Fleim: politsei eest ära sõitmine

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

-PitBull-

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

oldmaniac kirjutas:

Mulle jäi kunagi näppu paar aastat vana Politseiameti sise-korrespondents, mis tekitab ehk huvitava vaatenurga sellele teemale: Sõidukile peatumismärguande andmine.

Olen mõelnud ka seda peatumismärguande asja katsetada, kui võimalus tekib, aga vist jätan siis igaksjuhuks vahele :mrgreen:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

groundzero

Lugemata postitus Postitas groundzero »

Ma sattusin ükskord vist pokkeri mängijast mentide peale :D Autoga sõitsin ja turvavöö oli lahti... Kurvi taga oli MENT!!! tõmmati kohe maha, olin igati viisakas, ütlesin et just hakkasin sõitma, näitasin veel temp näidikut, mootor oli "leige" täitsa mõistvad olid jne, kutsusid autosse ainult. Noh olukord tundus soodne ja võtsin kiirmenetluse :D Kurat ei mäleta enam täpselt, aga vist oli 2400 ja vb mõni kroon veel (Y) Aasta oli kindlasti puhas leht olnud... Oleks pidanud foldima selle kiirmenetluse raisk :D Aga eest sõitmise kohta, mina see aasta sõiduautolt eest ei sõidaks veel. Üldise suhtumise asjasse saab eelnevast lausest välja lugeda :D EDU!

Kasutaja avatar

Schizo
Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Schizo »

Pole päris nagu eest ära sõitmine, aga peaaegu :)
Täna sain siis ka politsei autosse istutud. Asi oli selline, et politsei oli eravärvides musta bmw'ga mulle lauluväljaku üleval mäe peal vastu tulnud ning ja ümber keeranud, kuna mu hoog oli natuke suur. Poisid sõitsid lihtsalt mul sabas ( marsruut siis Narva mnt-Petrooleumi-Tuukri-Ahtri-Mere pst-ja siis Soo tn ja Põhja pst nurgal keerasin Nestesse tankima). Seal tankuri juurde seisma jäädes keerasin nad risti mulle ette ja nägin neid esimest korda. Peale tankimist autosse istudes rääksid nad siis oma loo ära ja näitasid ka terve tee videot, mis ma olin teinud jne jne. Trahv tuleb kuu aja pärast, aga selle eest, et tuukri tn foori tagant lahkudes ületasin kiirust. Küsisin seal autos istudes ja aega parajaks tehes ( kuna neil sai printeril aku tühjaks ja ootasime teist ekipaaži, kes laadija tooks ), et miks nad siis mind juba lauluväljaku juures kinni ei pidanud üldse vaid alles siis, kui ma tanklasse läksin, siis ütlesid, et tahtsime näha, mis sa veel teed. :wack:

Never ride faster than your Angel can fly!

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

Nuki kirjutas:

Täna sain siis ka politsei autosse istutud. Asi oli selline, et politsei oli eravärvides musta bmw'ga mulle lauluväljaku üleval mäe peal vastu tulnud ning ja ümber keeranud, kuna mu hoog oli natuke suur. Poisid sõitsid lihtsalt mul sabas ( marsruut siis Narva mnt-Petrooleumi-Tuukri-Ahtri-Mere pst-ja siis Soo tn ja Põhja pst nurgal keerasin Nestesse tankima). Seal tankuri juurde seisma jäädes keerasin nad risti mulle ette ja nägin neid esimest korda. Peale tankimist autosse istudes rääksid nad siis oma loo ära ja näitasid ka terve tee videot, mis ma olin teinud jne jne. Trahv tuleb kuu aja pärast, aga selle eest, et tuukri tn foori tagant lahkudes ületasin kiirust. Küsisin seal autos istudes ja aega parajaks tehes ( kuna neil sai printeril aku tühjaks ja ootasime teist ekipaaži, kes laadija tooks ), et miks nad siis mind juba lauluväljaku juures kinni ei pidanud üldse vaid alles siis, kui ma tanklasse läksin, siis ütlesid, et tahtsime näha, mis sa veel teed. :wack:

see on küll nõme,et niimoodi järgi sõidavad pikalt.sellise tehnikaga saaks kõik bikemehed trahvi. :wack:

