Rinka finaaletapp 12.09.2010 "Autostore.ee Võidusõit´10"
Moderaator: Moded
-
- Kontakt:
Re: Rinka finaaletapp 12.09.2010 "Autostore.ee Võidusõit´10"
See kõik näitab juba iseenesest, millises seisus motoringrada hetkel on: meistrivõistluste finaaletapist on möödunud kolm päeva, mitte kuskil pole ühtki uudist, ühtki pilti, mitte midagi. Ei uudisteportaalidel, ei spordilehekülgedel, ei sotsiaalvõrgustikes. R.I.P ringrajasõit.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Steelrider kirjutas:See kõik näitab juba iseenesest, millises seisus motoringrada hetkel on: meistrivõistluste finaaletapist on möödunud kolm päeva, mitte kuskil pole ühtki uudist, ühtki pilti, mitte midagi. Ei uudisteportaalidel, ei spordilehekülgedel, ei sotsiaalvõrgustikes. R.I.P ringrajasõit.
Puhas kuld, vaatasin seda sama, teles näiteks olid igasugused väljamaised tehnikaspordiüritused väga olulised. Tühja neis kodumaistest...

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
kelle tegemata töö see on,et kuhugile meediasse ei jõua mitte sittagi?
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
EM fucking FFFFFF näiteks???
või mille kuradi perse pärast seal üldse koos istutakse????
-
no kui EMF siis on nad ikka pasapead seal kyll ja teevad kõike selleks,et rinka surkes välja.
kui sittagi ei kajastata,siis ei jookse kusagilt ka mingeid nimesid läbi ja kuna see asi on nii varjus ,siis ei tea keegi sittagi ringrajast ja tänu sellele ei viitsi ka keegi seda toetada kuna pole kuulnudki sellisest asjast midagi nagu ringrada. mida vähem asjast meedias räägitakse ja asja uudistes tuuakse välja seda raskem on leida sõitjatel sponsoreid ja mida võimatum on leida sponsoreid seda vähemaks jääb ka osalejaid ja nii kuivab asi lõpuks täitsa kokku. ilmselt see ongi eesmärk neil kuna kõik tehakse ju selleks.
muidugi pisikesed kysimused oleks veel, millega tegeleb "motoajakiri" Motomaania ?
mida teeb motorsTv ?
see on kõik sellepärast et pole ringrada, tribyynide ja boksidega jne.
on sita asfaldi--või rajakattega või mis iganes, audru krossirada , kuhu ei oska lihtinimene tullagi.

-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Mina mäletan kui vanasti ikka mootoritemaailmas kandis rinkat üle. See oli ikka jupp aega tagasi, ning oli vägev. himuga vaatasid rinkat, tol ajal kui väike olin oli see ikka väga müstilist ja kauget. Siis oli rinkal ikka sponsorid ja asjad, nüüd midagi. V'äga kahju. Ma ise usun, et paljudele meeldiks rinkat vaadata televiisorist, kui seda näidatakse.
Motokross on söögi alla ja söögi peale. Muidugi on palju kõvasid sõitjaid ka aga ikkagi, mix see rinka siis nii "s**t" ala on, et ei tehta suud üldse lahtigi ?
Jah,kummaline,et veel mõni aasta tagasi oli ikka Pärnu etappidel tele kohal ja vähemalt spordiuudistes näidati sõitu ja kajastati tulemusi,nüüd täielik vaikus. Oleks justkui toimund mingi õõvastav poliitiline salakokkulepe,et suretame selle motospordi välja ja kuna ise ei julgeta peale kepikõnni mitte sittagi teha,siis saame ilmselt õige varsti telest Välbade-Reikopite vaimustunud kommentaaride saatel haaravaid kepikõnni võistumunatsemisi jälgida
Poole kiiremini saab Eestis korda asjad siis, kui nendega ise tegeleda, mitte jätta need kellegi teise hooleks.
Rääkige näiteks Väintsiga, et ehk saab Motors24 ringrada ka kajastada.
Kui Väintsil aega pole, siis kellegi ikka leiab kes hea meelega neid saateid teeks.
Kui EMF asjaga ei tegele, siis tuleb seal reaalselt see teema tõstatada, mitte siin kisa teha.
cool200 kirjutas:mu meelest see pärnu raja asfalt--ehk niinimetatud rajakate on libe pask.
sinna sõitma minek on viimane koht kuhu minna![]()
õieti tegid need kes ennast kohale ei vedanud.
Selline on siis sportlasvaim??! Õigesti tegid ikka need, kes ka kehvades oludes võitlevad!
