õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
0zzY kirjutas:kes teab, äkki teal on face kontroll!?
Ah mida sa häbened. Jälgi teemat, ole õigel ajal õiges kohas ja keegi ei sunni sind kiivrit eemaldama, kui sul tõesti nii kole nägu on.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
Päike paistab, ilm ilus.....läheks teeks tiiru kuskil?
Müüsin oma Z´i maha, hetkel Versysega......nii, et tempo tuleb aegalasem, kui tavaliselt.
teeks mingi 1600 ttü raamatukogu juures? aga hoiatan ette, et kuna olen saarelt pärit siis ümbruskonna teesid eriti ei tunne ja liidrirolli ei vöta
nooh..esimene variant ttü parkla, kellaaeg võiks isegi varajasem olla( kui inimestele sobib)....suund Paldiski poole.
Teine variant , jägala juga- kaberneeme jne.( loodetavasti keegi jagab rohkem seda kanti)
või niisama tiirutada viimsi-lepneeme kandis.
korben kirjutas:Päike paistab, ilm ilus.....läheks teeks tiiru kuskil?
Müüsin oma Z´i maha, hetkel Versysega......nii, et tempo tuleb aegalasem, kui tavaliselt.
Oli siis vaiksem sõit? 50+ km/h , kurjam , minu nv läks täitsa nahka, tervis ütles täitsa üles ja veetsin kolm päeva valgekitlite pingsa järelvalve all aga loodan , et 2-3 päeva pärast võib juba ka tsikliga sõita
tel.56 452 700
Kuna täna on viimane meeldiv sõiduilm sel aastal, siis peaks veits tiirutama. Homsest tuleb lörtsi ja muud sodi taevast alla, temperatuur kisub isegi alla nulli: lubati ju külma suve tuhapilve paistel.
Stardiks 18:02 TTÜ eest?
ei tea kas jäin hiljaks vöi ei tulnud kella-aja väljahöikaja ise kohale? igastahes paari hilinejaga sai väheke pirita ja viimsi kandis tiirutatud
ma sinna ei jõudnudki, aga sai oma sõidud siin veel õhtupimeduses tehtud .. suht hea ilm isegi õhtu kohta täna..
tel: 56622443
Kuna siin oli täielik vaikus ja ka kohapeal mingit liikumist ei olnud, siis 18:03 põristasin Nõmme mäest üles. Läbikülmununa jõudsin koju, kuid bensiini sai ikka korralikult põletatud!
-
Teema algataja
Jätsin minagi eile oma trenni vahele, et sõidus osaleda ja vaadates tänast ilma ei kahetse. Oli tore.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Krt eile õhtul võtsin pinlocki küljest ära ja panin valesti tagasi.
Täna hommikul oli aga nii külm, et visiir läks uduseks ja pidin lahti tegema.
Päris tore on maikuus tööle sõita, kui lund näkku sajab
kuda täna oleks sõiduga.oleks keegi huvitatud.näiteks laagri statoil 19,00.
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Teeks siis ühe laheda sõidu, kus kõik rattad kokku tuleks, mitte plastikud 200km/h Pärnu maanteel
Cyberdyne kirjutas:Teeks siis ühe laheda sõidu, kus kõik rattad kokku tuleks, mitte plastikud 200km/h Pärnu maanteel
plastikud sõidavad aeglasemalt ka , kui 200km/h, isegi Pärnu maanteel
tel.56 452 700
Nüüd võib iga tänane osaleja ka mainida kus ja kellega ta sõitis Laagris läks grupp suht laiali.
Mina siis liitusin laagri-viru-viimsi pundiga. Väga lahe ja tänan ka omalt poolt.
Motorized kirjutas:Nüüd võib iga tänane osaleja ka mainida kus ja kellega ta sõitis
Laagris läks grupp suht laiali.
Mina siis liitusin laagri-viru-viimsi pundiga. Väga lahe ja tänan ka omalt poolt.
Kahju, et me ei suutsime oma chopperiga teiega koos sõita - kaotasime teid Pärnu mntl kino Kosmose kõrval. Mina niimodi ei suuda sõita - autode vahel, 80 km/h linnas ... Liiga kiire olete
Liitusin tallinn - tuhala ringiga
oli päris lahe koju jõudsin siis 100km ees
Kas keegi pühapäeval Tallinnas pundiga kuskil lõunapaiku kruisama läheb ? Paneks ka "tule kolvi peale" Linnavahel küll "töristada" ei viitsi
-
Teema algataja
Ma liituks ka pühapäeval, kui ilma on.
Mõte oleks näiteks Kaberneeme sadamas ära käia, juua väike kohvi/tee?
Et siis võiks 12-12 30 vahel helistada ja kokku leppida,kui ilma on ! Võiks jah linnast väljas kruiisitada ! 5038978