Motoramm + Rock Ramp 2010 6-8.aug. Viljandis
Moderaator: Moded
Re: Motoramm + Rock Ramp 2010 6-8.aug. Viljandis
olen Ainiga täiesti ühel nõul, korraldajad olid suht õnnega koos, et midagi ei juhtunud,
turvalisuse pealt ei tohiks küll kunagi kokku hoida!
Me elamegi liiga turavlises maailmas !!! Igal pool käib üks ninnu nännu ... natuke on ka puhast ellujäämist vaja.
Respect Katzile!!!
Türi ja Paide. Rauno, mul on üks lahe betoonsein pakkuda, äkki proovid üliturvalist maailma ? Mul jummala savi ja kama 2 kui keegi sõidab ilma olematu varustuseta kuskil, mina kannan oma kaitsmevesti oma tarbeks, et miski idioot mind päris haiglasse ei sõidaks. Kui aga ÜRITUSEL kus on pealtvaatajad on turvalisuse tasemel liigseid järeleandmisi tehtud, siis ei ole see üliturvalisuse ja Bikeri padjaklubi möirgamine vaid üldine mure. Ei räägita siin ulme pehmendustest ja udusulgedest vaid elementaarsetest protektoritest.
http://www.hunta.ee
pyta kirjutas:miks ma pole ühtegi neiut näind viljandis rf-iga sõitmas?
Tuleb lihtsalt tähelepanelikum olla Ja silmad lahti hoida
Minu elus on piisavalt adrenaliini ja ellujäämist... võib isegi öelda, et rohkemgi kui küll, nii et betoonseinast loobun seekord.
Ohutuse kohapealt nii palju, et pealtvaatajaid tuleks lihtsalt informeerida võimalikest lendavatest siklitest. Ja näidata mõnele umbkeelsele pilti sellest kuidas lendav tsikkel tabab inimese kolpa, et kõik ikka mõistaks ilusti riski tõsidust. Üle jäänud võiks olla inimese enda otsustada. Loomulikult loomade jaoks on tara asendamatu.
See on minu subjektiivne arvamus...mis ei pruugi ühtida ühiskonnas kehtivate normidega
katz kirjutas:Miks ei ole naiste arvestust?!
Võiks naisigi millegagi tunnustada!
Katz, lugu nüüd siis selline, et tegelt on ka juba sel aastal sulle auhind täitsa olemas. Nii, et astu läbi Kaalu tn4 "Motomax" ja küsi Tõnut. Ta annab sulle pidulikult auhinna üle. Palju Õnne!
Matrix
Matrix kirjutas:katz kirjutas:Miks ei ole naiste arvestust?!
Võiks naisigi millegagi tunnustada!Katz, lugu nüüd siis selline, et tegelt on ka juba sel aastal sulle auhind täitsa olemas. Nii, et astu läbi Kaalu tn4 "Motomax" ja küsi Tõnut. Ta annab sulle pidulikult auhinna üle. Palju Õnne!
Matrix
Kinovanad
katz kirjutas:Matrix kirjutas:katz kirjutas:Miks ei ole naiste arvestust?!
Võiks naisigi millegagi tunnustada!Katz, lugu nüüd siis selline, et tegelt on ka juba sel aastal sulle auhind täitsa olemas. Nii, et astu läbi Kaalu tn4 "Motomax" ja küsi Tõnut. Ta annab sulle pidulikult auhinna üle. Palju Õnne!
Matrix
Kinovanad
![]()
![]()
Katz,näe said vähemalt oma autasu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.