Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Hiid
Tänatud: 9 korda

Re: Neeger või võimalik ostja ?!?

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Junzu kirjutas:

Sain sellise maili!
Tere!
Teie mootorratas pakub mulle päris huvi. Aga kas dokid ikka teie nimel?
Kas saaks vinkoodi? Tellisin netist raamatu „Vangi päevik – papp, kepp
ja räiged röövid” aadressilt http://www.vang.ee Seal igast siukestest
müügipettustest juttu. Sellepärast küsingi enne, et kindel olla. Ei
tahaks oma raha tuulde loopida.
Tänud ja ilusat päeva

Keegi veel saanud sellist? Tundub väga reklaami moodi, ei tea kas hakkan vin koodi saatma või ei. :?

Jaaahhhh.... tuli mulle ka.

Biker.ee. Mootorratturite kohkumispaik.
Kasutaja avatar

ENZO
Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE

Lugemata postitus Postitas ENZO »

Müüsin kah siin pikalt oma KTM-i ja ei ühtki kõnet......siis aga poole öö ajal telefonis ingliskeelne sõnum,et:Mind huvitab teie KTM ja saatke mulle täna õhtul veel dokumentide koopia ja oma e-maili aadress.Mõtlesin,et jälle mingi süsteem välja leiutatud. Küsisin siis vastu,et mis selle dokumentide koopiaga tehakse ja lülitasin telefoni välja ja läksin magama mõttega,et mingi "neeger" püüab järjekordselt oma saaki....
Hommikul tööle minnes oli meilboxis kiri minu jaoks väga kahtlaselt aadressilt(kirillitsaid ju ei näita).Lõpuks peale mõne kirja vahetamist tuli välja,et seltsimehed Sankt Peterburist tahavad tõepoolest ratast osta ja paberite koopiat on tolli jaoks vaja.Läks paar päeva mööda ja igati normaalsed seltsimehed olidki Narva jõe tagant ilusti koduhoovis ja peale mõningat tsikli "sakutamist" kruvisime rattad alt ja viskasime tsikli Land Cruiseri tagaluugist sisse ja läinud nad olidki, jättes mulle mälestuseks vastavasisulise rinnamärgi Sankt Peterburi enduuromeeste poolt.Olid sügavalt imestunud ,et ARK-is läks paberite vormistamine ainult 10-min....Venemaal oleks selline toiming võtnud aega kaks päeva....ja läinud nad olidki.

Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.

virxx

Lugemata postitus Postitas virxx »

Junzu kirjutas:

Sain sellise maili!
Tere!
Tänud ja ilusat päeva

Keegi veel saanud sellist? Tundub väga reklaami moodi, ei tea kas hakkan vin koodi saatma või ei. :?

Mulle potsatas ka postkasti sama sisuga kiri :)

Yamaha Virago XV535 ´96
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Kasutaja avatar

Hiid
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Ilmselt on tegu jõuka, ent samas ettevaatliku lugemishimulise motohuvilisega. Ta ostab tõenäoliselt mitu ratast. Ärme enneaegu hukka mõista :mrgreen:

Biker.ee. Mootorratturite kohkumispaik.
Kasutaja avatar

Juku21
Tsikkel: Susuki GsxR K2

Lugemata postitus Postitas Juku21 »

Mul ka selline mail:D:D, tundus ka huvitav, muidu ise müün ratast kah:D

50cc --> IZ Planeta 5, 1990 --> Honda CBR RR FireBlade 1998 --> Susuki Gsxr 2006
Kasutaja avatar

zombie
Tsikkel: FZ6-S

Lugemata postitus Postitas zombie »

ENZO kirjutas:

Müüsin kah siin pikalt oma KTM-i ja ei ühtki kõnet......siis aga poole öö ajal telefonis ingliskeelne sõnum,et:Mind huvitab teie KTM ja saatke mulle täna õhtul veel dokumentide koopia ja oma e-maili aadress.Mõtlesin,et jälle mingi süsteem välja leiutatud. Küsisin siis vastu,et mis selle dokumentide koopiaga tehakse ja lülitasin telefoni välja ja läksin magama mõttega,et mingi "neeger" püüab järjekordselt oma saaki....
Hommikul tööle minnes oli meilboxis kiri minu jaoks väga kahtlaselt aadressilt(kirillitsaid ju ei näita).Lõpuks peale mõne kirja vahetamist tuli välja,et seltsimehed Sankt Peterburist tahavad tõepoolest ratast osta ja paberite koopiat on tolli jaoks vaja.Läks paar päeva mööda ja igati normaalsed seltsimehed olidki Narva jõe tagant ilusti koduhoovis ja peale mõningat tsikli "sakutamist" kruvisime rattad alt ja viskasime tsikli Land Cruiseri tagaluugist sisse ja läinud nad olidki, jättes mulle mälestuseks vastavasisulise rinnamärgi Sankt Peterburi enduuromeeste poolt.Olid sügavalt imestunud ,et ARK-is läks paberite vormistamine ainult 10-min....Venemaal oleks selline toiming võtnud aega kaks päeva....ja läinud nad olidki.

