Ratta kõrgus ja jalgade pikkus.

Teema algataja
liiisa

Re: Ratta kõrgus ja jalgade pikkus.

Lugemata postitus Postitas liiisa »

nelesk kirjutas:
liiisa kirjutas:

167cm pikk ise.
Rattaks honda CBF 600NA.

Mina olen sust 10 cm lühem ja õppesõitu tegin Yamu Diversioniga. Enne, kui autokoolile raha andsin, käisin platsil proovimas, kuidas ulatan. Mine sina ka, ära piirdu ainult ametlike numbritega sadula kõrgusest. Julgustuseks võin öelda, et tegelikult piisab sulle sellest, kui ka vaid päkaga saad maha toetada (mõlemalt poolt). Kui endal muidugi mõistlikult hea tasakaalutunnetus on... Jah, kallete peal on raskem. Kui tee väga rööpasse sõidetud on, siis ei tasu "laineharjal" ka seisma jääda :P Ja veendu, et sul tsikkel otse, kui peatuma hakkad :)

Ei soovita väga üritada seda ainult ühele poole toetamist. Tsikkel na raske asi ja pisikesed tütarlapsed pole nii tugevad.. kui väheke mööda arvestad, vajub tsikkel peale sulle :D parem kasvõi varbaotsaga mõlemalt poolt toetada, pole need saapad NII jäigad midagi. Ja kui hakkabki vajuma, siis SURU PÕLV VASTU!

Edu õppimisel ;) sain mina, saad ka sina :P

Hambad risti ja ära teen ma need load nagunii:)
Kodus olemas suht sama pill, millega Sina õppesõitu tegid, sellelt saan ma varbad kenasti maha. Mul rahad makstud, niiet tagasiteed pole.
Ratta raskus mind ei kõiguta, jõudu mul on:) Tasakaalu üle ka kurta ei saa, eks ma annan ükskord jälle teada, kuidas asi edeneb:)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”