Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
Re: Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
ütle mulle põhjendus, miks peaks keegi ostma registris enduroka, rookima sellelt tuled ja numbrid maha ning sõitma krossi?
- Kui sa 20 meetriseid hüppeid teha ei taha, aga vahest ikka rebid rattad maast lahti
- kui oled kaalult üle 90kg ja hüpped on sinu jaoks niikuinii ainult unistus
- kui sa tahad vahest krossirajal, vahest metsavahelisel rajal lihtsalt "single tracki" matka lasta
- Kui vaja vahest ühelt rajalt teisele 10-20 km ülesõite teha ja ei viitsi iga kord järelkäruga jännata
- kui tahad endurovõistlustel osaleda
Kestvuskrossidel on muidugi krossikaga parem sõita kui endurokaga ja see on see millest sa Mella räägid.
Aga kui sa tegelikult ei suuda kogu krossika potentsiaali hüppamisega ära kasutada, siis endurokas tegelikult säästab sind sõidu ajal rohkem ja pakub lõppeks rohkem sõiduvõimalusi.
Politsei on seni aktsepteerinud et mul peegleid ja suunakaid küljes pole, kui number taga, esituli ja pidurituli töötab ning nad näevad et ma sporti tegemast tulen või lähen. Teed algatuseks mõne kohmaka nalja teemal "ega ma ei saakski kihutada, sest käed ei hoia üldse lenksust pärast trenni kinni" ja nad on üsna sõbralikud .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.