Vahetasid KTM-i rinnamärgi vastu? Mõistlik diil tundub olevat...

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

ants01 kirjutas:
Junzu kirjutas:

Sain sellise maili!
Tere!
Tänud ja ilusat päeva

Kodumaine spam- HURRAA.
See raamat käis ka mingis teemas siin läbi: rannas liiva seest leidsin... BLÄ-BLÄ-BLÄ.

Ara näe vaeva

edu

Hiid kirjutas:
Junzu kirjutas:

Sain sellise maili!
Tere!
Tänud ja ilusat päeva

Jaaahhhh.... tuli mulle ka.

virxx kirjutas:
Junzu kirjutas:

Sain sellise maili!
Tere!
Tänud ja ilusat päeva

Mulle potsatas ka postkasti sama sisuga kiri :)

Mina sellist kirja ei saanud, aga mõtlesin, et ütlen teile kah ja viitan korra veel - saab rohkem lugeda. :ner:

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

ENZO
Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE

Lugemata postitus Postitas ENZO »

Vahetasid KTM-i rinnamärgi vastu? Mõistlik diil tundub olevat...

Peale rinnamärgi anti muidugi seda va "krabisevat" kah.....ja ilma kauplemiseta...seda mida küsisin,seda ka sain.

Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.

Jussike
Tsikkel: Gixxer

Lugemata postitus Postitas Jussike »

Nu rasboinik tõ dajos!
Ega sa uurinud, mis materjalist see märk on, äkki
mingi heaga immutatud mis mõne aasta pärast kuskilt tunda annab. :roll:

Päikest.

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

hello
i will like to known the condition of this vehicle and if is still available for sale ?and how much is your asking price in euro? please get back to me as soon as possible.
thanks

Thanks for the prompt response about the Item I am ready to buy it now as birthday gift for my father in-law and i am on a trip with the World Health Organization and due to the nature of my work, phone calls making and visiting of website are restricted but i squeezed out time to check this advert and send you an email regarding it. I really want the car to be a surprise for my beloved in-law so i wont let him know anything about the car until it gets delivered to him, i am sure he will be more than happy with the car. I insisted on paypal and online bank transfer because i have access to my bank account online and i can pay from my paypal account and online bank transfer as i have my bank a/c attached to my PayPal, i will
need you to give me your paypal email address or your bank details so i can make the payment asap for the item and pls if you don't have paypal account yet, it is very easy to set up, go to www.paypal.com and get it set up, after you have set it up i will only need the e-mail address you use for registration with paypal so as to put the money through. I have a pick up agent that will come and pick the car up after i have made the payments...

Järgmine viis, sest mina müün ratast, tema räägib autost ja jälle mingid hullud WHO jms organisatsioonid mängud, näitamaks neegrit ausa müüjana? Samas keegi on kursis, et mis juhtub, kui ma oma paypal-i aadressi talle annen? Äkki mingi pettuse korraldab, et lõpuks pean mina talle raha maksma :?:
Mis te arvate?

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Junzu kirjutas:

hello
i will.........

...l so as to put the money through. I have a pick up agent that will come and pick the car up after i have made the payments...

Järgmine viis, sest mina müün ratast, tema räägib autost ja jälle mingid hullud WHO jms organisatsioonid mängud, näitamaks neegrit ausa müüjana? Samas keegi on kursis, et mis juhtub, kui ma oma paypal-i aadressi talle annen? Äkki mingi pettuse korraldab, et lõpuks pean mina talle raha maksma :?:
Mis te arvate?

Vastata võid ju nii:
Sir,
Thank You for Your letter. As You say, You have a pick up agent that will come and pick the car up. So please arrange the money transfer to his account so he can pay cash on pick up. Other kind of payments will not be accepted. CASH ONLY!

Your choice is Your half chance.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Junzu kirjutas:

Mis te arvate?

Imesid ei ole olemas.
Ei tasu oma aega neegrite peale raisata lootuses, et ehk pritsib miskit.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Üks selline skeem on liikvel küll. Neeger koostab sinu kuulutusega analoogse kuulutuse. Kui (õhu)ostja leitud, siis antakse talle sinu PayPal'i kontaktid. Ostja kannab papi sinu kontole. Enne seda on neeger avaldanud kindlat soovi sinu kaup ära osta ja lubab kohe paypali kaudu tasuda. Paypali laekumine tulebki (õhuostjalt), sina paned kauba neegri aadressile teele. Neeger rõõmus ja ostja rahast ilma. Kui ostja suudab PayPali kaudu oma papi kätte saada, siis neeger endiselt rõõnus ja sina kaubast ilma. Täpselt samamoodi toimib see skeem ka pangaarvele kandmistega.

