Tsikliga tööle! 7. mai 2010!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Re: Tsikliga tööle! 7. mai 2010!
sitta ta sul vähem kütust põletab. Mu ratta keskmine on 6l sajale, ratta kaal on 7 korda väiksem kui keskmisel autol. Samas mineku vahe ei ole ka meeletu, ainuke eelis on ,et mootorrattal on 0-100 kiirendus hea.
Nojah, eks on nii autodel kui tsiklitel olemas säästlikumaid ja vähem säästlikumaid isendeid.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Raigo kirjutas:sitta ta sul vähem kütust põletab. Mu ratta keskmine on 6l sajale, ratta kaal on 7 korda väiksem kui keskmisel autol. Samas mineku vahe ei ole ka meeletu, ainuke eelis on ,et mootorrattal on 0-100 kiirendus hea.
Nu see peab suht hea auto olema, mis aint 6 liitrit sajale võtab. Samas nii öko autod pole reeglina niiväga autod kui väiksed kaheinimese sõidukid. Nii, et motikad ikka paremad. Minu tsikkel võtab nt poole vähem kütust kui mu auto
Kampaania kiidan aga heaks, jõudu!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
okei võtame siis teise nurga alt - kui tsikkel võtab "ainult" 5 liitrit sajale, siis 4 inimesega nelja rattaga matkates on keskmine kütusekulu maanteel 20 liitrit sajale. aga neljakesi nelja autoga sõitmas tavaliselt ei käida ju. milline tank sul maanteel 20l sajale võtab
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Snuffit kirjutas:Nu see peab suht hea auto olema, mis aint 6 liitrit sajale võtab. Samas nii öko autod pole reeglina niiväga autod kui väiksed kaheinimese sõidukid. Nii, et motikad ikka paremad. Minu tsikkel võtab nt poole vähem kütust kui mu auto
4 ust, mahub autosse rohkem kui kaks inimest ja 1,9 TDI ja 6-6,5 liitrit sajale linnas (maanteel 5,1) ja on vägagi auto moodi tsikkel võtab ka 5 kanti kuskil nii et samaplaju peaaegu. Tegemist siis ikka väga hea autoga
Jättes selle ökoteema mõnda teise teemasse annan teada, et hunnik kleepse sai jäetud Skymotosse erkko juurde ning streetmotosse leidsid nad ka sealt vast ka tee. Mõned "Märkan mootorratturit!" kleepsud olid ka.
Mina käin rattaga tööl ja veedan seetõttu iga päeva paar minutit mõnele kolleegile oma huvialast rääkides. Kiiver peas ei teki seda isiklikku kontakti ja mõistmist. Ma usun, et kui minu kolleeg tsiklit liikluses näeb, siis tuleb talle meelde, et meil asutuses on ka tsiklimehi ning suudab vast enamasti ette kujutada, milline ajutegevus kiivris käib. Muide, tsikkel on võõras kohas ja võõraste inimestega kontaktiloomisel väga hea vahend.
Lisaks kui ma vaatan meie liiklust hommikuti ja võrdlen seda näiteks Londoniga, siis ega ikka ei käida küll rattaga tööl. Täna tulin jälle uhkes üksinduses. Kui tsiklit ei ole näha pole ka tarvis neid märgata. Hommikul korralikult tööle sõitev suurem seltskond viib aga sõnumi kohale nii liikluses kui ka töökaaslastega suhtlemise kaudu. Lisaks on selline suurem üritus parim viis ennast nähtavaks teha ning ka laiemat tähelepanu meedia kaudu saada. Mõni aeg tagasi üks foorumi kasutaja pöördus Maanteeametisse ja ega ta seal midagi saanud targemaks. Ise teeme ja räägime, mis muud.
-
- Tsikkel: Freewind
Tühja sest säästlikusest, aga Sanga komentaarile kirjutaks kahe käega alla.
-
- Tsikkel: FZR
Bladyhell kirjutas:See veel, et kui keegi tahaks selle päeva raames mingi afteka idee vmt ühise kogunemise korraldamise välja pakkuda, siis kõik mõtted teretulnud.
kas sellest ei arene midagi
7 mai normaalne üleskutse, inimene on ikka loomult kariloom.
speedvana kirjutas:Bladyhell kirjutas:See veel, et kui keegi tahaks selle päeva raames mingi afteka idee vmt ühise kogunemise korraldamise välja pakkuda, siis kõik mõtted teretulnud.
kas sellest ei arene midagi
7 mai normaalne üleskutse, inimene on ikka loomult kariloom.
Hetkel ei miskit, kuid nagu öeldud - kõik ideed teretulnud!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Piipz kirjutas:no aga miks mitte näiteks ühine kohvipaus tööajal kuskil
MotoLõuna?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Piipz kirjutas:kõik oleneb muidugi sellest, mis kellaks sina, Sepp, tööle lähed
-
- Tsikkel: FZR
sepp kirjutas:ja võiks koos yhe ona ka teha lõunapausil.. "motoona 2010"
sepaga ei koos ei...tal head reaktsiooniajad ja üldse kõva kiirendaja, siin rahulikku meelt vaja
Piipz kirjutas:no aga miks mitte näiteks ühine kohvipaus tööajal kuskil
Loodame, et sellest saab vähemasti Tallinnas asja, info peagi. Võiks siis peale tallinna ka Pärnus ja Tartus ja Virumaal ühise lõunakoha kokku leppida - ettepanekud?
