Eks rahvas otsusta → Re: Palun abi 1-se ratta leidmiseks, ratas vahetub Yamu xj750 va
-
Teema algataja
Re: Palun abi 1-se ratta leidmiseks, ratas vahetub Yamu xj750 va
Tänud sulle teeme siis ka sinu teistele tuttavaks Ivar Lips, kes müüb oma kahtlast ratast http://www.auto24.ee/used/604696 , Eks ma pean siis kõigi ees vabandama ,et sellise tembu tegin, mis tehtud see tehtud. Vahetatud sai see tõesti aga raha vastu ja ratas tagastaud kuna müüja sõna otses mõttes mulle valetas .Naise autoremondist oli juttu aga mitte nii kuis sul seal kirjas aga no hea näeb vähemalt välja . Järgmine päev sai küll ka paar kurjemat sõna öeldud, sest meel oli päris must ja sinu jutt tagasivõtmisest meenutas juba "hea, et rattast lahti sain", ka nõudsid sa ju 1000 eek tagastamise korral kokku sai lepitud siis 500eek, mis tundus minu poolt olevat sümboolneaga noh.
Räägime siis nüüd tagamaadest. Kuulutus ju ilus ja tore läbisõitki ilutseb kuulutusel 68000 km ja väliselt oli ratas ikka kannatada saanud aga teisel ju ka vanust aga oh imet kellal ilutseb mõni tuhat alla 80000 km -i see on pea 12000 km vähem ( ilmselt lootsid , et tähele ei panda , ja näe imet ma ei pannudki) selline hulk kilomeetereid sõidab mõni mees mitmete aastatega. Mis km-id tegelt on ??????????
Kohale minnes ei olnud enam km -id meeles ja kui oleks märgand (siis oleks ilmselt mingit häma tulnud, ei mäletanud, vaatasin valesti jne) ja ega ma ausalt seda ka seal kiiruga ei vaatand. Masni käis edasi, võhiku kõrvaga ei kuulnud midagi, sidur ei tundunud selle tiiruga libisevat aga no ma alles ka võhik. Esimest ratast vaatan ju. Küsimusele kuis on kukkumistega oli vastus eitav. Masin ei ole kukkunud ja mõlk paagil olevat saadud leistaga, kriimustused ja mudu välimuse kohta juttu täpselt ei mäleta.
Seega võiks meie kohta öelda pada sõimab katelt aga ega sem mõlemad puhtad poisid polnud. Seega vabandan veel kord kõigi ees vahhetuse juttu ebatäpselt kirjeldades. .
Kokkuvõteks võib siis öelda minu kohta läksin oma raha päästma valesid otsuseid tehes , kuid sa üritad jälle oma ratast müüa valedega. Kas keera spido õigeks siis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.