Kotkapoegade joomapidu 2010
Moderaator: Moded
Re: Kotkapoegade joomapidu 2010
Ma tuleks heameelega laupäeval Tartust, nagu üksöösel anarhismikaplaniga kokkulepitud sai keset Tartu linna. Seega esimesed tutvused on tehtud. Arvatavasti on pera peal kohta ka vaba, aga teemaks tõstataks, et võiks selle va kaardi uuesti internetiavarustesse läkitada.
kaart on selle sama teema alguses siiamaani yleval
Kuna ise ei saa kahjuks kontserttegevuse tõttu kohale tulla, siis andke vähemalt väike lühireportaaz sellest mis tehtud - mis teoksil ehk mis joodud ja mis parasjagu joomisel. Loodetavasti jõuab vähemalt minu ametlik esindaja - PriitIZ kohale ja joob minu eest ka,igaljuhul mõtteis joon teiega. Jõudu joojatele
Minejatele: VÕTKE OFF-i KAASA JA VÕTKE SEDA PALJU!!
+358458693818
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
TERVITUSTELEGRAMM
Kõigi külade etanoolisoolikaga tegelased, ühinege
Tervitades vaprate kotkapoegade püha üritust tõusevad üle maa sajad tuhanded kestad, purgid ja pudelid, et toetada tugeva aktsiisilaekumisega meie nõtrusest vankuvat majandust. Ainult nii päästame selle riigikese.
Palju jõudu ja sitkust, ikka sitkust, et teie jõud ei lõppeks ja mahlad voolaks ja voolama jääks.
Kahjuks jäid minu juhtmed sedakorda tiba pikaks ja ühinesin virtuaalselt vaprate kotkapoegadega nende pühas ürituses oma õuemurul: söödetud said sama tõugu sääsed ja ringlusse paisatud seesama õlleaktsiis.
Elagu!
MÖRRRRRRRRRRRR
Peeter aka Hondarebel
-
- Tänatud: 12 korda
tsa tsa tsa tsa tsamaika..
..ja me õlut ei jooo...
Tegelikult tahtsin tervitada kõiki sääski, kes meid väga vapralt algusest lõpuni saatsid.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma ei tule enam enne Tartu lähedalegi, kuni minust pole arenenud kuri teadlane, leiutamaks mingit jornaatorit, millega oleks võimalik sääski moduleerida korvpalli suuruse persetega värdjateks, et neid siis rõõmsasti kurikaga peksta saaks!!!
Täna hommikul äratasid mind need samad sääsed üles, millised eile hommikulgi ja seda 200km kaugemal peokohast. Täna hakkasid nende minu vere konsumeerimisest tekitatud jääknähud, sügelema oleks selle kohta leebe kõrvasilitus öelda, krägelema. Mitte OFFi ei ole sinna vaja kaasa võtta vaid leegiheitjad ning napalm.
Muidu oli üritus viisakalt oma nime väärt!
-
- Tänatud: 12 korda
Nati vildakalt sai üles, aga eks üritusel olid ka kõik vildakad
http://postac.pri.ee/priit/pildid/kotka2010
Piltidelt ehk sääskede kogues ei paista nii suurelt, aga mulle meeldib ühelt pildidlt, kus sääsk objektiivi ette lendas, kui välk käis ja suur kummitus-moskiito pildile jäi
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.