Voolik vajab peniabi

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
voolik
Kontakt:

Voolik vajab peniabi

Lugemata postitus Postitas voolik »

Ma väga õudselt vabandan, et ma siia oma appikarje üles panen...isandad moded veivad selle vabalt era kustutada.....ent ometi...kuna mul hakkab tekkima kolossaalset laadi vanadusnõtrus, siis mul on nüüd väga vaja taksikoera kutsikat...siledakarvalist....äkki kellelgi on mõni üle? Asi selles, et ma ei taha väga palju maksta ka eksole...sestap ma koerte foorumites aint ajasin silmi punni, aga kaeblesin sealgi....seega ei pääse keegi jajah minu vigisemisest.....noh ma olen siis nüüd ära põhjendand ka selle MIX ma ka siia kirjutasin! vot....mai tea kas ma õigesse kohta selle kirja nyid postitan....st teema yldine peaks nigu enamv'hem sobima ju.....et muud midagi..ja veelkord sorry, et bikerisse oma häda kurdan:(

voolik@kurb.com
väga lugupeetav ja keigi lemmik
Voolik the Greatest!:P

kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)

kuger

taksit pole, resiiver on

Lugemata postitus Postitas kuger »

ma ei taha mingit asjatut loba ajada, aga hooolimata sellest, et taksi on mõnusalt väike variant jamidaiganes siis vananedes ta muutub tüütuks klähvijaks, sest tema väikesesse pähe ei mahu muutused, mis inimestele on tavalised (ka peremehe ootamatu garderoobi muutus..rääkimata uutest tuttavatest..). Mul on pakkuda asendusaine- resiiver (isetehtud retriiver- ema puhas rotveiler ja isa puhas labrador, kokku tuli täiesti tegus labrador, aga tõe huvides ei saa teda nimetada retriiveriks vaid pigem resiiveriks). koer on vaikne- haugub vaid tõesti võõra peale, armastab üle kõige maailmas autoga sõita, sõõb krõbuskeid, võib vabalt elada nii toas, kui õues, liiga sõbralik...miks loobun? pikk jutt, aga lähim põhjus mu korratus elus- lähen mõneks ajaks Indiasse ja teda ei saa kaasa võtta..
Ta on süsimusta värvi ja nimi on Neeger. 2,5 a vanust ja õpihimuline.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

ma tahaks kohe nähe kuda see elukas vooliku koju koos muude loomadega mahub :shock: belive me, taksi on ikka parem variant :D
Vahest sõidan ja teen asju.

Teema algataja
voolik
Kontakt:

eheeee! tead see on kena pakkumine kyll.....AGA! estex mul on vähe ruumi ja mai saa suurt koera võtta..teisex peab see pakutav koer KINDLALT olema ÄÄRMISELT lastesõbralik ja minu kassi ja kalade sõbralik kah.....

nii...siis vaat...mul ei ole autot ja mai plaani endale KUNAGI autot soetada...on m6ni asi mille juhtimisega ma toime ei saa..koba vist.....krõbikatega on nii...et ma oma loomadele äste korraliku toitu annan...seda tavalist poe kräppi mai anna....

AGA! kui kauax sa indiasse lähed muidu?...et pmst ma võin ta mõnex ajax võtta.....ja lisax tahan ma isiklikux igavesex penix ka peris tillukest kutsikat....et temaga KOOS kasvada....see ON oluline...lastekodust ei võeta reeglina suuri lapsi kah exole...ikka nagu imikuid tahetaxe:)PÄRIS KOERAX tahan ma ikkagi taxi! see on minu sissejuurdunud kiux...taksid on intelligentsed ja rõõmsad koerad....pealegi mulle meeldib jahil käia vahel ja taks on ju vaffa kaasa vetta:)...vot aga ajutiselt võin ma su koera kantseldada kyll...kui ta sallib põngerjaid:)

Teema algataja
voolik
Kontakt:

PS! piret...irvvv...nojah...ma plaanin endale siin sisalike ka soetada:)

kuger

see resiiver

Lugemata postitus Postitas kuger »

Indias olen 6 nädalat. Lapsi Neeger armastab (mul on üks). Aga ta on kohmakas. Mitte pahasti. Ma pigem ei tee Sulle tüli :)
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

voolk, äkki soetaksid endale maja, siis saaksid veel ka elevante, kaelkirjakuid ja muid vaffaid väikseid eksootilisi loomakesi enda hoole alla võtta :lol: aga sisalikke tahaks küll nähe... :shock:
Vahest sõidan ja teen asju.

Külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

mida tähendab kohmakas?...ja kui ta põngerjaid sallib siis on ju timmis:)....ei ausalt...ma võin võtta kyll:) see 6 nädalat pole ju mingi pikk aeg......et mõtle sellele:)....

Teema algataja
voolik
Kontakt:

sry unustasin sisse logida...et siis kylaline olin ma ise ikka

Teema algataja
voolik
Kontakt:

piret tead! mul on suisa looduspargi jagu ruumi vaja!...aga ei krt...mul on seda peni väga vaja noh! aidake siis head inimsed!

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Oi voolik kallis, juba sa näed, kuidas Steel tõttab angaarist püütud kassile plastilist operatsiooni tegema....
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Kas sa varjupaigast oled vaadand? Seal on terve hulk kutsikaid kellest kokkuvõttes kasvab põhimõtteliselt taks :)

henri7

Lugemata postitus Postitas henri7 »

kas sa Soovist ja/või Kuldsest Börsist oled vaadanud? Seal nad müüvad..kuigi jah hind on üpris soolane (700.-) :roll:

Panin ka numbrid, kui huvi peaks olema:

052 97 313 (hinda ple)
0 6355 228 (700.-)

Teema algataja
voolik
Kontakt:

ohoo...steelrider sina siin? sinusugust kassijõhkardit mai lase yhegi oma looma ligi...kuigi mu Ketzhupi tõid sa Tartust kenasti ära....a see oli ilmselt tänu Sturmile kelle ma äffardasin era gastreerida, kui mu ketsupil piax mõni viga olema.....

no limits vaata...ma tahan ENAMVÄHEM päris taxi...mitte siukest vanamutikoera:D...a no limits...kle oled sa ise käind seal varjupaigas? kust prsest sial need kutsikad tekivad? vot mai tea seda sisekorda seal exole....äkki on nagu TEGELT mingi PÄRIS ia asi leida võimalik? aga ma tahan MAX kolmekuust kutsikat.....tegelt mida noorem seda parem:D

henri7...thnx....ma vaatasin täna öösel ise ka..ja kirjutasin numbri yles...aga tänan igatahes, et vaeva viitsisid näha....sinna ma helistan kindlalt....kallist hinda pidasin silmas kutsikate pihta kes maxavad mitu kilo...vat krt NII loomaarmastaja ma ka ei ole vist:D....mul on plaan siin leeguan osta.....seega ma natike preega kogun pappi exole:D aga veibolla ma esialgu ostan opis paar gekot:)

Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

:) jah, räägiti et taksi polevat kuigi lastesõber.. sõbral pisike sile tumemust taksi kukub pisipõnnide peale pahandama vahest ikka :|
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Voolik, minu luure andmed räägivad, et Sul kutsikas olemas :wink: Mis masti? Male/Female? kuda kasvab? tuppa teeb? kas koolitust kah saab?
Ma ise kah koera omanik juba aastaid, sellest ka sihuke huvi.

Külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

sugulane just lasi enda oma magama panna :cry: kuna asi pidevalt haukus ja tegi pahandusi ,koolituses kah mingit kasu polnd.jube elukas oli aga kahju on ikkagi

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

külaline, mul kahju seda välja öelda, aga kui sinu sugulane lasi koera magama panna, kuna too haukus, siis on sellel sugulasel küll mütsi all miski fatal error. Ja nimetada koera "asjaks" paneb mind mõtlema teemal, et ütle mulle kes on su sugulane ja ma ütlen sulle kes oled sina :evil:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”