Audruringi igamehe mootorrattasari?

Kasutaja avatar

manager2

Re: Audruringi igamehe mootorrattasari?

Lugemata postitus Postitas manager2 »

tramm66 kirjutas:

Härrased kes "mustriga rehvi klassis" poodiumil käivad peaksid olukorda pisut analüüsima... ja käituma õigesti...

olen su kriitikaga osaliselt nõus aga mõne sõnaga siiski:
Kriitika korraldusele: definitsioon mustriga klaas ja sliki klaas ei ole selle formaadi jaoks õige. ehk kas sliki klassi poodium tundus sulle "normaalne" :) ? paraku oli see paika pandud ja seda muutma polnud mõtet hakata. võistlejad tuleks jagada selle järgi, kes on EMV või sarnases kalendris võistlejate nimekirjas A ja B klassis ja kes seda ei ole. - tegelikult seda saaks ju veel ümber teha. ma ei usu, et mõnel võistlejalitsentsi omaval sõitjal midagi selle vastu on.

teisalt positiivsest:
selle sõidu korraldusel on oluline ka loomulikult sõitjate arv. eile rajal trenni tegijatest olid pooled litsentsiga sõitjad. kui me poleks osalenud, oleks see võistlejaterivi väga väike olnud. ehk siis kellegi raha eest peab selle kiirabi kohale kutsuma.

hr. Liim oli välja pannud auhinnad 12 sõitjale. jällegi - registreerusid vist 18 sõitjat, ehk enam kui pooled said ka ägeda medali :D

uutel sõitjatel on tegelikult väga põnev lasta koos "tegijatega", sest milline on parim "loozhi koht", kus vaadata kuidas seda rada tegelikult sõidetakse, kui mitte rajal olles... Ma mäletan väga hästi oma esimest aastat rajal C klassis, mis tunne oli kui ma "kleepekatega" vendadel trenni ajal sabas hakkasin püsima.

iga sõitja teeb endale sõidu põnevamaks, kui ta leiab endale kedagi kellega võidu sõita. oluline ei ole (vähemalt uutel sõitjatel) olla kiireim, vaid olla kiirem oma konkurendist. Mul on iga aasta olnud keegi, kellega võidu sõita ja see on olnud reeglina tähtsam kui poodium.

kõikides treeninglaagrites välisradadel on tegelikult sama formaat. kõik rajale. kiireim võidab. vahet pole kes sa oled. see ongi "igamehe sari" . kui nüüd näiteks Lents tuleks rääkima et tal pole mõtet Tartu maratonile minna, kuna Veerpalu lasti starti, siis kuhu me niimoodi jõuame?

kokkuvõttes - korraldajad andke litsentsita vendade arvestuses eraldi medalid-karikad-shampused ja asi korras.

P.S. järgmisel kolmapäeval (enne viimast etappi) on sinna oodata ilmselt kõvasti võistlejalitsentsiga sõitjaid. seega väike korrektuur autasustamise osas oleks tegelikult teretulnud.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”