Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 01.05.10
Moderaator: Moded
Re: Eesti tsiklihooaja avamine Pärnus 01.05.10
Suuuurepärane-taas kord kordaläinud üritus! MARU värk - läbi kesklinna kogu see paraad korraldada - vägahästi orgunnitud. Ilmataat ikka ka meid siin Pärnus ei ole viimasel ajal unustanud tundub, et lööb lausega vahel "pead ei anna aga vaatan, mis teha saab - annan endast ikka parima", no andis ilmselt, vett kaela ei saatnud. Riia mnt.-e ja Papiniidu ristis (Rimi, K-Kauta jne) olevat kuulu järgi juhte läbi veerenud ca 810 - igati korralik tulemus. Igatahes TÄNUD korraldajatele!!!
Käidud jälle. Tänud korraldajatele, kõik sujus. Isegi vihmapilved suutsite Pärnust minema saata. Kõva orgunn
Lihtsalt super oli. Kuna oli minu esimene paraadis sõit, siis eelmiste aastatega võrrelda ei oska aga seekord jättis küll nii hea mulje, et olen kõik järgmised korrad kohal
Mõned klõpsud ka (Pole just profitasemel fotod)

No nii nah paar pilti siis minu poolt kah, peaks enam-vähem kõik osalejad peal olema
http://fotoalbum.ee/photos/kareelius/sets/975961
-
- Tsikkel: Rinka tõugu ratas
- Kontakt:
Tartus ka see aasta kevadparaad toimub?? otsing, kurat, ei anna midagi
-
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
need4beat kirjutas:Tartus ka see aasta kevadparaad toimub?? otsing, kurat, ei anna midagi
http://www.motohoov.ee/ siit leiab infot selle kohta.
Palun väga: http://www.mcotepaa.ee/
Mootorratturite Kevadpäev Tartus 2010
Otepää Motoklubi korraldab 15. mail 2010 Mootorratturite Kevadpäeva Tartus. Paraad algab kell 13.00. Osavõtt on tasuta!
-
- Tsikkel: k5 1kg.
pyramiid kirjutas:SUZUBAIKER kirjutas:Minu rongkäik lõppes sedapuhku pässa rautee ülesõidul
Aga sun-set-i ilmselt jõuan ikkagi
Ag kui kellegil vasakpoolset k2 1000 Geneka kaant müügiks vedeleb võiks teada andaOot, mida, panid külje maha ve?
Nu jah külg maas naq vanal mehel, nad panevad ju kahe liipri vahele ka metal plaadi, ja märjaga pole se just mugav , tagasi mõeldes krdi amatöör olen ikka küll aga Sun-Setis olin kohal ja isegi termikas vedas ennast välja ei hakanud seal miskit muusikali teemat halama vaid andis korraliku kontserdi
Tänud mõnusa ürituse eest, kiidusõnad korraldajatele!
Väike mure samuti. Kui keegi leidis paraadiplatsilt autovõtme koos puldiga (arvata on, et tõmbasin taskust lihtsalt välja), siis oleksin väga tänulik igasuguse info eest telefonil 5155177.
Keidu
-
- Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
- Tänanud: 3 korda
Väga lahe üritus ja supper hea korraldus. Tänud seltskonnale, kes orgunnisid
Väga võimas parraad oli. Alguses arvasin, et olen kusagil lõpus, kuid kui lõpetasime, siis vaatasin, et motikaid ikka tuleb ja tuleb juurde. Pole midagi üelda, kui ,et väga hästi korraldatud sündmus ja kõigile korraldajatele 5+.
Aga, kui oleks võimalik, siis sooviksin pilte ka. Vb. keegi tegi seal ja on kusagile need ülesse riputanud või riputab, siis võiks kusagile siia ülesse link'i/linki'd panna. Oleks väga tänulik.
Tervitaksin ka omalt poolt kõiki paraadil osalenud tsiklimehi ja naisi. Paraadi kohta ainult häid sõnu öelda, taaskord väga hea korraldus
ja ka ilmataat andis oma soosingu siiski viimasel hetkel hoolimata sellest, et veel hommikul ei olnud teada milliseks see ilm siiski kujuneb.
Sellist suurt hulka rattaid näha taaskord Pärnus oli igati tore ja hea meel selle üle, et hooaja avamine Pärnus aina populaarsust kogub.
Ka Sunseti afterpartil sai kohal viibitud ja peomeeleolu seal oli mäletamist järgi nagu SunSeti hiilgeaegadel
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Tore üritus oli kogu see hooaja avamine.
Tänud ja tervitused kõikidele sõpradele ja tuttavatele
Panin väikese fotoka nipukatega lenksu külge ja salvestasin terve teekonna rattalt.
Kui põnev see nüüd on aga... Eksperiment ikkagi
Esimene osa paraadist siin:
Ülejäänud osad üritan homme üles laadida.
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
elusalt kodus tagasi,paraadirivi oli ikka päris pikk,palju tsikleid kokku tuli keegi teab ?
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
Paistab et paraadile tuldi ka oma neljarattalise sõbraga
http://fotoalbum.ee/photos/kareelius/68410307/
Gnat kirjutas:Paistab et paraadile tuldi ka oma neljarattalise sõbraga
http://fotoalbum.ee/photos/kareelius/68410307/
Kahtlen , sest mõni autojuht keeras totaalselt paraadil sõidu käigus ees olevate ratastele ette ja mõni rattur sirutas jalagi välja ,et otsa ei sõideta
Kah kodus lõpuks.
Tänud korraldajatele järjekordse õnnestunud avamise eest.
Tänud ka KLAN MC vendadele, kes täna mu tsiklile särtsu andsid ja tänu kellele ma koju jõudsin. Eks teinekord tulen õlledega.
