Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Huumorit
Kas IP'd või IP-de vahemikku bännida ei anna? Sel jobul juba päris mitmes kord siin pasandada...
ishijupp kirjutas:Kas IP'd või IP-de vahemikku bännida ei anna? Sel jobul juba päris mitmes kord siin pasandada...
Järgmine kord kui netti lähed võid ise tolle IP peale sattuda, millel bän peal. Muidugi võib sul olla staatiline IP aadress, aga enamusel on dünaamilised ja siis satub keegi teine selle peale.
Tüübil oli ameerikamaine IP ja see konkreetne sai küll ära bännitud. Kuigi praktilist kasu sellest on vähe - järgmine kord tuleb teiselt aadressilt.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
Mix kirjutas:Tüübil oli ameerikamaine IP ja see konkreetne sai küll ära bännitud. Kuigi praktilist kasu sellest on vähe - järgmine kord tuleb teiselt aadressilt.
Need ameerikamaised- jm ongi n.ö. põrkeservud, eesmärgiks varjata oma IP'd. Ei jaga täpselt teemat, aga apple.spotis oli vahepeal tõsine rünnak, kus paar lohhi, kasutades põrkeservusid, regasid ennast mitme nimega ja üritasid kaupa/raha välja petta. Seal siiski kuidagi õnnestus need servud ära blokeerida- arvatavasti blokeeriti ameerika, hiina vene jm servudelt regamine ära. Samas linkide postitamise lubamine peale n+1 postituse tegemist on vast kõige lihtsam. Kui ka on asjalikke liikmeid, kes ei ole seni postitanud ja nüüd järsku on vaja link panna, siis saavad ju sõbrad aidata...
Täna aktuaalne teema:
Britain : Come on Iceland ?!? Why did you send us volcanic ash ? Our airspace has shut down.
Iceland : What ? It's what you asked for isn't it ?
Britain : NO! CASH! you dyslexic idiot. CASH not ASH!
Iceland : woooops..
nolifer kirjutas:naised ja bike'd
http://www.eeva.ee/client/forum/forum.a ... _site_id=1
Teise posti peale hakkasin väga kõva häälega juba naerma
:mart: kirjutas:Täna aktuaalne teema:
Britain : Come on Iceland ?!? Why did you send us volcanic ash ? Our airspace has shut down.
Iceland : What ? It's what you asked for isn't it ?
Britain : NO! CASH! you dyslexic idiot. CASH not ASH!
Iceland : woooops..
Vähemalt inglased ei saa enam öelda, et ei ole Islandile antud rahast tuhkagi tagasi saanud....
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Müüa krunt lennujaama lähedal, hea vaikne koht, vaatama tulla enne nädala lõppu!

Ei suutnud üle viie posti lugeda...tule taevas appi!
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
naised ja peigid irw.
ja millised peikerid meil siin on, kes kus foorumites, saitidel kolavad see on juba omaette huumor.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
"mina ei tunne küll vajadust baigi järele, minu arust mu auto on ka piisav ja kohati üle jõu käiv..."
ma olen teda vist kuskil autoga näinud, kõlab nii tuttavalt...
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Vapsik kirjutas:ma olen teda vist kuskil autoga näinud, kõlab nii tuttavalt...
Tallinnas on teda tuhandeid
-
- Kontakt:
Peamine ikka, et mu isa ostis ka baigi 900kw jõle võimas masin / ... / just see võimsus mulle meeldibki nende juures / ... / roosad biked on nii lahedad /... / mu 16 a sõbral on baik / ... / neil on nii lahedad laiad rehvid / ... / see mulle nende juures meeldibki
jnejnejnejnejne
Tsikli ja baigi definitisoonid on ka head
:D kellel tänane päev vähe paiksepaistet näinud siis soovitan soojalt seda vahelduseks lugeda, kui tahate ajul lasta puhata
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
No mind ajab see küll iga kord naerma kui seda näen...
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Masu on mõjutamas ka püha sõda.
Moslemist enesetaputerroristid alustavad esmaspäeval Suurbritannias kolmepäevast hoiatusstreiki. Erimeelsusi põhjustab neitsite arv, kelledele on neil õigus pärast oma surma. Al Qaeda on siiani suutnud kokkuleppest kinni pidada, ent nüüd on olukord muutunud kriitiliseks.
Rahutused algasid eelmisel teisipäeval, kui Al Qaeda teatas, et neitsite hulka- mida enesetapurünnaku tegija saaks pärast oma surma- vähendatakse 25% (72 asemel vaid 60). Põhjenduseks toodi viimastel aastatel kasvanud enesetapurünnakute arvu ning seetõttu vabade neitsite arvu järsku vähenemist.
British Organization of Occupational Martyrs (B.O.O.M. ehk eesti keeles Märtrist Enesetaputerroristide Liit) vastas avalduses, et lubatud neitsite arvu vähendamine on BOOMi liikmetele vastuvõetamatu ning nad lubasid koheselt streikima hakata. Organisatsiooni peasekretär Abdullah Amir sõnas ajakirjanikele: "Meie liikmed sõna otseses mõttes töötavad endid surnuks Jihadi toetuseks. Me ei küsi vastutasuks kuigi palju, seega on Al Qaeda avaldus meile suureks pettumuseks ".