Uudis tuli hilja, ent mitte lootusetult ma loodan. Kahjuks tõesti uudise kirjutajaid ja pildi tegijaid kohal polnud ja teistel on oma töö...
http://www.motomaania.ee/2010/09/crashf ... il-audrus/
-
kaunase ja riia kohta pole mingeid uudiseid,isegi mitte sõitudest mis on toimunud yle kuu aja tagasi seal.
sepp kirjutas:kaunase ja riia kohta pole mingeid uudiseid,isegi mitte sõitudest mis on toimunud yle kuu aja tagasi seal.
ega sa, sepp arva, et motomaania vm peaks sinna tulema sõite vaatama? kirjuta siis ise, nii see käib
-
Maarja kirjutas:sepp kirjutas:kaunase ja riia kohta pole mingeid uudiseid,isegi mitte sõitudest mis on toimunud yle kuu aja tagasi seal.
ega sa, sepp arva, et motomaania vm peaks sinna tulema sõite vaatama? kirjuta siis ise, nii see käib
ei arvagi,et peaks tulema nad ise sinna,aga on ju teada eestlased kes seal käisid ja saab ju neilt kysida,ajakirjaniku kohustust ma endale veel ei võta
sama asi ka soome kohta,pole mul kusagilt õnnestunud ugeda mis sellel aastal soomes on toimunud.
kõige lihtsam ja parem variant kajastatud saada, on võistelda eestis!
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
kõige rohkem inffi saab siit, foorumit lugedes
-
susla kirjutas:kõige lihtsam ja parem variant kajastatud saada, on võistelda eestis!
kuidas Sa võistled eestis kui mõned EMV etapid ei toimugi yldse eestis?
jaa jah--sportlase vaim peab olemas olema, et trotsida vihma, kehva asfaldit ja totaalset yldsuse huvipuudust.
kuid minu meelest motoringrada on--suured kiirused, kuumad mootorid, kõrbema hakkavad kummid, kylili sõitmine , nii et kyynarnukk vastu maad riivaks--vot see on see mis mind võlub

-
- Kontakt:
Riia kohta ma Motomaaniale kirjutasin, kahjuks ei jõudnud ma Kaunases suurt midagi tähele panna, sest olin omade asjadega ikka väga hõivatud. Lisaks oli kogu see Kaunase teema tänu magamatusele nagu läbi udu.
Sel korral Pärnus pidin tegutsema iseenda mehaanikuna ning sõitudest sain vaadata ainult superstock'i ja superbike'i oma.
Sellest pole mõtet rääkidagi, et pildi- ega filmikarpi mul pole, ühtki fotosüüdistust produtseerida ei saa.
Aga, mõtteainet siin on. Kuna antud juhul on ilmselt vajalik initsiatiiv altpoolt, siis ettepanekud on sellised:
- Sõitjate enamus või lausa kõik sõitjad panevad talvel pead kokku ning moodustavad meeskonna, kes selle promoteemaga tegeleks. Haakub otseselt teemaga siin: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=61426
- Värvatakse paar normaalse tehnikaga varustatud hobifotograafi, kelle kohalolu kõigil võidusõitudel kokkulepitud präänikuga tagatakse.
- Eriti heal juhul leitakse ka amatöörfilmimees, kes samadel alustel etapid üles filmib, fääntsid videod kokku keevitab ja sinutorusse paiskab, mida sõitjad siis sotsiaalvõrgustikes levitada saavad. Variant B- motors 24 meeskond, aga seda seltskonda ilmselt kõigile etappidele kohale ei saa, mõistliku raha eest kindlasti mitte (ärgem hakakem siinkohal arutama, misasi on mõistlik raha, see tõde on subjektiivne).
- Värvatakse sarja sponsoriks mõni meediakanal, kes kogu peole mõistliku hinnaga (või lausa tasuta?) reklaami teeks.
Nimekirja, mida ise teha annaks, võiks veel pikalt jätkata.
-
- Kontakt:
cool200 kirjutas:jaa jah--sportlase vaim peab olemas olema, et trotsida vihma, kehva asfaldit ja totaalset yldsuse huvipuudust.
kuid minu meelest motoringrada on--suured kiirused, kuumad mootorid, kõrbema hakkavad kummid, kylili sõitmine, nii et kyynarnukk vastu maad riivaks--vot see on see mis mind võlub
Kui kodus kõhtu sügada ja kiunuda, siis on nii uue ringraja ehitus kui Eestis toimuv MM etapp lausa käeulatuses.
Järgmisest aastast saategi teha täpselt nii nagu teile endale meeldib! Siis vähemalt kõik rahul...
