Honda dominator nx650 97.a manual
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 31
Honda dominator nx650 97.a manual
Tere.
Ma siin otsisin igalt poolt ja millegi pärast ei leidnud
Et oleks vaja siis sellele hondale manuali. Peaks ikka olema sinna 97.a kanti see manual. Oskab keegi öelda või anda mõnda aadressi, kust saaks tõmmata. Ma mõtlen tasuta netist tõmmata. Oleksin väga tänulik.
Suured tänud ette siis juba ära
-
Re: Honda dominator nx650 97.a manual
rannamees kirjutas:
selline mure veel, et ma ei oska inglis keelt ja ei oska nii otsida, kui antakse mingi lehekülg, kus peab edasi otsima. Äkki saate täitsa täpselt selle aadressi anda.
Tänud
Kondimurdja kirjutas:rannamees kirjutas:selline mure veel, et ma ei oska inglis keelt
ja ei oska nii otsida, kui antakse mingi lehekülg, kus peab edasi otsima. Äkki saate täitsa täpselt selle aadressi anda.
Tänud
Sellised manualid on üldiselt inglise keeles, kui keelt ei oska siis vaatad pilte või
Mul on pdf failid 88-89 aasta NX650, ilmselt selle kümne aastaga suurt midagi peale välise disaini muutunud ei olegi Domika juures...
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
saqu kirjutas:Kondimurdja kirjutas:rannamees kirjutas:selline mure veel, et ma ei oska inglis keelt
ja ei oska nii otsida, kui antakse mingi lehekülg, kus peab edasi otsima. Äkki saate täitsa täpselt selle aadressi anda.
Tänud
Sellised manualid on üldiselt inglise keeles, kui keelt ei oska siis vaatad pilte või
![]()
Mul on pdf failid 88-89 aasta NX650, ilmselt selle kümne aastaga suurt midagi peale välise disaini muutunud ei olegi Domika juures...
Kuigi palju saab piltidest ja numbritest aru, mis vaja
Arvate, et 97.a dominaatori mootorit saab remontida 88-89.a manuali abiga? Et pole probleemi?
-
vintisvint kirjutas:Mootor on ju sama.
ok aitäh. Nüüd siis tean, et saab ka selle vanaga hakkama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.