Karburaatoriga Abi!

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Re: Karburaatoriga Abi!

Lugemata postitus Postitas miilits »

Minu oma tegi talvel külmaga garaazis sama pulli, kuna ma aga teadsin, et selle masina ujukinõeltel on "parim enne möödas", siis ei hakanud torkima, kuid minu vilets kogemus ütleb, et seda tüüpi ujukinõelte pidama saamine naljalt ei õnnestu, olen ka paari asjatundjaga konsulteerinud ja nagu ütlesin, ajan praegu asju, et uusi tellida, muide võin öelda, et nende hinnad on vastavalt pakkujatele seinst seina. Kui Sa minu juttu ei usu, siis võin kohtumisel või privas täpsemalt seletada, muidu hakatkse jälle naerma, et "miilits" ajab järjekordselt lolli juttu.Mul on üks mõte nende nõelte parendamiseks, kuid enne ei julga ma seda ette võtta, kui uued nõelad paigas ja vanad vedelemas. Väikseks hoiatuseks ütlen, et kui juhtub veel nimetatud jama korral mõni sisselaskeklapp lahti olema, mis on kannis tõenäoline, siis võid ka mõne klapi kõveraks saada või siis õige õhupuhastaja korral saab küte voolata seda kaudu karteri tuulutusest lisaks, st. õli tasapind kasvab, kuid see on lurr.
Muide sarnast uputamise jura nägin ka ühel Honda'l suurte külmadega, karbusside päritolu pole selle masinal uurinud, kuid täna peaks teine mulle silma alla jääma. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”