Algaja sooviks krossikat muretseda
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: honda cr250, iz jupiter2x2
Re: Algaja sooviks krossikat muretseda
Endale olen kõik varustuse selle foorumi kaudu ostnud. Ufo särk ja püksid 400, Sidi crossfire saapad 1000, acerbis ülakehakaitse 1100, ülejäänd oli endal olemas.
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
HRQ kirjutas:Aga ehk küsid temalt, mitte minult! Et see post väga mõtetu poleks, siis lisaks oma seisukoha- ise ostaks pigem korraliku tsikli ja alustuseks kasutatud varustuse, kui tutika Shoei ja Tech 10-ned ning sõidaks rondiga. Krossika puhul vanus loeb!
andrias kirjutas:Lähed raha näpus ja kaubikuga kohale, saad ehk 35-ga kätte. Teema algatajal võimalused 30000 pluss natuke peale.
Ja varustuse ostab mis raha eest?
Räbalate ja odavate saabaste pärast murtud liigeste ja kõverate jalaluudega ei sõida sa korralikult enam ei rondi ega rongiga
Aga kasutatud varustuse peaks kätte saama 5k eest. Uuest peast peaks arvestama 10k.
Ärge enam näkku lööge
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Näiteks Fox Racing Motoxi poes tammsaare teel olid allahindlused sellised, et pea 7000 kroonise V3 kiivri sai kätte mingi aeg tagasi 3000 eest, V2 oli veelgi soodsam. Igas motopoes on mingeid seismajäänud asju hetkel, mine kohale ja võta.
Kiiver, saapad ja sõidutreener on varustuse tähtsamaid komponendid. Hiljem võid leatti ja karboonist põlvekad soetada kui resurssi jagub.
Tsiklist. 25 000 eek 250F, pluss 7000 mootorisse ja vajadusel 1500.- lingilaagrid, enamikel juhtudel saad suvi läbi sõitva pilli.
Kasutatud kaks takti, 4000 mootorisse, pluss 1500.- vajadusel lingilaagritesse, saad tulemuseks 15 tundi sõitu kaheldava väärtusega ( sest neid teemasid siin, küünal on katki ja karburaator jupsib, on juba maa ja ilm)
See on selline arvestus, kui tahad mingeid riske hajutada. Eelmine postitus siin just pakub just täpse hooldusvälbaga tsiklit, polegi midagi peale tunnilugeja vaatamise esialgu suurt teha.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
andrias kirjutas:HRQ kirjutas:Aga ehk küsid temalt, mitte minult! Et see post väga mõtetu poleks, siis lisaks oma seisukoha- ise ostaks pigem korraliku tsikli ja alustuseks kasutatud varustuse, kui tutika Shoei ja Tech 10-ned ning sõidaks rondiga. Krossika puhul vanus loeb!
Räbalate ja odavate saabaste pärast murtud liigeste ja kõverate jalaluudega ei sõida sa korralikult enam ei rondi ega rongiga
![]()
Aga kasutatud varustuse peaks kätte saama 5k eest. Uuest peast peaks arvestama 10k.
Ärge enam näkku lööge
Ärme nüüd nii ulmeks ka kätte lähe. Mul pakkuda 3500 raha eest paar korda jalas olnud Tech 10`ned ja 1800 eest hooaja sõidetud Acerbised. Kui tahad, siis saad ju aru küll, et "kasutatud" ei pea tähendama "odavat" ega räbalat vaid võimalust kokkuhoiuks.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
Teema algataja
Olen kõik vastused mitu korda läbi lugenud ning mujalt teemadestki mõtteid otsinud. Selle põhjal olen vaadanud endale välja kx250f '07
Kindlasti inimeste arvamus nüüd erineb ja sellepärast küsikski: "Mida arvate, sobib või ei?"
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
raunc90 kirjutas:Olen kõik vastused mitu korda läbi lugenud ning mujalt teemadestki mõtteid otsinud. Selle põhjal olen vaadanud endale välja kx250f '07
Kindlasti inimeste arvamus nüüd erineb ja sellepärast küsikski: "Mida arvate, sobib või ei?"
Sobib!
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
Teema algataja
HRQ kirjutas:raunc90 kirjutas:Olen kõik vastused mitu korda läbi lugenud ning mujalt teemadestki mõtteid otsinud. Selle põhjal olen vaadanud endale välja kx250f '07
Sobib!
Üks jah on olemas
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Olge hea vaadake see kuulutus ka üle. http://bike.motors24.ee/vehicles/213990 ... &sort=paid
Ja mis arvate eelmise minu väljavaadatuga võrreldes.
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
-
Hinna suhtes peaks ideaalne olema, 250 2t on võimalik pärast ostja kaa leida kui ei sobi
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
-
Teema algataja
andrias kirjutas:Hinna suhtes peaks ideaalne olema, 250 2t on võimalik pärast ostja kaa leida kui ei sobi
Selle krossika võib ära unustada, tuli tagasisidet, et see kuulus kunagi prof sõitjatele ning oleks väga halb valik.
-
raunc90 kirjutas:andrias kirjutas:Hinna suhtes peaks ideaalne olema, 250 2t on võimalik pärast ostja kaa leida kui ei sobi
Selle krossika võib ära unustada, tuli tagasisidet, et see kuulus kunagi prof sõitjatele ning oleks väga halb valik.