Kasutaja avatar

zirocool
Tsikkel: cbr 919, cbr954

Lugemata postitus Postitas zirocool »

suht koomiline küll ikka :D:D
proovi siis läbi linna sõita nii et kordagi midagi ei riku :D

Kasutaja avatar

andrezoo9
Tsikkel: S1000RR

Lugemata postitus Postitas andrezoo9 »

njah politse tahab rohkem teenida lihtsalt midagi pole öelda selle peale!!!Las siis nöörivad veel neid kes ära nende eest ei sõida kui nii edasi läheb siis hakkavad vist kõik peatumismärguannet eirama!!!

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Nuki kirjutas:

siis ütlesid, et tahtsime näha, mis sa veel teed. :wack:

Kõigepealt ületad väheke kiirust, siis sõidavad järgi lootes suuremat numbrit saada ja näiteks saavadki oma suurema numbri kätte, aga samal ajal juhtub misiganes õnnetus ja paned korraliku paugu. Siis öeldakse ka, et tahtsime näha, mis sa veel teed :mrgreen:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

LM
Tsikkel: CBR1000F & HD Softail

Lugemata postitus Postitas LM »

oxide kirjutas:
Nuki kirjutas:

see on küll nõme,et niimoodi järgi sõidavad pikalt.sellise tehnikaga saaks kõik bikemehed trahvi. :wack:

tuttav teema.
paar aastat tagasi oli sama juhus soomes. miski hall RS skoda hakkas kiirteel järgi pressima. tekkis sportlik hasart, et vaatame ,skoda, kui pikalt järgi tuled. tuli 3,2 km , siis pani vilkurid tööle. pakkusid ka videot näha ja puha. olid möötnud keskmiseks kiiruseks 153 km/h. need numbrid mis kviitungile kirjutati ei tekitand enam yldse hasarti :oops:

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Nuki kirjutas:

Kas nii tohib teha. Ma olen nagu kuulnud, et ei tohi. Trahvi tohib selle pärast miks nad hakkasid sul järgi sõitma. Sest see kuulub juba natuke jälitus tegevuse alla ja selleks on luba vaja. Isegi küsiks asjatundja abi siinkohal. Sest teekond tundus päris pikk. Õige info korral vaidlustaks trahvi.

Kasutaja avatar

Qunts
Tsikkel: Kawasaki

Lugemata postitus Postitas Qunts »

Mul ka oleks vaja teada, minul täna sõideti järgi nii umbes kaheksa km ja siis said radarisse. Ei taha nagu täpsemalt kirjeldada, kuna mendid loevad ka seda foorumit. :oops:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Te siis arvate, et need eravärvides autod on põõsas kükitamiseks ostetud? :D

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Eks sõltub kirjutatud nr.
Kannatab võibolla vaidlustada kogu teema.
Oleks üks väga huvitav juhtum.
Jälitus tegevuseks käivad vähe teised nõuded ja seadused.

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Mul oli ka selline juhus, et teatud sinist tooni Škoda sõitis maanteel sabas, kui ma kiirendasin baigile kohase kiiruseni, oli ikka sabas... Pärast kui mööda läks, uurisin, ei olnudki patrull, vaid samasugune, ainult eraisiku auto. Isegi tulukesed olid võres olemas, kuid need olid mingid krdi udukad :wack:

Viimati muutis Panthera, 25 Apr 2010, 00:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Qunts
Tsikkel: Kawasaki

Lugemata postitus Postitas Qunts »

Primo kirjutas:

Te siis arvate, et need eravärvides autod on põõsas kükitamiseks ostetud? :D

miks peaks eravärvides auto sõitma pikkalt järgi ja vaatama millega tegeled? see on ju maksumaksja raha mida raisatakse ja kulutatakse politsei resursse !!! mina võttan kolmapäeval ühendust HR Sirgiga ja räägin hetkel käimas olevast kahest asjast, ei mõtlegi lampi maksta !!!

