keskjoont pidi minu autole vastu ca 200- ga, kella 13.15 ajal. Minumeelest see esimene oli Sepa ratas, järelikult otsapidi pärnus juba ammu :ner:
Minejaid oli muidugi palju, kahju, et ise täna autoroolis :cry:

Teema algataja
meritmex

Tahan kaaaaa

Teema algataja
meritmex

Kellel FB on siis siin väike meenutus videolõiguna ka üleval :

NB! Kellelgi oli kiivri küljes kaamera..millal ja kus seda videot näha saaks?
Krt ma olen siiamaani ahvivaimustuses :)

PisikeHelen

Lugemata postitus Postitas PisikeHelen »

Hei, Hei! Kõik need mehed, kes meie eilse õhtu meeldejäävaks tegid!
Ma tänan teid kogu südamest!!!! Poleks iial arvanud, et selliseid toredaid inimesi siin karmis maailmas leidub :)
Igal juhul on teil üks uus fänn ning NAISBIKER küll nüüd juures. Lähen teen kevadel tsikli load ära !!!!

Me täname, me täname, me täname......... :) >(Loe viisiga,mis eile laulsime )

Viimati muutis PisikeHelen, 25 Sept 2010, 17:12, muudetud 1 kord kokku.
Suletud

Mine “Pruudisõit ja muud rahvuslikud mängud”