Audruringi igamehe mootorrattasari?

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Audruringi igamehe mootorrattasari?

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

manager2 kirjutas:
tramm66 kirjutas:

Härrased kes "mustriga rehvi klassis" poodiumil käivad peaksid olukorda pisut analüüsima... ja käituma õigesti...

... on oluline ka loomulikult sõitjate arv. eile rajal trenni tegijatest olid pooled litsentsiga sõitjad.. kui me poleks osalenud, oleks see võistlejaterivi väga väike olnud.

Just sellest ma räägingi. Sõitjate arv kõrgemates klassides tuleb madalamatest klassidest ja madalamatesse klassidesse tuleb algajatest.
Kui see mudel segi pöörata siis jäävadki asjad nii nagu nad juba mõnda aega on.
Arvan, et olen täiesti piisavalt rääkinud ja kes aru ei saa see siis ilmselt ei peagi.
Seni on töötanud vaid 1 sõitjate ridade täiendamise mudel ja see töötas väga hästi (kuniks eestvedajatel oli aega sellega tegeleda).
Loomulikult kiiduväärt kui leidub tegijaid kes asja kuidagi teist- või uutmoodi tööle saavad aga seni pole selle tubli töö eest kedagi kiita sest peaaegu mingit tulemust ju ei ole ega paista ka kusagilt tulevat :|

Muuseas võttis hiljaaegu üks seltskond mootorrattureid kätte ja tegi iseendale "just selle vana malli algaja sarja" ning täna on neist edasijõudnumad C klassis ilma tegemas ja ilmselgelt üsna peagi litsentsimeestele kõrgemates klasside saba peale astumas.
Ka see fakt kõneleb sama keelt, et ahelas üks lüli puudu ja just see kõige olulisem - 1. lüli

Ps! Peace, ma rohkem ei viitsi sel teemal jahuda :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”