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Aga miks ei või sõita? Äkki sõidab sama marsruuti lihtsalt ja tema tegevus ongi liiklusjärelvalve. Seega võib ta ka sinu järgi valvata, et sa midagi rumalat ei teeks. Ja kuna siin mitu inimest juba oma võimeid suutnud neile demostreerida siis ju politseinikud teevad oma tööd õigesti.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

mux2hot
Tsikkel: VFR800

Lugemata postitus Postitas mux2hot »

oxide kirjutas:
Nuki kirjutas:

miks nad siis mind juba lauluväljaku juures kinni ei pidanud üldse vaid alles siis, kui ma tanklasse läksin, siis ütlesid, et tahtsime näha, mis sa veel teed. :wack:

Ei imesta millegi üle, see pole sugugi mitte esmakordne case, kui sellisest käitumisest kuulen.

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

mux2hot kirjutas:
oxide kirjutas:
Nuki kirjutas:

miks nad siis mind juba lauluväljaku juures kinni ei pidanud üldse vaid alles siis, kui ma tanklasse läksin, siis ütlesid, et tahtsime näha, mis sa veel teed. :wack:

Ei imesta millegi üle, see pole sugugi mitte esmakordne case, kui sellisest käitumisest kuulen.

Mustad 3-sed bemarid on JuPo meeskond. Nad ei ole kunagi üksi ja nad ootavad alati, et sa midagi teeksid. Kui 80kmph linnas pole nende jaoks veel piisavalt põnev, siis nad tavaliselt sõidavad sul järel kuni sa oled neile selgelt väljendanud, et ärge tilbendage sabas või sa kaod kusagile pisikese elurajooni sisse. Esimesel juhul saad sa selle peale kohe värvimuusikat ja tulevad niisama kiusama. Ühe korra olen ma pääsenud küsimusega "kas külm ei ole või?" ja ülejäänud korrad on alati "paremini" läinud.

Ehk omakorda. Kui kellelgi tekib idee, JuPoga võidu sõita, siis tuleb arvestada sellega, et see ei ole mitte lihtne 3-ne vaid 3-lidrane ja neliveoga. Lisaks on kusagil üsna lähedal ka teine samasugune ja kui ilm on kuiv, siis ka vähemalt üks motopolitseinik. Päris kõva mees peab olema, et nende eest plehku panna. Pigem ei soovita katsetada.

Kasutaja avatar

mofomofo

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

oxide kirjutas:
Nuki kirjutas:

Ei imesta millegi üle, see pole sugugi mitte esmakordne case, kui sellisest käitumisest kuulen.[/quote]
Mustad 3-sed bemarid on JuPo meeskond. Nad ei ole kunagi üksi ja nad ootavad alati, et sa midagi teeksid. Kui 80kmph linnas pole nende jaoks veel piisavalt põnev, siis nad tavaliselt sõidavad sul järel kuni sa oled neile selgelt väljendanud, et ärge tilbendage sabas või sa kaod kusagile pisikese elurajooni sisse. Esimesel juhul saad sa selle peale kohe värvimuusikat ja tulevad niisama kiusama. Ühe korra olen ma pääsenud küsimusega "kas külm ei ole või?" ja ülejäänud korrad on alati "paremini" läinud.

Ehk omakorda. Kui kellelgi tekib idee, JuPoga võidu sõita, siis tuleb arvestada sellega, et see ei ole mitte lihtne 3-ne vaid 3-lidrane ja neliveoga. Lisaks on kusagil üsna lähedal ka teine samasugune ja kui ilm on kuiv, siis ka vähemalt üks motopolitseinik. Päris kõva mees peab olema, et nende eest plehku panna. Pigem ei soovita katsetada.[/quote]

Lisaks võiks sellega arvestada et sellel BMW-l on 170+ kw-d :!:

Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

Eraauto sõitis mulle väikese punase Škodaga järgi ei tea kui kaua.. Märkasin vabakalt männiku poole pöörates, et mingi masin sabas. Pöörasin väikeste tänavate vahele.. Samas üsna hoogsa sõiduviisiga, veendumaks et ta mind jälitab. Kurvid muutusid üha kiiremaks ja järsemaks. Lõpuks kiirendas masin mulle kõrvale ning kõrvalistmelt mingi mees näitas oma töötõendit.. nagu filmis. Mina siis tol korral ei olnud tsikliga, vaid autoga ZAZ. Peatusin ning läbirääkimised algasid.

