Biker.ee foorumist - teata vigadest
Moderaator: Moded
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
fishbone kirjutas:Tervist
Tegemist mitte veaga. Ettepanek luua foorumisse tsikli margi kohased peatükid...
nt. Honda, Kawa jne.
Jajaa das ist ein gutes ideas.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Nigga kirjutas:Mul itimees on juua täis hetkel ja ma ei suutnud ise lingi parandusega hakkama saada...
Päeva jooksul saab ehk sellele rallile töötava lingi külge monteeritud.
sitaks pikalt joob
mis asi võib selle põhjustada, et avalehel oli teema- sõitmise ja pildistamise mäng- klikin nimele, tuleb ette kiri- antud teemat ei eksisteeri ja kui läksin tagasi avalehele, siis seda teemat seal enam ei olnud
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
see on siin:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=440212
põhjus ilmselt läbu puhastamises teemast
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
ma ei tea, kas see viga on ainult minul või ka teistel, aga teema "rumalad küsimused" ei teki nagu sinna pealehele, kui uus postitus on lisatud. Kui tahan teemat lugeda, kirjutan otsingusse ja siis sealt saan alles.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Nuki kirjutas:ma ei tea, kas see viga on ainult minul või ka teistel, aga teema "rumalad küsimused" ei teki nagu sinna pealehele, kui uus postitus on lisatud. Kui tahan teemat lugeda, kirjutan otsingusse ja siis sealt saan alles.
"Vaba teema" teemad ei kuvandu avalehele.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
aa, krt, okei.. my bad
Mitte, et keegi seda praegu ei näeks, aga lihtsalt dokumenteerimiseks, kui sellest hädast kord üle saadakse:
Tere,
Miskipärast minul ei lisa videot Youtubist otse foorumisse. Teen nagu peab.LINK Võtan BBkoodi, lisan [YOUTUBE]7WaUzC-mmeo [/YOUTUBE] Aga videot ei tule. Isegi siis kui kasutan neid linke mis on teistest foorumitest, ikka ei tööta.
Mida mina teen valesti?
Tänan.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Vodkarus kirjutas:Tere,
Miskipärast minul ei lisa videot Youtubist otse foorumisse. Teen nagu peab.LINK Võtan BBkoodi, lisan [YOUTUBE]7WaUzC-mmeo [/YOUTUBE] Aga videot ei tule. Isegi siis kui kasutan neid linke mis on teistest foorumitest, ikka ei tööta.
Mida mina teen valesti?
Tänan.
lehel näitamise korral peab
youtube.com/watch?v=
asemel olema
youtube.com/view/v/

väike kirjaviga eestikeelsel avalehel:
Kokku on 60 kasutajat online :: 24 registreerunud, 36 külalist (põhineb vimase 5 minuti jooksul aktiivsetel kasutajatel)
Miks on bikeri foorumil Google Analytics-i koodid lehe alguses ja mitte lõpus kus nad peaksid olema?
Miks algavad kasutajanimed väikse tähega? Korrektne on ju suure algustähega... Tegelikult pole suurt vahet kus see kood on. See analytics on hetkel rohkem mulle endale ja mulle piisab sellest kui ma tean, et kasutaja üritas lehte vaadata. Kui hakata juuksekarva pooleks ajama, siis peaks/oleks mõistlik need analyticsi koodid üldse teist moodi integrerima, et nad lehte aeglaseks ei hakkaks muutma.
sys kirjutas:Tegelikult pole suurt vahet kus see kood on. See analytics on hetkel rohkem mulle endale ja mulle piisab sellest kui ma tean, et kasutaja üritas lehte vaadata.
Sõltub, kas primaarne on saada statistika või tagada lehe kiirem laadimine kasutaja jaoks. Kui leht ei lae lõpuni, pole sellel statistiliselt eriti suurt vahet, pigem isegi valestatistika.
Kui aga iga kasutaja jaoks laeb leht 2sek aeglasemalt, on see juba suur puudus.
Google analyticsi kood on viisakas kirjutada enne body tagi lõppu, mitte algusesse.
Sellekohane info ka:
http://code.google.com/intl/et/apis/ana ... ePlacement
Tere. Kas ma olen ainuke, kellel " Vaata aktiivseid teemasid " klikkides tulevad ainult Vaba teema alafoorumisse postitatud asjad? Sealt võiks ikka rohkem asju leida, mis hiljuti postitatud on.
Tänud tähelepanu eest.
KAs ainult minul on tunne aga foorumi kellaaeg tundub vale olevat??
antud teade sisestatud esmaspäev 17 jaanuar kell 23:55
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Postitas T1m » Esmaspäev Jaan 17, 2011 23:55
T1m kirjutas:KAs ainult minul on tunne aga foorumi kellaaeg tundub vale olevat??
antud teade sisestatud esmaspäev 17 jaanuar kell 23:55
Äkki on juhtpaneelis "foorumi valikud" all ajatsoon vale? Eestis olles, peaks see olema +2GMT

