Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus → Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
ENZO kirjutas:Müüsin kah siin pikalt oma KTM-i ja ei ühtki kõnet......siis aga poole öö ajal telefonis ingliskeelne sõnum,et:Mind huvitab teie KTM ja saatke mulle täna õhtul veel dokumentide koopia ja oma e-maili aadress.Mõtlesin,et jälle mingi süsteem välja leiutatud. Küsisin siis vastu,et mis selle dokumentide koopiaga tehakse ja lülitasin telefoni välja ja läksin magama mõttega,et mingi "neeger" püüab järjekordselt oma saaki....
Hommikul tööle minnes oli meilboxis kiri minu jaoks väga kahtlaselt aadressilt(kirillitsaid ju ei näita).Lõpuks peale mõne kirja vahetamist tuli välja,et seltsimehed Sankt Peterburist tahavad tõepoolest ratast osta ja paberite koopiat on tolli jaoks vaja.Läks paar päeva mööda ja igati normaalsed seltsimehed olidki Narva jõe tagant ilusti koduhoovis ja peale mõningat tsikli "sakutamist" kruvisime rattad alt ja viskasime tsikli Land Cruiseri tagaluugist sisse ja läinud nad olidki, jättes mulle mälestuseks vastavasisulise rinnamärgi Sankt Peterburi enduuromeeste poolt.Olid sügavalt imestunud ,et ARK-is läks paberite vormistamine ainult 10-min....Venemaal oleks selline toiming võtnud aega kaks päeva....ja läinud nad olidki.
Vahetasid KTM-i rinnamärgi vastu? Mõistlik diil tundub olevat...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.