gsx r-i kõlisev mootor?
Re: gsx r-i kõlisev mootor?
He...
Ei ei... minu gixxeril see undamine nüüd nii üle ka ei käi, et peaksin pikemaid otsi viiendaga sõitma. Kuuendaga sõites undab väga vähesel määral, aga ikkagist undab.
Kuidas ma teile seletan Igal juhul midagi viga sellel kuuendal käigul nüüd küll ei ole, aga seda undamist on vaikselt ikka kuulda.
Näiteks tänu sellele saan aru millal viimane käik sees on ja vahest ei saa ka, sest undamist väga õrnalt kuulda. Vb olen lihtsalt liiga terava kuulmisega vms.
See umbes taoline heli nagu rallikate sportkast. Kes rallikate sõidu videosid vaadanud, see teab millest juttu. Et kui viimase käigu sisse paned, siis tekib selline "äge" käigukasti heli. Üks näide ka:
Endal küll viimane käik nii hullu undamist/häält ei tekita, aga näide vast hea
Kiiver mul kahjuks või õnneks kõige püssim pole, et kõik müra ära summutaks. Aga isiklikult mulle just nii meeldibki, siis kuulen igasugused nõksud ja naksud kohe ära, mis tegelikult ei peaks olema.
Ja selle nukaketiga on ka nii, et millegi pärast teatud pööretel teeb häält, aga samuti minimaalselt.
See siis praegune pisiviga, mis natuke kõrva segab. Aga nii vanal masinal ei saagi vist kõik ideaalne olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.