Mul seda siin lihtsalt nii kurb lugeda, et ma näen päevad läbi vaeva, et üldse midagi toimuks ja siis aint kobisetakse
BAYBAy MOTOSPORT!!!
Mina jällegi tahaks tänada MOTODEPOOD ( Rain , Villu jt), kes on olnud mulle suureks abiks ja võimaldannud soetada nii tehnika , kui varustuse normaalse hinnaga ja on olnud toeks nõu ja jõuga , veel on olnud toeks ja aidanud mind RAE TSK , ilma kelleta ei oleks ma kindlasti see aasta ringrajal sõita saanud. Oleksin tahtnud ka Riias ja Kacergines osaleda aga igale poole ei jõua.Tänud ka Tommile , Raulile , KIBU´le , Jannole, Heimole, Egonile jt väikeste nõuannete ja toetuse eest.
Lahe seltskond.
tel.56 452 700
cool200 kirjutas:jaa jah--sportlase vaim peab olemas olema, et trotsida vihma, kehva asfaldit ja totaalset yldsuse huvipuudust.
kuid minu meelest motoringrada on--suured kiirused, kuumad mootorid, kõrbema hakkavad kummid, kylili sõitmine, nii et kyynarnukk vastu maad riivaks--vot see on see mis mind võlub
See on teada fakt, et Cool200 ei huvita võistlusvaim vaid see, et saaks igas seltskonnas uhkeldada: mu poeg on Eesti esimene ja parim. Õige sportlane võistleb ka karmides tingimustes mitte ei otsi ainult tähelepanu endale. Ei meeldi sellised nina püsti ajajad.
Kacergine kohta sai isegi väike "raamat" http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... ne#p467176 kirjutatud, kahjuks Kiku, Karu ja Risto tegemisi nii täpselt ei teadnud ja need jäid põhjalikumalt kajastamata, kuigi Kiku tegi seal imesõitu!
Arutasime Oldmaniaciga seda asja ja eks kogu selle teema juures peab kasutama vanasõna "kes koera saba ikka kergitab kui mitte koer ise!" Lubasin, et otsin oma mailidest üles kõikide Eesti juhtivväljaannete peatoimetajate mailiaadressid, kuid pole aega saanud tegeleda.
Anni ära võta isiklikult! Kõik võtavad oma peanupud sinu ees paljaks kenasti. Lihtsalt katuseorganisatsiooni üleüldine poliitika paistab paljudele olevat rinkat tõrjuv ning seda igas osas.
Toetan Steelrideri mõtteid ning lisaks, et rinkaelu kajastamiseks oleks mõtekas kellegi teadjama poolt välja töötada meediaplaan.
Ma ei saa siiani üle sellest meeldivast tundest, mis valitses Kacergines, kus isegi kõige viimasem sõitja oli pealtvaatajate jaoks tõeline julge kangelane, kelle poole vaadati suurte säravate silmadega alt üles.
Mootorid olid kuumad ja kiirused suured! kummid ei kõrbe ja külili ei sõida ka GP vihmas, aga keegi ei vingu :D
mul on põhjust uhkeldada kyllaga , eks tehke järgi
see weekend oli meile niru ja nullis tuju ära,
nyyd juba putitan jälle tsiklit ja ple ullu midagi

Lugesin motorsport.ee'st nädalavahetuse kohta. Iga baigi klassi sõidu kohta oli pikalt ja laialt kirjutatud, aga no nagu tavaliselt siis ei leidnud midagi korvi kohta. tõsiselt nagu, mida perset see tähendab? Ega kõik baigi ümber ka tiirle, võiks rohkemat ikka kajastada!
Mõtlesin just sama , kusjuures korve oli kõige rohkem esinadatud . Kui õigesti mäletan siis 10 lausa.
MartP kirjutas:Lugesin motorsport.ee'st nädalavahetuse kohta. Iga baigi klassi sõidu kohta oli pikalt ja laialt kirjutatud, aga no nagu tavaliselt siis ei leidnud midagi korvi kohta. tõsiselt nagu, mida perset see tähendab? Ega kõik baigi ümber ka tiirle, võiks rohkemat ikka kajastada!
keegi ei keela kirjutada ja Helenile Motomaaniast, Kiivrile Ruudulipust või Kaisile Motorspordist saata! ja saab sinna kindlasti lisatud. selle loo autor korvisõitu ei jälginud, lihtne vat sellepärast keegi ei tahagi siin midagi teha, et alati on vingujaid, selle asemel, et oma panud anda! midagi ei tule iseenesest. ka see lugu sai valmis inimese poolt, kelle amet see ei ole. kõik uudised võetakse nende saitide poolt avasüli vastu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.