Ütleisd et ma ei näidanud 8 korda suunda VASAKULE - ja et nad mind juba ca 30min "jälitavad" Nii et, võivad vabalt kontrolli mõttes ("mida ma veel teen") jälitada. Tuligi välja et vasaku suunatule pirni pesa oli oksüdeerunud. Ei toiminud. Trahvi ei tulnud. Tsiklil on samuti pikalt järgi "jõlkunud" - ning peatatud küsimuse pärast "kas sul külm pole sõita?"

Üldiselt teemasse siis niipalju et.. kw piirangu eiramise pärast on mõne aasta jooksul kokku väga palju aega ja raha kokku hoitud.
Tänaseks on päris A-kat olemas. ning tõenäoliselt ei teki tulevikus vajadust politseid eirata.

Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Kasutaja avatar

Thesaarlane

No siis on ju lihtne politseil raha teenida.
Kui kõik see on lubatud, siis võiks politsei ÜKSKÕIK kelle järgi hakata sõitma. Ning olen kindel, et 99% inimestest ikka mingi pasaga hakkama saab kuskil ja ongi disko ning paberilitakas käes.
Paljud lähevad juba sellepärast liikluses sapsu täis, et politsei sõidab järgi, krt kas ma tegin midagi valesti. Ja siis hakatakse rohkem peeglisse jälgima kui teed.
Ja nii on lihtne vigu teha.
Nagu siin keegi mainis: sellise moega hakkavad paljud proovima, eest ära sõita.

Nation

Lugemata postitus Postitas Nation »

Pole niiisuuurrt sigadust veel teinud ,et lausa eest peaks ajama, kuid...kui selline olukord peaks tekkima siis... ex elu näitab :roll:
Ma üldiselt kaldun diskussiooni ja füüsilise kontakti poole (togi)

Viimati muutis Nation, 25 Apr 2010, 13:13, muudetud 1 kord kokku.
Sinujaoks on see karneval ... neeger!
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Minupärast sõitku mul paljutahes järgi (ei ütle, et ma kõige seaduse kuulekam olen, aga proovin vähemalt täita igal võimalusel). Ongi hea, kui sõidetakse, sest vahepeal näen ikka liikluses igasuguseid lollusi, et endalgi hakkab hirm. Ma ei usu, et politsei sind kohe kinni peab, kui sul 51kmh on asulas. Eks sa pead ise ka põhjust andma ja sellepärast jälitavadki, et leida rohkem vigu sinu sõidustiilis ja siis pärast sind nö "parandada". Minuarust ongi hea, kui neid "lolle" trahvitakse, kes seaduseid ei tunne. Võibolla jääb selle tegevusega vähemaks igasuguseid hooletusest tekkinud avariisid (Näiteks kui politsei sõidab mingi autojuhi järel ja see kõrvalt teelt välja sõites keerab mootorratturile ette tekitades liiklusohtliku olukorra, siis ma arvan, et iga mootorrattur tahaks seda autojuhti karistada. Kui politsei näeb seda situatsiooni, siis on võimalus, et autojuhti kutsutakse korrale vms).
Pikk jutt **** jutt. Kokkuvõttes teeb politseid oma tööd, milleks on liikluse ohutumaks muutmine. Kui keegi sai lahtise turvavöö eest trahvi siis kahju küll, aga järgmine kord ehk on meeles siis see kinni panna. Pole mõtet halada ja politseid oma vigades süüdistada.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