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Piipz kirjutas:okei võtame siis teise nurga alt - kui tsikkel võtab "ainult" 5 liitrit sajale, siis 4 inimesega nelja rattaga matkates on keskmine kütusekulu maanteel 20 liitrit sajale. aga neljakesi nelja autoga sõitmas tavaliselt ei käida ju. milline tank sul maanteel 20l sajale võtab
samas vaadates hommikuti töölesõites bussiaknast kuidas töölevenivates autodekolonnides on 90 protsenti 1 inimene autos sees. no on ju. see, et ka mõne kolleegi kuskilt peale korjad on ikka pigem vähemus.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Bladyhell kirjutas:Piipz kirjutas:no aga miks mitte näiteks ühine kohvipaus tööajal kuskil
Loodame, et sellest saab vähemasti Tallinnas asja, info peagi. Võiks siis peale tallinna ka Pärnus ja Tartus ja Virumaal ühise lõunakoha kokku leppida - ettepanekud?
Las ma nüüd mõtlen, kus on Tartus selline hea söögikoht mugava parkimisega...ilmselt Lõunakeskus. Ise käin muidugi DuNordi keti bussipargi sööklas lõunatamas, ka seal on üks nurk kuhu saaks rattad parkida. Siis veel Nooruse 1 olev DuNord on soliidne ja ruumika parklaga, saab peale sööki ringutada ja juttu ajada ja ümber rataste tiksuda. Siriusesse purksi ikka sööma ei lähe..., nii et variante on...Tartus. Paljud aga motolõunale tuleksid, seda ei tea.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kui tööle motikaga siis tõesti söömise rituaal kuulub ka selle juurde ja Tartus meenus veel Trehv(suur parkla kõrval Narva mnt.-l) aga kodukalt uurides, selgus, et on uksed sulgenud selle nime all. Samas Aleksandri tn.-l "Hansa Tall"(ka parklaga ukse kõrval) ja Suur-Kaar53 "6teist Kannu"
Ise kahjuks ei saa sellel ajal osaleda üritusel.
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Mis kell kogunevad ja kuhu sõidavad töötud tiklistid seitsmendamal mail 2010?
Bud kirjutas:Mis kell kogunevad ja kuhu sõidavad töötud tiklistid seitsmendamal mail 2010?
Just tahaksin seda sama küsimus esitada.
Pakun sõit Töötukassasse.
-
- Kontakt:
mul läheb teine nädal tsikliga tööl käia. 1 ratas on siin veel.
Miks ka mitte,kui sellega kellelgi silmad avanevad ja mõte motonduse poole liikuma läheb, olen käsi. Hetkel tundub et täna lähen liikuma talvekorterist ja sellega motohooaeg on minul alanud.
Peab siis Oti juurest ka kleepsu tooma
Ja minu tee viib küll töötukassasse
Kas ja kuipalju Valgas üritusest osavõtjad oleks- lõunapaus mõnes Pubis?
-
- Tsikkel: Zephyr 1100
pridik kirjutas:Bud kirjutas:Mis kell kogunevad ja kuhu sõidavad töötud tiklistid seitsmendamal mail 2010?
![]()
Just tahaksin seda sama küsimus esitada.
Pakun sõit Töötukassasse.
Sõidaks Toompeale ja teeks lõuna riigikogu kohvikus
Maxml kirjutas:Kas ja kuipalju Valgas üritusest osavõtjad oleks- lõunapaus mõnes Pubis?
Mina olen käpp ja ühise lõuna võib ju ka teha. Vaatan kas suudan klubikaaslased ka töölt ära saada, et lõunatama koos tulla. Pakun välja, et kell 12:15 võiksime kokku saada Voorimehe pubis ja teeks ühe supi või prae. (ma loodan, et mu ülemus lubab mu ära). Ja peale lõunat võiks ühe kiire tiiru linna peal ka teha.
Küsimus, kuidas me saaksime reede hommikuks mõned klepsud Valga linna. Kellega peab sel teemal ühendust võtma? Ei lugenud vist piisavalt põhjalikult teemat läbi. Sry!
Väike reklaam: 8.mai tulge Carma Motoklubi brääznikule. info www.carma.ee
Kui nüüd natuke järele mõelda siis läheb lõuna ajal vist ikka liiga kiireks- pigem siis juba "õhtuoode"
Maxml kirjutas:Kui nüüd natuke järele mõelda siis läheb lõuna ajal vist ikka liiga kiireks- pigem siis juba "õhtuoode"
Aga mis kell on "õhtuoode" kella poole 6 ajal? Tegelikult sobib see paljudele paremini.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.