Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

mofomofo

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

oxide kirjutas:
Nuki kirjutas:

miks nad siis mind juba lauluväljaku juures kinni ei pidanud üldse vaid alles siis, kui ma tanklasse läksin, siis ütlesid, et tahtsime näha, mis sa veel teed. :wack:

see on küll nõme,et niimoodi järgi sõidavad pikalt.sellise tehnikaga saaks kõik bikemehed trahvi. :wack:

Ei imesta millegi üle, see pole sugugi mitte esmakordne case, kui sellisest käitumisest kuulen.[/quote]
Mustad 3-sed bemarid on JuPo meeskond. Nad ei ole kunagi üksi ja nad ootavad alati, et sa midagi teeksid. Kui 80kmph linnas pole nende jaoks veel piisavalt põnev, siis nad tavaliselt sõidavad sul järel kuni sa oled neile selgelt väljendanud, et ärge tilbendage sabas või sa kaod kusagile pisikese elurajooni sisse. Esimesel juhul saad sa selle peale kohe värvimuusikat ja tulevad niisama kiusama. Ühe korra olen ma pääsenud küsimusega "kas külm ei ole või?" ja ülejäänud korrad on alati "paremini" läinud.

Ehk omakorda. Kui kellelgi tekib idee, JuPoga võidu sõita, siis tuleb arvestada sellega, et see ei ole mitte lihtne 3-ne vaid 3-lidrane ja neliveoga. Lisaks on kusagil üsna lähedal ka teine samasugune ja kui ilm on kuiv, siis ka vähemalt üks motopolitseinik. Päris kõva mees peab olema, et nende eest plehku panna. Pigem ei soovita katsetada.[/quote]

Lisaks võiks sellega arvestada et sellel BMW-l on 170+ kw-d :!:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”