Jõgevatreff 2010
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 543
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Re: Jõgevatreff 2010
tänusõnad kõigile, kes moto-orienteerumisest osa võtsid ja kes elusat ja tervelt tagasi jõudsid ning ka neile kes elusat aga mitte väga tervelt tagasi jõudsid. tänu teile see toimus ja tänu abistajatele, sest ka tänu teile see sai võimalikuks. Õnnitlused võitjatele. väiksed viperused tulid sisse, kuid tundub, et see muutis asja põnevamaks. järgmine aasta ikka jälle ja olete oodatud taas.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
ummip kirjutas:numan kirjutas:no on teil ikka mängud,pilt 111.
Kõik on märgid ja märgid räägivad nii mõndagi. Kas oli vaja biker ära puua? Aga kui see niisama jäigi, siis ma olen pettunud.
Hajabuusa kirjutas:Kõik on märgid ja märgid räägivad nii mõndagi. Kas oli vaja biker ära puua? Aga kui see niisama jäigi, siis ma olen pettunud.
Ära võta südamesse, see oli rohkem performance. Rinnal olid manitsussõnad umbes nii "sind oodatakse kodus".
ork kirjutas:See Treff oli minujaoks üheteistkümnes, praegune õhtujuht ei kõlba kuskile, Leino ajal sai ikka kõvasti pulli ja lollusi tehtud aga nüüd ei kippu üldse sinna lavajuurde neid mänge vaatama, veelvähem osalema ja ZZ Top on osa treffist, kui muulajal seda lugu kuuled tuleb kohe treff ja möll meelde.
Tegelt on nii, et üritus on täpselt nii hea nagu sa ise selle enda jaoks teed.
Jäin üritusega rahule ja aastapärast lähen uuesti.
100 % nõus...
kr0om kirjutas:Ära võta südamesse, see oli rohkem performance. Rinnal olid manitsussõnad umbes nii "sind oodatakse kodus".
pigem vist ikka--sõida karmilt või jää koju
margus1104@gmail.com
max73 kirjutas:pigem vist ikka--sõida karmilt või jää koju
Seda enam bikeri meestel ei maksa põdeda.
Ei ole mõtet vaielda, mida tähendab sõna hard selle rippuva bikeri kaelas, sest selles kontekstis võib tähendada see mitut asja. Ise suudan välja mõelda vähemasti 2 erinevat tähendust, mis kumbki ei ole negatiivse maiguga. Filosofeerimine on mõtetu - las autor ise räägib, mida mõtles juhul kui see on mõeldud kõigile arusaamiseks
Aga korraldajatele tänud ja järgmine aasta treffime jälle
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Mis siin ikka siis... Katsuks omalt poolt ka midagi kosta.
Nii vinget treffi pole mu eelmise 9 korra jooksul olnud kui nüüd. Ilmsel oleneb asi ikkagi endast ja seltskonnast kellega pidutseda.
Tuleb endal ise asi lõbusaks pidutseda.
Special thanks-
1.minu toredatele ja so sexy müügi-assistentidele kaoz ja sike33.
Ilma nendeta oleksin hädas olnud.
- Pikale ja kogu Drifters teamile, kes kutsusid järvele saunakale. See mis seal toimus- võib nimetada-TÕELINE TSIRKUS.
- Tänud Pärnakale- Oled lahe vandersell ja kamraad- kuigi väike probleem on.
Aga eks psühholoogidel ja psühhiaatritel on materjali
mille kallal töötada. Ja eks tulemusest ole siis näha mis-fiil sina oled.sest siiamaani pole sellisest orientatsioonist mina veel kuulnud.
Jääme mõnuga ootama treffi 2011.
numan kirjutas:Kellegil on pilti kukkund puust?
On küll, mitu tükki
numan kirjutas:Kellegil on pilti kukkund puust?
Mul pole mitte ühtegi korda..
+358458693818
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
vilosius kirjutas:numan kirjutas:Kellegil on pilti kukkund puust?
Kui ma reedel teie firmakoksi mekkisin siis mul kukkus pilt tasku igatahes
numan kirjutas:vilosius kirjutas:numan kirjutas:Kellegil on pilti kukkund puust?
![]()
+358458693818
ise ka suht rahul.ei kahetse ühtegi oldud päeva tänu meeldivale seltskonnale.kuigi esimesel õhtul tahtis taevaisa tiba hirmutada ei tulnud see tal välja.muidugi võiks mõelda õhtujuhi väljavahetamise peale .ms mis puudutab seda "ülespoodud" bikerit siis nägi see suht andekas välja.tuult tiibadesse tsiklimehed
Minu jaoks oli see esimene Treff ja jäin väga rahule. Võrrelda pole küll millegagi, kuid see ei loegi - loevad emotsioonid.
Tänaks omakorda hr. Nõela, tänu kellele ma nüüd sarviline olen ja teisi sõpru tuttavaid keda teadsin enne ja keda sain teadma seal.
Juubeli üritusel siis kohtume
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
numan kirjutas:vilosius kirjutas:numan kirjutas:Kellegil on pilti kukkund puust?
![]()
Viskasin Sulle paar pilti maili, mis peaks olema tehtud vahetult enne Su lahkumist vist
Soeng oli tase!
-
- Tsikkel: 3 tykki hetkel :P
- Kontakt:
Minu poolt ka siis mõni paarsada pilti..... tydrukud, rattad, burnout, bändid, võrrid ja muud melu elu... mul on poodud bikeri kõrval pilt kus ka elus inimene oksa tõmmatud
Mina ise jäin rahule yritusega... järgmisel aastal kindlalt kohal kui maailmalõppu ei tule
SIIN ON ALBUMI LINK.... head vaatamist >>>>>>>>>>>>> http://album.ee/album/531397/50242811 <<<<<<<<<<<<<<<
Väga hea ja ülevaatlik album , ise olin ka ikke kohal ja jõrasin kõigest väest, järgmine aasta jälle
See oli minu kohal käidud kolmest aastast kindlasti kõige parem Treff!
Järgmine aasta kindlalt kohal!
Mulgi esimene treff ning väga rahul! Nagu Hr.Nõelgi mainis, siis kõik sõltub seltskonnast ja meil oli väga vaffa
Väga ilusad pildid http://www.flickr.com/photos/annvool/se ... 854445744/
5 kord Treffil ja igati rahul. Kui sa üritust endale heaks ei tee siis ei saa sind keegi aidatat.
3 aasta järjest on sama õhtujuht ja eelnevatele kahele aastale jääb kõvasti alla. soovitaks järgmiseks aastaks keegi pädevam vaadata..!
krossu005 kirjutas:terv
kas keegi teab mis bändid neljapäev olid kodukalt ei leia. ette tänades
The Dööög, Grazy Days
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.