Al-Qaeda tegevjuht Osama bin Laden selgitas: "Me mõistame meie töötajate probleeme, kuid Al Qaedal ei ole lihtsalt võimalik täita nende nõudmisi. Kahju, et nad lihtsalt ei saa aru Jihadi konkurentsitingimuste muutust tänapäeval. Tänu Lääne pahelisele ühiskonnale on saabunud krooniline puudus pärast surma päritavatest neitsitest. Oleme sunnitud vähendama kulusid ning reageerima vastavalt turusituatsioonile. Ka mulle ei meeldi palgakärped aga meil tuli valida- kas see või 3000 töötaja vallandamine. "
Liidu Kirde-Inglismaa, Iirimaa, Walesi ning Uus-Meremaa ja Austraalia kontinendi eestkõneleja märkis, et streik neid ei puuduta, sest "Meie piirkonnas puuduvad neitsid nagunii."
Ilmselgelt on enesetapulõhkamiste arvu vähendanud ka Šotimaa laulustaar, Susan Boyle - nüüd kus moslemid teavad, milline näeb välja neitsi, pole nad enam endiselt kiindunud mõttesse kiirelt Paradiisi jõuda.
OT:
Kodanik jegesmegesh...palun postita youtube lingid vastava teema alla http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... be#p436962
Nähke asjas positiivset külge: nii palju üldharitavad massi ning sõiduhuvilisi
Tomson kirjutas:nolifer kirjutas:naised ja bike'd
![]()
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
Kokkupuude on üsna suur. Isa soetas endale üle 900kw masina. Ülivõimas!
Päris jõhker pill peab olema ju
-
- Tsikkel: Yamaha fazer1000
Kiirus pole kunagi kedagi tapnud. Hetkega seisma jäämine – see on saanud saatuslikuks.
Ytles Jeremy Clarkson
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Ka mänguautoga ei tohi purjus peaga sõita.
Paul Hutton of Essex, UK, was stopped by police for driving a children’s toy car while drunk. The Barbie-branded vehicle has a top speed of 4 mph. Hutton won’t be allowed to drive for another three years:
Mr Hutton, was found to be twice the drink-drive limit, he said.
Appearing before magistrates last week, he admitted driving the toy car while drunk.
He was given a mandatory three-year ban because he had received another drink-drive ban within the past ten years.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
"Baik peaks olema see kuni 125kw masin, edasi sellest on tsikkel"
Nojah... me naised mõõdame muudki võimsuse ja .. pikkuse järgi...
Näiteks (ja siit maalt lapsed edasi ei loe):
kuni 5 cm on till
kuni 10 cm on noku
kuni 15 cm on riist
kuni 20 cm on t***.
Ülejäänud on kosmos.
Ma püüan üldiselt viisakas inimene olla avalikkuse silme ees, aga kuidagi tekkis paralleelsus huumori prismast vaadatuna.
Ning kui keegi ennast puudutatuna tunneb, siis mul on suhteliselt savi sellest.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Ainult bikerid võivad nii teha!
Politseipatrull parkis kohalike bikerite baari läheduses-nii et kõrvalolev parkla oli nende silme all... Hilisõhtul märkas politseinik ühte vaevalt püsti püsivat meest baarist väljumas.
Mees kakerdas politsei silme all parklas paar minutit ringi. Pärast viie erineva tsikli juures asjatamist ning võtmete ja süüteluku sobivuse testi leidis biker oma ratta (millega ta kohe koos ümber kukkus). Lebanud seal paar minutit, misajal mõned teised tsiklistid väljusid baarist ja sõitsid ära. Lõpuks õnnestus mehikesel ennast ja ratast püsti ajada. Seejärel lülitas ta tulesid sisse ja välja, kaugtuled, lähituled... Nii mitu korda... siis ta proovis suunatulesid. Siis käivitas ta mootori ning hoidis selle kõrgetel pööretel töös, ise aga veel sõimeldes ja karjudes üle kogu müra.
Lõpuks ta nügis tsiklit mõned meetrid edasi, pööras lenksu vasakule-paremale mitu korda. See üritus võttis veel mitu minutit samal ajal lahkusid baarist veel mõned kliendid. Viimaks sai mees rattale käigu sisse ning hakkas aeglaselt mööda teed sõitma. Politseinikud, kes kogu tsirkust olid kannatlikult jälginud, käivitasid nüüd oma patrullauto, panid vilkuri ja sireeni tööle ning peatasid ratturi. Mees pandi koheselt "puhuma".
Korravalvurite suureks hämmastuseks näitas aga alkoholimõõdik ilusa ümmarguse nulli.
Politseinik: "Palun istuge meie autosse, sõidame jaoskonda - see alkomeeter on ilmselt rikkis."
"Ma kahtlen selles," vastas mees, "ma olen täna määratud peibutuspardiks".
Sõitis üks linnapea, nimi Edgar vist, külast külla.
Kohtus talumeestega, uuris maaelu...
Väiksel-vaiksel külateel aeti kogemata siga alla - surnuks.
Saatis siis linnapea Edgar autojuhi rahaga kahjusid hüvitama - julged teha, julged vastutada!
Autojuht naaseb alles paari-kolme tunni pärast - täis kui tinavile.
Linnapea, too Edgar, aru pärima, kus autojuht nii kaua oli.
Autojuht vastu:
"Läksin külla, ütlesin, et olen Edgari autojuht, tapsin sea ära -
kõik hakkasid kohe välja tegema..."
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Mida teha, kui istud lennukis tõelise jobu kõrval.
- Võta välja oma sülearvuti.
- Ava see aeglaselt.
- Lülita sisse.
- Tee kindlaks, et kõrvalistuja vaatab.
- Ava internetibrauser.
- Sule oma silmad hetkeks, pobise midagi segast ja vaata üles (nagu taevasse).
- Hinga sügavalt ja ava see lehthttp://www.myit-media.de/the_end.html
- Vaata kõrvalistuja nägu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.