Thesaarlane

Nõustun, et politsei teeb oma tööd ja teem "meie kõigi" elu paremaks. Kuid paljudel juhtudel ma kujutan ette toob just politsei selle vea esile, sest inimene ( eriti olen täheldanud nais juhid, ei pea silmas kõiki ) lähevad eriti sapsu täis ning tahest tahtmata kutsub just see esile vigu.
See sarnaneb olukorraga vene ajast ( ise veel noor, kuid on räägitud ), et õpetaja tuleb sinu korvale ning vaatab, mida teed ja kui juhtus mõni viga sisse tulema siis said joonlauaga mööda näppe või kõrvu. Nõustun ka see karistatav õppis ka oma veast ja järmine kord on meeles, et sai vastu näppe selle eest, kuid kui sa teed palju vigu ja saad vastu näppe selle eest, see tekitab sinu viha ning tekib himu kättemaksule.
Just see kartus karistuse ees tõmbab valvsuse alla ja vead tulevad, kui tavaolukorras neid ei oleks tulnud.
Ma kujutan ette, kui minul sõidetakse järgi ütleme nädalas korra ja saan mingi apsaka eest lipaka kätte ( hoiatusi ei tehta enam, sest "vigu" liiga palju juba )
siis järgmine nädal peeglisse vaadates ja sealt sõbrad politseinikud leides ütlen endale kiivrisse "minge te ka v***u" ja lasen eest ära.
Ja ma kujutan ette, et ma ei oleks ainus. Nagu siis teemastki leida võib.

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

politsei on vaenlane, kes on seadustanud maanteeröövimise, töö mida ta teeb on tehtud valesti ja kahjulik, ma taluks hea meelega kaks korda rohkem lambaid liikluses, kui selle eest saaks kaks korda vähem politseid. Ma ei sõida neil eest ära, sest pole endas nii kindel aga igatahes elan kaasa kõigile kes seda suudavad või suutnud on.

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

rattaletõmmatud kirjutas:

politsei on vaenlane, kes on seadustanud maanteeröövimise, töö mida ta teeb on tehtud valesti ja kahjulik, ma taluks hea meelega kaks korda rohkem lambaid liikluses, kui selle eest saaks kaks korda vähem politseid. Ma ei sõida neil eest ära, sest pole endas nii kindel aga igatahes elan kaasa kõigile kes seda suudavad või suutnud on.

Oh sa vaeseke, sul ikka nutmiseks padi on?

Kasutaja avatar

Thesaarlane

mx77 kirjutas:

Oh sa vaeseke, sul ikka nutmiseks padi on?

:mrgreen:

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

Ei ole. Aga nad on minus esile kutsunud töörahva õiglase viha rõhujate vastu, niiet kui keegi kavandab revolutsiooni või midagi või kasvõi politseikujulise nuku põletamist või mida iganes mis nad lõpuks siberisse või põrgu või kuhu iganes deep sita sisse saadaks, siis olen käsi :D

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ma üritan nuputada mis tüüpi downi tõbi sul võib küll olla. Pollaritega mitte tülliminekuks ei ole ju palju vaja: võimet eristada kolme värvi, võimet ajada numbrid mida seier näitab kokku numbritega latakatel tee ääres, võimet kasutada seda kangi, mis paneb lõbusad oranzhid tulukesed vilkuma ja siis veel mõned, mis on väikeses raamatukeses kirjas.

Kasutaja avatar

Sebastian
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sebastian »

mx77 kirjutas:

Ma üritan nuputada mis tüüpi downi tõbi sul võib küll olla. Pollaritega mitte tülliminekuks ei ole ju palju vaja: võimet eristada kolme värvi, võimet ajada numbrid mida seier näitab kokku numbritega latakatel tee ääres, võimet kasutada seda kangi, mis paneb lõbusad oranzhid tulukesed vilkuma ja siis veel mõned, mis on väikeses raamatukeses kirjas.

Ega muidugi, maailm ongi ju nii lihtne ja mustvalge :wack:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ei ole. Aga nad on minus esile kutsunud töörahva õiglase viha rõhujate vastu, niiet kui keegi kavandab revolutsiooni või midagi või kasvõi politseikujulise nuku põletamist või mida iganes mis nad lõpuks siberisse või põrgu või kuhu iganes deep sita sisse saadaks, siis olen käsi :D

Aga miks sa ootad, kuni keegi seda teeks? Kui sa oled vihane töörahvas, siis tegutse!

Challenge the Adventure.Ride The World
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”