Voolik vajab peniabi
Moderaator: Moded
Voolik vajab peniabi
Ma väga õudselt vabandan, et ma siia oma appikarje üles panen...isandad moded veivad selle vabalt era kustutada.....ent ometi...kuna mul hakkab tekkima kolossaalset laadi vanadusnõtrus, siis mul on nüüd väga vaja taksikoera kutsikat...siledakarvalist....äkki kellelgi on mõni üle? Asi selles, et ma ei taha väga palju maksta ka eksole...sestap ma koerte foorumites aint ajasin silmi punni, aga kaeblesin sealgi....seega ei pääse keegi jajah minu vigisemisest.....noh ma olen siis nüüd ära põhjendand ka selle MIX ma ka siia kirjutasin! vot....mai tea kas ma õigesse kohta selle kirja nyid postitan....st teema yldine peaks nigu enamv'hem sobima ju.....et muud midagi..ja veelkord sorry, et bikerisse oma häda kurdan:(
voolik@kurb.com
voolik@kurb.com
väga lugupeetav ja keigi lemmik
Voolik the Greatest!:P
kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)
taksit pole, resiiver on
ma ei taha mingit asjatut loba ajada, aga hooolimata sellest, et taksi on mõnusalt väike variant jamidaiganes siis vananedes ta muutub tüütuks klähvijaks, sest tema väikesesse pähe ei mahu muutused, mis inimestele on tavalised (ka peremehe ootamatu garderoobi muutus..rääkimata uutest tuttavatest..). Mul on pakkuda asendusaine- resiiver (isetehtud retriiver- ema puhas rotveiler ja isa puhas labrador, kokku tuli täiesti tegus labrador, aga tõe huvides ei saa teda nimetada retriiveriks vaid pigem resiiveriks). koer on vaikne- haugub vaid tõesti võõra peale, armastab üle kõige maailmas autoga sõita, sõõb krõbuskeid, võib vabalt elada nii toas, kui õues, liiga sõbralik...miks loobun? pikk jutt, aga lähim põhjus mu korratus elus- lähen mõneks ajaks Indiasse ja teda ei saa kaasa võtta..
Ta on süsimusta värvi ja nimi on Neeger. 2,5 a vanust ja õpihimuline.
Ta on süsimusta värvi ja nimi on Neeger. 2,5 a vanust ja õpihimuline.
eheeee! tead see on kena pakkumine kyll.....AGA! estex mul on vähe ruumi ja mai saa suurt koera võtta..teisex peab see pakutav koer KINDLALT olema ÄÄRMISELT lastesõbralik ja minu kassi ja kalade sõbralik kah.....
nii...siis vaat...mul ei ole autot ja mai plaani endale KUNAGI autot soetada...on m6ni asi mille juhtimisega ma toime ei saa..koba vist.....krõbikatega on nii...et ma oma loomadele äste korraliku toitu annan...seda tavalist poe kräppi mai anna....
AGA! kui kauax sa indiasse lähed muidu?...et pmst ma võin ta mõnex ajax võtta.....ja lisax tahan ma isiklikux igavesex penix ka peris tillukest kutsikat....et temaga KOOS kasvada....see ON oluline...lastekodust ei võeta reeglina suuri lapsi kah exole...ikka nagu imikuid tahetaxe:)PÄRIS KOERAX tahan ma ikkagi taxi! see on minu sissejuurdunud kiux...taksid on intelligentsed ja rõõmsad koerad....pealegi mulle meeldib jahil käia vahel ja taks on ju vaffa kaasa vetta:)...vot aga ajutiselt võin ma su koera kantseldada kyll...kui ta sallib põngerjaid:)
nii...siis vaat...mul ei ole autot ja mai plaani endale KUNAGI autot soetada...on m6ni asi mille juhtimisega ma toime ei saa..koba vist.....krõbikatega on nii...et ma oma loomadele äste korraliku toitu annan...seda tavalist poe kräppi mai anna....
AGA! kui kauax sa indiasse lähed muidu?...et pmst ma võin ta mõnex ajax võtta.....ja lisax tahan ma isiklikux igavesex penix ka peris tillukest kutsikat....et temaga KOOS kasvada....see ON oluline...lastekodust ei võeta reeglina suuri lapsi kah exole...ikka nagu imikuid tahetaxe:)PÄRIS KOERAX tahan ma ikkagi taxi! see on minu sissejuurdunud kiux...taksid on intelligentsed ja rõõmsad koerad....pealegi mulle meeldib jahil käia vahel ja taks on ju vaffa kaasa vetta:)...vot aga ajutiselt võin ma su koera kantseldada kyll...kui ta sallib põngerjaid:)
see resiiver
Indias olen 6 nädalat. Lapsi Neeger armastab (mul on üks). Aga ta on kohmakas. Mitte pahasti. Ma pigem ei tee Sulle tüli 

-
- Kontakt:
Oi voolik kallis, juba sa näed, kuidas Steel tõttab angaarist püütud kassile plastilist operatsiooni tegema....
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
ohoo...steelrider sina siin? sinusugust kassijõhkardit mai lase yhegi oma looma ligi...kuigi mu Ketzhupi tõid sa Tartust kenasti ära....a see oli ilmselt tänu Sturmile kelle ma äffardasin era gastreerida, kui mu ketsupil piax mõni viga olema.....
no limits vaata...ma tahan ENAMVÄHEM päris taxi...mitte siukest vanamutikoera:D...a no limits...kle oled sa ise käind seal varjupaigas? kust prsest sial need kutsikad tekivad? vot mai tea seda sisekorda seal exole....äkki on nagu TEGELT mingi PÄRIS ia asi leida võimalik? aga ma tahan MAX kolmekuust kutsikat.....tegelt mida noorem seda parem:D
henri7...thnx....ma vaatasin täna öösel ise ka..ja kirjutasin numbri yles...aga tänan igatahes, et vaeva viitsisid näha....sinna ma helistan kindlalt....kallist hinda pidasin silmas kutsikate pihta kes maxavad mitu kilo...vat krt NII loomaarmastaja ma ka ei ole vist:D....mul on plaan siin leeguan osta.....seega ma natike preega kogun pappi exole:D aga veibolla ma esialgu ostan opis paar gekot:)
no limits vaata...ma tahan ENAMVÄHEM päris taxi...mitte siukest vanamutikoera:D...a no limits...kle oled sa ise käind seal varjupaigas? kust prsest sial need kutsikad tekivad? vot mai tea seda sisekorda seal exole....äkki on nagu TEGELT mingi PÄRIS ia asi leida võimalik? aga ma tahan MAX kolmekuust kutsikat.....tegelt mida noorem seda parem:D
henri7...thnx....ma vaatasin täna öösel ise ka..ja kirjutasin numbri yles...aga tänan igatahes, et vaeva viitsisid näha....sinna ma helistan kindlalt....kallist hinda pidasin silmas kutsikate pihta kes maxavad mitu kilo...vat krt NII loomaarmastaja ma ka ei ole vist:D....mul on plaan siin leeguan osta.....seega ma natike preega kogun pappi exole:D aga veibolla ma esialgu ostan opis paar gekot:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.