Lõpp hea, kõik hea. Kukkumisteta hooaega!
PS! Tervitused ka Andrusele, kes Tallinnast ühissõidu eesotsas asja korraldas ja järjekordselt sõidu mugavaks ja meeldivaks tegi!
-
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
street1 kirjutas:Gnat kirjutas:Paistab et paraadile tuldi ka oma neljarattalise sõbraga
http://fotoalbum.ee/photos/kareelius/68410307/Kahtlen , sest mõni autojuht keeras totaalselt paraadil sõidu käigus ees olevate ratastele ette ja mõni rattur sirutas jalagi välja ,et otsa ei sõideta
Juhte on igasuguseid aga eks ta natuke paraadil osalejate süü ka. Tekkis ju paraadi käigus päris suuri auke rivisse. Ju siis kuskilt ristmikult ta sinna vahele lipsaski. Igal ristmikul ju turvat ei olnud. Aga võib-olla oli autojuht hinges tsiklimees ja tahtis ka seda rõõmu meiega jagada
Korraldajatele tänud iga aastaga aina parema korraldusega läbiviidava ürituse eest. Väike kriitika ka tuleviku kvaliteedi tõstmiseks. Politseitsikkel peaks ees esialgu aeglasemalt sõitma. Kesklinnas oli kõige rohkem pealtvaatajaid, kuid seal oli paraadi alguses kiirus kõige suurem ja inimesed, kes tulid tsikleid nautima, ei saanud seda ilmselt 100 %. Paraadil ju alati väike šoumoment juures. Korralik kolonn moodustus alles Riia mnt ja Kastani tn ristmikul. Seda on näha ka foorumisse lisatud videol.

Paar pilti teemal "Motojõgi Pärnus":
http://www.flickr.com/photos/43556057@N ... 4167/show/
Paraadi algusest jäi kaamera ette episood, kui keegi kaasbiker oma seljakoti ära kaotas
Näha siin:
(0:43)
Loodame, et luud-kondid terved
Irvitada pole siin midagi, aga ehk on selles midagi õpetlikku. Vastutame oma seljakoti eest ju isegi siis, kui too kinni hoida ei märka...
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
Kõik "Pärnu Motohooaja avamised" ära käidud ja võib julgelt öelda, et tase tõuseb iga aastaga.
Ka seekord olid korraldajad väga hea ürituse orgunninud. Kiitus.
Edu ja häid mõtteid edaspidiseks.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ma ei tea kas ma olen pime või - ei näinud et kuskil midagi / kedagi maha kukkunud oleks?
mis ajahetkel see seal täpselt juhtus?
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Rüütli tänavale pudenenud valge karvase naistekinda korjasin ka üles. Kui keegi puudust tunneb, andke teada.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Pudenemine on videos ca 0:43, mõned read eespool, vasakul. Punane jope, must kiiver. Peale seda pandi hetkeks liikunine kinni, aga ta sai suht kiirelt rattale tagasi. Ilmselt lubati liikuma ja mees andis gaasi...
Piipz kirjutas:ma ei tea kas ma olen pime või - ei näinud et kuskil midagi / kedagi maha kukkunud oleks?
mis ajahetkel see seal täpselt juhtus?
sinust tükk maad eespool, sellepärast sa ei saanudki näha
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
sorry et ei täpsustanud, jambolaya, ma mõtlesin praegu videot
Normaalne!
Paraad - OK. Üle kupli annaks ainult nendele napakatele, kel vanust peaks juba piisavalt olema, aga ikka veel ei tea, et paraad EI OLE trikitamise koht..
Pidu - OK. Kuigi peole sai mindud suht eelarvamusega. Teenindav personal sai ilusti hakkama, aga osaliselt tänu asjaolule, et Sun-Setis oli vist palju vähem rahvast kui eelnevatel aastatel Kuursaalis.
EMCA kirjutas:Igale paraadilisele kingituseks Velt Motocenter "200kr Boonuskaart". Kohtume Marko Rohtlaane ja Hanno Veldiga.
Kuidas see kaart küll toimima peaks? Või neid jagati? Või piisab, et ma ronin kohale ja nõuan oma õiguseid?
-
- Tänatud: 12 korda
Peab ühinema eelkõnelejate kiidusõnadega.
Paraad oli super jah. Samas sellise rataste hulga juures on juba tõenäosusteooria järgi võimalus, et mõni "äge mees" hakkab paraadil esinema. Enda juures paistis küll kolonn ideaalne, et kohati lausa trammi mängiti, et nii täpselt eelmise rattajäljes sõideti
Omaette huvitav oli pärast peokohale ligipääs leida Suured aiad ees ja ainumas aiaaugus kah keelumärk ees. Mitmenda ringiga tulles olid aga mõned ratuurid sealt sisse sõitnud, ning siis arvasin, et olen ise ka nii äge ja uhan keelumärgi alt sisse
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
mufista kirjutas:Pidu - OK. Kuigi peole sai mindud suht eelarvamusega. Teenindav personal sai ilusti hakkama, aga osaliselt tänu asjaolule, et Sun-Setis oli vist palju vähem rahvast kui eelnevatel aastatel Kuursaalis.
Kella 22 kandis kohale jõudes oli Sunset muutunud juba hapnikuvabaks kohaks, lisaks iga kolmas lugu Koit Toome või Lady Gaga eriti ei erutanud, seega suundusime pärast paari drinki tagasi Strandi, mille (hea õhustusega) klubis esinesid tol õhtul rokitädi Kitto ja hiljem Toe Tag. Seega ikkagi igati korda läinud õhtu. Järgmisel hommikul sai promilli-batsillid saunas välja aetud, nii et tagasisõit oli juba päikseline ja puhas luksus. Ulila kandis tegi motopolitsei ka tublilt oma tööd.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.