'
Ja see on kindel argument, et ratas on läbiaetud ja sobimatu? Ma olen kahjuks näind mootoreid, mis on harrastaja harrastajalike remondioskustega peeti keeratud. Aga see on ka ainult minu arvamus
-
Teema algataja
andrias kirjutas:raunc90 kirjutas:andrias kirjutas:Hinna suhtes peaks ideaalne olema, 250 2t on võimalik pärast ostja kaa leida kui ei sobi
'
Ja see on kindel argument, et ratas on läbiaetud ja sobimatu?Ma olen kahjuks näind mootoreid, mis on harrastaja harrastajalike remondioskustega peeti keeratud. Aga see on ka ainult minu arvamus
Ei ole, minu viga. Sõnastasin lause valesti.
-
Teema algataja
Aga mis sel rattal viga siis, jagad äkki teistega ka, siis teab, mida lähemalt uurida?
-
Teema algataja
Ah jätame selle asja sinnapaika. Ei hakkaks pigem igasuguseid asju edasi kuulutama.
Öeldi lihtaslt, et halb valik.
Tahaks pigem kuulda erinevaid arvamusi teise teema kohta.
Kuna sõidukogemus mootorratastega põhimõtteliselt puudub, siis küsiks arvamusi selle kohta, et kuidas peaks tegutsema inimene kes läheb ostma endale krossikat ilma eelneva sõidukogemuseta?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
raunc90 kirjutas:Ah jätame selle asja sinnapaika. Ei hakkaks pigem igasuguseid asju edasi kuulutama.
Öeldi lihtaslt, et halb valik.
Teise inimese arvamusi ei ole tõesti mõtet siin võimendada. Aga iseenda jaoks püüa alati täpsustada asjaolusid. Et MIKS keegi arvab nii või teisiti! 250 2T on minu arvates ka halb valik - sinu jaoks - liiga äkiline esimeseks rattaks. 125 annab rohkem andeks ja kergem sõita. Mida väiksem kubatuur seda väiksemad on mootori gürojõud, mis püüavad ratast otse hoida ja segavad kiiret kurvi kallutamist.
Muide 4T kasuks räägib veel mootorpidurdus. Mootorpidurdus koos näpuga esipiduril tekitavad kokku täitsa arvestatava aeglustuse, kui näiteks ähmiga tagapidurit ei leia kohe. Tee proovi!
raunc90 kirjutas:Kuna sõidukogemus mootorratastega põhimõtteliselt puudub, siis küsiks arvamusi selle kohta, et kuidas peaks tegutsema inimene kes läheb ostma endale krossikat ilma eelneva sõidukogemuseta?
Mida rohkem su puuduv kogemus välja paistab, seda suurem tõenäosus, et seda püütakse kurjasti ära kasutada. Ja ega ainult foorumiteadmiste baasil endale ideaalset ratast ei leia. Ikka sõiduproove pead tegema. Kindlasti leidub inimesi, kes oma ratast proovida annavad ja iga kriimu pärast plastikul ei põe. Aga kiiver ja saapad peaksid sul olema. Põlve- ja küünarnukikaitsed on ka kasuks, kasvõi rulluisu omad alguseks.
vot kus ratas algajale, kel puudub igasugune kogemus:
http://www.kuldnebors.ee/search/soiduki ... uage_id=et
Jah, sellega saab kogemuse, milline üks krossirtatas olla ei tohiks.
Ma loen neid teemasid siin, silma on jäänud, et võetakse tavaliselt ikka 250 4 taktiline.
Samas, isehooldajale, kes kodugaraazis oma tsiklit ise remondib, on kindlasti 2 taktilise pidamine odavam, palju töid saab ise ära teha ja teadupärast oma töötunni hind on 0.-
Samas, vaata ka, millise margi hooldus kodule kõige lähemal on, või mis marki ratastega naabri kutid töristavad, eeldatavasti on neil selle margi remonikogemused ja nipid juba teada.
kalju1 kirjutas:vot kus ratas algajale, kel puudub igasugune kogemus:
http://www.kuldnebors.ee/search/soiduki ... uage_id=et
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Eks muidugi päris algajale on 250 4t üsna õige valik, sellega lihtsam sõita kui ükskõik millega. Ise küsimus on see kas sõita selleks ,et oleks lihtsam !?
Ja samas kui inimesel esimene kokkupuude rattaga siis nagunii ei hakka ta ise seda remontima ja sellisel juhul pole vahet kumba takti võtad, kuna teeninduses maksad pigem enamuse mehhaniku tunni, kui juppide eest. Kuid üks on kindel ,et ka 4t ei sõida ühe kolviga 1000 tundi ,kuigi mõnele meeldib sellist hülgemöla ajada.Samas tekib sellisel juhul siis küsimus miks õli ja õhufltrit vahetada, sõidab ju
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
Teema algataja
Nonii, nüüd on vist esialgseid teadmisi päris hästi ja aitäh kõigile, kes rääkisid teemas kaasa rääkisid ja abiks olid.
Kedagi kindlasti ei huvita , aga kirjutan uuesti kui juba on krossikas reaalselt käes!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.