Tere,ma ei tea kas ma ainuke voi on teistelgi mingi kala aga igatahes on tänase öö jooksul mu koduarvut saanud igavese bänni ja sisse logida ei lase krt... Telefoniga samas ei ole muret... Info edastatud aga igaksjuhuks motsin siia ka teada anda. Peeter
Edit - katkestasin netipulgal netiühenduse ja reconecti järel olen bännist vabastatud st koduarvutiga sees jälle nagu peab... Mingi kahtlane värk krt
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Palun tehke BIkeri foorumile ka Favicon.
Kasutan Firefox4 puhul püsikaarti foorumile ja tühi valge leht läheb segamini teistega, kel samuti pole favicon'it. Kuna biker.ee lehel on see olemas, siis selle lisamine foorumile on maksimaalselt 5 minuti töö.
Let the good times roll.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Olen ma ainuke või ei tule teistel ka erasõnumi kohta enam e-mailile märget? Kas see vaja kuskilt sisse lülitada uuesti või mis?
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Eikki kirjutas:Olen ma ainuke või ei tule teistel ka erasõnumi kohta enam e-mailile märget? Kas see vaja kuskilt sisse lülitada uuesti või mis?
sys kirjutas:PS peale e-maili mitte tulemine oli seotud serveri kolimisega. Lihtsalt unustasin seadetes vajaliku muutuse teha.
Vabandan.Aldo
-
- Tsikkel: Honda Hornet 900
Tundub, et PS peale meili saatmine ikka ei tööta. 2.08 olin saanud PS ja märkasin seda alles 5.08. Siiani pole meili tulnud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Täna on tekkinud mingi uus viga: ükskõik, mis teemat vaatad, on kasutaja "ilgekepp" mingi jura sinna juurde kirjutanud
yeekim kirjutas:Täna on tekkinud mingi uus viga: ükskõik, mis teemat vaatad, on kasutaja "ilgekepp" mingi jura sinna juurde kirjutanud
Ilge kepp jah raisk

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Ei tule teadet e-maili peale kui teemas on uus vastus.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
andryy kirjutas:Ei tule teadet e-maili peale kui teemas on uus vastus.
Uute PM'ide meile ei tule ka juba uue lehe algusest peale.
-
- Mode
keegi tegus spetsialist võiks ka klubide nimekirja üle vaadata. Nii mõnigi seltskond on ammu laiali läinud ja eksisteerivad ainult vanadel kodulehtedel, kui sedagi. Samas nii mõnigi on juurde tulnud. Updated listi olen seni tulutult pakkunud.
Kahe viimase postituse vastuseks.
Erasõnumite mailid vähemalt mulle tulevad kohale. Kui kellelegi ei tule, siis võib sys@biker.ee maili saata koos kirjeldusega, et millal ja mis mailile jäi teavitus tulemata.
Klubide nimekirja uuendan ära kui mulle uuemaid andmeid laekub. Praegu olen teinud seda jooksvalt kui mõni klubi on oma andmete muutusest teavitanud.
Aldo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.