gsx-r 600 ei lähe käima
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
gsx-r 600 ei lähe käima
lugu selline, et enne kui süüte sisse keerasin siis tegi hetkeks sellist vilisevat häält (bensupump või mis?) enam seda ei tee ja käima ka ei lähe. kust otsast peaks uurima hakkama asja. tegu on 2001 aasta masinaga
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Re: gsx-r 600 ei lähe käima
Eelmine nädal tegi meil siin üks Gixxer 1000 trikke (ei võtnud üldse pilti ette).
Lahendus: Iste üles, katsmed üle vaadata, põhilisest kaitsmeblokist eraldi oli veel ühe katte all suurem üksik kaitse, mis oli läbi.
Ehk siis alusta uurimist sealt
kaitsmed mis lenksu juures on need olid küll kõik terved. kas istme all on veel kaitsmeid? pole nagu märganud seal.
Tagumise sadula juures on üks vaba pistik, kus sees juhtmed kokku ühendades on võimalik FI süsteemi veakoodi näha. Service manualist leiab ka koodide tähendused.
olli kirjutas:Tagumise sadula juures on üks vaba pistik, kus sees juhtmed kokku ühendades on võimalik FI süsteemi veakoodi näha. Service manualist leiab ka koodide tähendused.
seal on kaks vaba pistikut (ühte läheb kaks juhet, teise läheb rohkem) milliseid juhtmeid peaks kokku ühendama
sai siis täna näpitud. juhi istme all on miski karp (aju?) kuhu läheb kaks pistikiut külge. kui üks neist poole peale lahti võtta siis jääbki see vilisev hääl peale. puhastasin siis neid pistikuid. jäi nagu tööle. sain sõita garaazist koju ja jälle sama jama
Tõenäoliselt see pesa, kus on kaks juhet. Aga vaata manualist järele, mille lingi ma andsin.
Aga kui masin sõidab ja sõidu ajal punane FI tuli armatuuril ei põle, ega temperatuuri näit ei vaheldu FI kirjaga, siis pole sealt ka miskit veakoodi oodata, mille järgi edasi annaks harutada.
Aga kindlasti ei ole hea mõte süüdet sisse keerata, kui mõni pistik on poole peal.
annab siis veateateks c 42. nagu ma aru saan siis ei jõua süüte lülitist signaal ajusse...
mul tekkis eile oma K2 1000 gixxeril sarnane jama, et syyte sissekeeramisel vool jõuab armatuuri aga bensupump ei võta järgi ega ka starter, ainult kerge relee klõps käib. 2nädalat tagasi oli kahel korral sarnaselt aga linnasõidu ajal, lihtsalt suri välja(u 10min ei kõssugi ja siis jälle töötas ilusti). Ainus mida tähele panin et temp asemel viskas "Chec" ehk siis mingi viga.
istme ära võtmisel panin tähele et signa kõlar on oma kohalt ära tulnud ja vajunud aju kõrvale. Võib olla et äkki kõlari magnet rikkus aju nyyd?
kõik kaitsmed vaatasin yle muidu, kõik olid terved ja korras
mul starter töötab ilusti. pumbarelee te klõpsu aga pump tööle ei hakka. ühed soomlastest mootorataste hooldusega tegelevad mehed soovitasid süütelukku vaadata... eks näis mis saab.
Relee klõpsu ära teeb, siis ei tohiks süüteluku viga olla kuna signaal sinnani jõuab. Võid proovida otsevooluga ka kas pump on korras või mitte. Ilma kütte surveta ei tohiks ka ta törtsugi teha.
kui pump tööle "panna" ka siis ei läinud käima. veakoodi järgi näitab ikkagi et süütest ei jõua signaal ajju....
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Võimalik et pump ja pritsid jooksevad ühe lülituse pealt.Kui pumba vooluring ei tööta ei tööta ka pritsid.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: GSR600
GSR'il tähendab chec lisaks keerulistele elektroonikavigadele ka ühte nendest: Suretusnupp sees või käik sees ja küljejalg all.
Kontrolli igaks juhuks küljejala andurit ehk kill-switchi, kui see ei sulgu korralikult, siis ratas käima ei lähe.
lisavarustuseks GSR600
viga siis käes lõpuks. peale süüteluku pistikut olid juhtmed korralikult kokku sulanud. ilmselt tuleb süüdistada seda kes kunagi on tagatulesid installinud. niisiis kokkusulanud juhtmed lahti arutatud ja välja vahetatud ning jätkub sõit
hästi et leidsid vea üles
aga ma tookord kontrollisin suretusnuppu ja käik oli väljas(isegi kui käik sees siis sidurilahutamisega tõmbab muidu mootori ringi, hetkel mitte) jala füüsilist asendit ei kontrollinud, teen seda järgmine kord kui ratta juurde lähen. Kuigi sellega ka nii et kui esimene kord seiskus siis oli mul jalg yleval ja ei usu eriti et lampi andur muutus.
yks võimalus mille sõber pakkus et peale pandud alarmi immo keerab käru äkki:D
eks need alarmid on ka nagu on ilmselt. põdrad enne ei hakanud mu ratast vaatamagi kui olin alarmi maha kiskunud. ütlesid et tavaliselt need umbes 2 aastat kestavad ja siis hakkavad jupsima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.