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

ishijupp kirjutas:

Üks selline skeem on liikvel küll. Neeger koostab sinu kuulutusega analoogse kuulutuse. Kui (õhu)ostja leitud, siis antakse talle sinu PayPal'i kontaktid.

Kas PayPali kaudu makstes mitte ka automaatselt maksja aadressi ei lisata? Sel juhul ei tohiks küll antud skeem toimida.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Heinz36 kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Üks selline skeem on liikvel küll. Neeger koostab sinu kuulutusega analoogse kuulutuse. Kui (õhu)ostja leitud, siis antakse talle sinu PayPal'i kontaktid.

Kas PayPali kaudu makstes mitte ka automaatselt maksja aadressi ei lisata? Sel juhul ei tohiks küll antud skeem toimida.

maksja paypali mailiaadress küll. Aga mis kasu sellest?

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Heinz36 kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Kui paljud tsekkavad aadressi, kui raha käes? N.ö. juriidiline ja füüsiline aadress ei pruugi ka kattuda. Ja kui neeger küsimise peale leiab ilusa põhjenduse - a'la "ma hetkel pikaajalises komandeeringus, see kingiks mu tüdruksõbrale" jne jne, siis rohkem tavaliselt ei mõelda ja asutakse tegutsema. Modereerin üht foorumit, kus seda skeemi kasutati korduvalt, ja mitte paypal, vaid pangaülekandega, kus nii nimi kui aadress erinevad. Ja ainult üks juhus oli, kus müüja kandis raha tagasi ja keeldus eset saatmast.

Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Üks osa neegreid ei tahagi näiteks raha välja petta, nad tahavad sinult arvet või kinnitust kauba ostmise kohta, et nad saaksid oma banaaniriigile seda näidata ja siis kaubale "järgi" tulla aga tegelikkuses paneb neeger plehku.

PiltPilt

kass525
Tsikkel: ilma hetkel

Lugemata postitus Postitas kass525 »

On keegi selliselt tegelaselt kirja saand?

Motors24 kasutaja zech (zechclocar@live.com) soovib lisainformatsiooni Suzuki gsxr 750 '00 kohta:

Hello, am interested in your bike, please get back to me with your final price. Zech

Lugupidamisega,
Motors24

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Vasta talle, et "cash only" ja vaata mis saab.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

tobre

Lugemata postitus Postitas tobre »

kass525 kirjutas:

On keegi selliselt tegelaselt kirja saand?

Motors24 kasutaja zech (zechclocar@live.com) soovib lisainformatsiooni Suzuki gsxr 750 '00 kohta:

Hello, am interested in your bike, please get back to me with your final price. Zech

Lugupidamisega,
Motors24

Kuidas sul temaga läks? Minu postkasti potsatas samasugune kiri. :)

kass525
Tsikkel: ilma hetkel

Lugemata postitus Postitas kass525 »

eht neeger ikka.Täna siis selline kiri.Kirjutasin vastu ka, et kui ta "esindaja" tuleb ratast vaatama ja kõik ok siis köhigu sull välja.

Hello,
how is you today? i hope you very good. My names are Zechclo Carlos,
am from Kent in the united kingdom, but current in the united state on a
business trip, so there is no way i can have cash payment, made out to you,
except via certified cashiers euro cheque so i have it all worked out with my
agent to come have the bike inspected, and have all paper works handled on my behalf.
I want you to get back to me with the following information listed below in order to make out the cheque payment to you:
Name ...
Address....
City... .........
Post Code...
State......
Country...
Mobile Number...
Office Phone... if available
Home Phone... if available
Price... € 3250 is okay by me
Offer...... € 100 {Free For You}if you reserve this for me..

As regards the sales of contract,(papers)this will be handle by my shipping agency when he comes for the pick up,he will go to with you to the right authorities to sign all papers on my behalf......
I will make sure the cheque payment get to you within 5 working days.

Zech

From: indrek8890@hot.ee
Date: Tue, 4 May 2010 16:28:39 +0300
To: zechclocar@live.com
CC:
Subject: RE: RE: Suzuki gsxr 750 '00

3250 eur. and cash only

!

