Jõgevatreff 2010
Re: Jõgevatreff 2010
necromany kirjutas:rhannes kirjutas:Endal plaan minna esimest korda ja olen arusaanud, et väga kõva üritus.
(Katusemees) võiks vähe täpsustada mida ta silmas peab, et mis nii nüri oliTeised võiks paarisõnaga kirjutada omadest kogemustest eelnevatest aastatest.
Arvasin minagi, et tegemist on mega-hüper-super üritusega, kuid tegelikkuses oli see mulle suureks pettumuseks. Ütleme nii, et kui sa oled smashil või mõnel teisel sellist laadi üritusel käinud, siis Jõgeva Treff tundub ühe paraja vanurite üritusena. Mina arvan, et tegemist on paraja joomaüritusega, millega on võimalik tegeleda kõikjal.
Ma arvan, et katusemehe meelest oli see õhtujuht nüri, sest ta ei suutnud rahvast kaasa meelitada. Ise käisin korraks ühte joomamängu vaatamas, siis oli laagri 2000 inimesest seal max 20-30 inimest.
Nõustun, sellega on minumeelest kõik öeldud, aga lisaksin, et 2007 aastal polnud sellel üritusel midagi viga. Aasta oodatuim sündmus. 2009 aga oli nii mage, et tänavu jätan lihtsalt minemata, kuna umbe juua võib sõpradega mujal ka. Programmis ka erilisi ahvatlusi ei näe, aga ju see on juba minu probleem. Kindlasti on tegemist väga nimeka üritusega, millel on palju pooldajaid, aga avaldasin ka lihtsalt enda arvamust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.