Eestlased toovad turule 1,2 miljoni kroonise mootorratta

Kasutaja avatar

Martino
Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
Tänanud: 1 kord

Re: Eestlased toovad turule 1,2 miljoni kroonise mootorratta

Lugemata postitus Postitas Martino »

mrtn kirjutas:

Wikipediateadlased FTW.

Kas Encyclopedia Britannica viide oleks kaalukam või muudaks kuidagi asja sisu? :P. Mu jutu point on see, et termini GT sisu on välja kujunenud ning selle kasutamine vales kontekstis on eksitav. Ma tean, et Sul on selle lühendiga oma, samuti mõnevõrra eksitav suhe, aga jätaks selle praegu pildilt välja :).
Kui loed minu esialgset postitust, siis saad aru, et iseenesest pole mul selle vastu miskit, et keegi kuskil miskit ehitab. Lasku käia, tubli on, tõenäoliselt on tegijad jumalast ägedad sellid. Mul on lihtsalt kahju, et praegune prototüüp ei ole see, millena teda esitletakse - ei ole disainisündmus, ei ole inseneritöö sündmus. Ehk mõni järgmine mudel on. Praegune on disainiklassikast inspireeritud arendus, millel puudub iseseisev identiteet ning nimetuse väärkasutus lahjendab seda veelgi. See on võimaluse kasutamata jätmine. Aga võimalusi midagi olulist luua sünnib elus nii harva, et sellise võimaluse kasutamatajätmine on kurjast.
Ma söandan siinkohal ära mainida, et olen juhtumisi Confederate'i korduvalt elusast peast näinud ja käega katsunud. Olen kolanud tsiklimessidel Itaalias, Saksamaal, Rootsis, Soomes ja isegi Eestis ning julgen väita, et näinud rohkem erinevaid tsikleid kui keskmine peikerlane elus näeb. Isegi GT-autodega on tulnud sõita :). Aga et olen hariduselt majandusmatemaatik, siis tean, et terminite täpsed definitsioonid on tähtsad. GT olgu GT, enduro olgu enduro jne. Terminite segustamine on halb plaan. Kas termini definitsioon on siia kopeeritud Wikipediast või mujalt, et puutu asjasse.

Edu,

• M -
Vihma korral toimub motokross kultuurimajas (Albert Gulk, Sõmerpalu).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”