Tere Mõistan, et jalgratas on suurepärane riik, kui olete kõik uus
ja vajalikkanalisatsioon olemas, kuid ma vajan sind, et
saada tagasi mulle oma lõpliku hinna eurodes.AitähzechFrom: indrek8890@hot.eeDate: Mon, 3 May 2010 15:10:01 +0300To: zechclocar@live.comCC: Subject: RE: Suzuki gsxr 750 '00Hello!Final price is 50 000.-eek.> Motors24 kasutaja zech
(zechclocar@live.com) soovib lisainformatsiooni Suzuki gsxr 750 '00
kohta:> > Hello,> am interested in your bike,
please get back to me with your> final price.>
Zech> > Lugupidamisega,> Motors24

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Ei teed ikka kõik ostu müügi lepingud ära, annad ratta "agendile" kes inspekteerima tuleb ratast ning siis ootad ameerikamaalt tsekki 3250,- EUR-le oma postkasti (togi) :twisted: :twisted: :twisted:

Tundub et leidub ikka inimesi kes nii müüvad, muidu sellised ei tegutseks üldse.

Yaaa-maaa-haaa......

tobre

Lugemata postitus Postitas tobre »

Ghost kirjutas:

Ei teed ikka kõik ostu müügi lepingud ära, annad ratta "agendile" kes inspekteerima tuleb ratast ning siis ootad ameerikamaalt tsekki 3250,- EUR-le oma postkasti (togi) :twisted: :twisted: :twisted:

Tundub et leidub ikka inimesi kes nii müüvad, muidu sellised ei tegutseks üldse.

Täpselt sama kiri tuli mulle ka täna.

1 mats
Tsikkel: vn 750

Lugemata postitus Postitas 1 mats »

tobre kirjutas:
Ghost kirjutas:

Täpselt sama kiri tuli mulle ka täna.

Inimesed, olgem valvsad! Selliseid nn ostjaid on liikvel karjakaupa. Lihtsalt moe pärast küsitakse "final price" ja siis läheb huijamine täiega lahti ;) Muidugi, kui aega on siis võib lobiseda, aga saad tynga oled ise syydi :oops: variante tynga tegemiseks piisab, kahjuks!!!

Kasutaja avatar

Tom
Tsikkel: GS500->SV650->Monster696

Lugemata postitus Postitas Tom »

Vahi.
Ja jäin minagi uskuma, et mingi umbkeelne kohalik englishman soovib endale võrri soetada.

Too zechclo carlos zechclocar@live.com
.... kuni hakkas mulle ameerikas olemisest ja tsekkide kirjutamisest ja millest kõigest veel jahuma....

See materjal politsei kõlbulik ei ole?

Kasutaja avatar

Komisjon
Tsikkel: Yamaha TDM 850

Lugemata postitus Postitas Komisjon »

Mul oli just juhus auto müümisel, kus mailikasti potsatas järgmine kiri:

Olen huvitatud ostmisest teie loetletud kirje kohta CL, palun andke mulle teada, kui tema veel müügile ja ehk heas korras ja täpne summa. Ootan teie vastust ja ma jätkata osta, kui tema ikka müügiks ja heas seisukorras. Aitäh

Saatja aadressiks on georgebelush@yahoo.com

Viimati muutis Komisjon, 12 Mai 2010, 08:48, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

RD
Tsikkel: Ducati XDiavel

Lugemata postitus Postitas RD »

joa kirjutas:

Mul oli just juhus automüümisel, kus mailikasti potsatas järgmine kiri:

Olen huvitatud ostmisest teie loetletud kirje kohta CL, palun andke mulle teada, kui tema veel müügile ja ehk heas korras ja täpne summa. Ootan teie vastust ja ma jätkata osta, kui tema ikka müügiks ja heas seisukorras. Aitäh

Saatja aadressiks on georgebelush@yahoo.com

Vähemalt viitsivad nad nüüd google translatorit kasutada. Olen vist paar kuud tagasi samalt emaililt kirja saanud, tookord oli siiski tegemist englishmanni keelse kirjaga.

Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Kui endal viitsimist ja huvi on, võid ju igast koomikutega jahuda, 99,99% on siiski tegemist täieliku ajaraiskamisega 8)

Pilt

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Et siis ka e-posti kaudu on ostja ilmunud.

I am interested in your advert,am offering 1,600 euro for the motor bike, let me know the next step to take to effect the purchase.
Thank you.

don walker

Küsimusele, et kus ta elab ja millal saab ratast vaatama tulla tuli hoopis selline kiri vastu

Kindly contact my shipper at contact@......-express.com with the
details of the bike so that he can calculate the shipping cost, because I want it ship from that place, please don't forget to state my name as reference when sending the message.
Thanks.

Ei tundu just ka kõige usutavam ostja. :roll:

anttu

Lugemata postitus Postitas anttu »

kuule Rein tundub et see don walker tahab ikka rohkem kui ühte ratast siit osta :D
minulgi postkastis täpipealt samasuguse sõnastusega kirjad temalt :wack:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”